Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včera takhle skouřenej sedim u televize přepnu to a kinkong kulky mam až v krku celej se potim a tak si řikam mam já to za potřebí proč nevodejdu??????Ale když vono to nejde No eště že sem to přepnul deset minut před koncem jinak bych se asi posral.
A co vy máte taky někdo nějáký zážitky na psychiku?
u me je to ruzny, podle toho jak moc sem zkourenej, kdyz opravdu hodne, tak se ve filmu ztracim a muze to bejt treba horor, ale kdyz sem byl jednou hodne vydunenej a koukali sme s kamosema na trpaslika, obevila se tam naka potvora a ja z ni byl vedle, nak vic sem to prozival a kocour mi prisel taky hrozne zabijackej,...
jo toje brutal cumet na filmy pod wliwem je to husty ja cumel na nakou komedii a melem sem se posral smichy a vubec sem nechapal dej a asi 2 hodiny potom samozrejne ze za ty 2hod byli jeste brka ale celou tu dobu sem premejslel nad tim dejem a nemohl sem na to perijit a druhej den sem si to puastil znovu a von ten fil dej ani nemel napprosta picovina to byla
No, ja sem takhle radne zhulenej koukal na nejakej klip na MTV ( nevim uz jmeno) . Bylo to v takovych divnych barvach a celej ten dej byl hrozne hororovej. Podrezavali tam nejakyho kluka a ja mel kua porad pocit, ze sem to ja Strasnej pocit, fakt nikomu bych to nepral...
deno: jojo, domácí kino to jistí . tak třeba v pátek jsem se doma u filmu tak skouřil s jedním známým, že jsme se celý film ptali mé neskouřené přítelkyně o co v tom filmu jde, kdo je hlavní hrdina, kdo záporák apd.