Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zaštipuju ještě a na květ bych hnojil až se začne nějakej ukzovat. Podle mě je na květ ještě brzo. Klasickej Czechmade outdoor by mě růst od května do konce září i dýl. No a pokud ti to už teď kvete nebo jak to mám chápat,tak je to celkem brzo. těžko říct esi je to dobře. Já sem naopak zasadil později a zrovna teď se ke mě blíží další řízky, takže nevím co s nima. Opačnej problém )
Právě že to vypadá, že už to kvete. Jak psal HerrFlick klasickej czechmade outdoor. Mám to na balkóně a začal jsem předpěstovávat někdy v druhý půli dubna.
Dneska sem naposled zastrihl, na par kytis sem uz videl takovy ty prvni malinkaty blyznicky, takze ted uz budu jen chvili hnojit na rust( max 14 dni, spis tejden) a zacnu davat na kvet
no já jsem si původně (naivně) myslel, že to zastřihnu jenom jednou, ale včera jsem byl donucen zastřihnout podruhé, protože už to mám přes dva metry vysoké a denní přirůstky jsou tak 10 cm, takže se obávám, že budu muset udělat ještě jeden střih. tady je ale zase problém s tím, že to ta rostlina neunese a budu to muset různě přivazovat, protože se to po každém dešti začne klátit...ono se to tak rozvětví, že to může tu rostlinu převážit. a až bude v květu, tak to bude ještě těžší...no a o tom to je
ja mam na balkoně dvě kytky. jsou ze semen co jsem našel v pytli skera. jsou dost hustý. nevím jestli je mam prostříhat. potreboval bych poradit ale namam funkcní fotak abych pripojil foto.
XEL BY SOM SA SPYTAT KED ZACNE RATLINKA KVITNUT TEDA ZACNU SA UKAZOVAT BLIZNICKY RASTIE ESTE DO VYSKY ALEBO IDE UZ VSETKA ENERGIA DO SISIEK?DIK
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Fakt roste? Doufal jsem, že už ne. Mám kytky na balkóně, taď maj tak deset až dvacet cm přes metr a to je na balkón tak akorát. První začala kvíst už na konci června (viz foto na začátku vlákna), dvě tak před tejdnem, jedna teď a poslední ještě nezačala. Asi už začnu hnojit na květ (Kristalon). O kolik myslíte, že by mohly ještě vyrůst než dozrajou?
2 Pu-erh:
Myslím, že kytky pojedou ještě tak 15 - 30 cm....zkus to jemně poohýbat, pokud to nepůjde, začni asi s hnojením na květ, kytkám bude trvat přibližně týden než se seknou v růstu. Chce to podpořit rozhodně nějakou hnojku...nejlíp N-P-K - 13_14. to je osvědčený
Pokud nechceš investovat příliš, doporučuji OBM...to je spolehlivost za rozumný peníz.
peAce
Nejhorší je srážka s demagogickým blbem, který nejenže popírá všudypřítomnou realitu, ale je schopen popřít i vás samého.