Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ok ok, omluvám se za trošku psylocibní úvod do groweru, ale co jsem si to tu tak četl, nepřišlo mi, že by si nováčků starší autoritativní členové zrovna dvakrát všímali.
Tudíž muj záměr vcelku vyšel.
No snad už nadále nebudu za debila a v diskuzích se budu snažit pokračovat "normálně" , i když pochybná hranice normality může být u každého někde trochu jinde.
diese kleine
freche Biene Maja.
Maja
alle lieben Maja
Jo tak to bylo za úmyslem se zviditelnit? Tak teď už vůbec nevím co si o tobě mám myslet
Každej máme hranice jinde, ale to už je trochu mimo todle téma, na to sou témata jiná
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Původní příspěvek od Kárl vod Gottů Ok ok, omluvám se za trošku psylocibní úvod do groweru, ale co jsem si to tu tak četl, nepřišlo mi, že by si nováčků starší autoritativní členové zrovna dvakrát všímali.
Tudíž muj záměr vcelku vyšel.
No snad už nadále nebudu za debila a v diskuzích se budu snažit pokračovat "normálně" , i když pochybná hranice normality může být u každého někde trochu jinde.
Ahojky Takže ty jsi napsal takovy ptakoviny proto,aby si tě všimli ti starší autoritativní členové? a kčemu ti to je,že si tě všimli(ikdyž nevim koho přesně myslíš)?
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
ty jo taky sem premyslel jak upotat pozornost a napadla mě jedna jedina věc : zasadit , pestovat , starat se o to , sklidit to , v prubehu to fotit a davat sem a psat k tomu co s tim provadis a co to provadi s tebou jinak jestli fakt umis psat pozpatku tak si king
Hehe Taky zcela nechápu, proč si chtěl, aby si tě ostatní členové všimli(?).. Máš něco, co by nás mělo snad zajímat? Ale abych nebyl takovej rejpal Tak tě tu vítám