Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím Vás zkouším zahradničit a říkám si proč se s Vámi nepodělit .-)
skříň mám svařovanou z železa jekl 15x15 omotanou potravinářskou fólií v jedné stěně jsem vyřezal díru a oblepil páskou aby se mi nestáhla dovnitřku jsem nalepil diamantonku přední stěnu (dvířka mám udělanou z jednoho samostatného pásu který mám u země zatížený roxorem takže mi to krásně těsní a neuniká mi světlo stínidlo mám winga
na rust jsem použil CFL 150 W spotřeba reálná 95 W což si myslím je oprati klasické lampě výhodné i když vezmu že mi to roste pomaleji ale vůči spotřebě to je super na růstu jsem byl nějakých 35 dní řízky jsem měl od zdejších 2 členů takže se ukáže kdo to má lepší momentálně jsem na 7 dni růstu hnojím DUTCH PRO používám třetinové dávky
Takže abych to zhrnul
skříň 1x1 m samovýroba
větrák tt 100 tuším 180 m3
ofuk huricane
přítah pasivní regulovatelný
hnojiva dutch pro
hlína plagron light mix
květináče teku 18x18
pěst jsem začal někdy začátkem ledna takže ted budu postupně přidávat fotky
Hezký to máš kámo, doufám že budeš s SS spokojenej stejně jako já, dnes přivazuju kytky, páč mi těžknou palice a začínají se kácet a to mám krásně silný stonky, držím palec a sleduju.
Jj díky víš jak to je čím blbší sedlák tím větší brambory jinak zítra jdu zalejvat tak udělám nějaké fotky klony mám od chrcheho a od Bárta od Bárta mi příjdou lepší kytky jsou kompaktnější co se týče výšky i šířky patra blízko sebe.
kytky jsem zastřihával vyhodily některá 3 nový halouzky a některá i 5 tak jsem si řekl že v tom bude pořádek a zredukoval jsem to všechno na 3 sice blbost ale co už :-D
2 kytky byly nějaké zmaštěné tak jsem je ohnul nevím jak jse tomu přesně říká ale fotky dodám zítra.
ted přidám fotky z 11 dne květu což je dneska :-)
dnes zalito hnojivama na rust a multi totalem kořeňák už nedávám přes den max 30,7 C tak jsem přidal větráku, vlhkost 40%
Hejhola ve spolek :-) takže dneska 13-tý den květu přidal jsem do boxu nějaký equipment fan contoler s termostatem a pacháč díky regulaci jsem během noci dosáhl toho že jsem se dostal o jeden a pul stupně nahoru a větrák žere cca o půlku méně.
fotky jsou nic moc ale co už :-) zalívat budu zítra.
zdarvím všechny pěstovatele.
takže do mé sbírky hnojiv jsem si pořídil na nátlak prodejce:-) bloombastic , ale po konzultaci s mým kamarádem jsem dospěl k tomu že kytky mám vyrovnáné a tak budu na půlku přidávat bloombastic a na druhou pulku dám explode od Dutch pro pač jedu celou jejich serii hnojiv sám jsem zvědavej jak to bude vypadat a možná to pomuže i některým z vás kteří se motají v reklamách kolem hnojiv:-) (tak jako já)
ted tu našiju pár fotek před přidáním květových boostrů. fotky z 19 dne kvetení.
Mas pekne naslapnuto orliku...zacni jim poradne solit at to kyne,snad to neposeres...jinak bloombastic stejne jako GS od plagronu je predrazena a docela neefektivni vec,teda aspon ja jsem rozdil moc nepocitoval,myslim ze na trhu jsou levnejsi a mnohem kvalitnejsi boostery...drzim palce!
hele posralo to spousty přede nou tak by jse svět nezbořil :-) ale já doufám že to pujde dobře jak to myslíš as tím solením jako překračovat doporučenou dávku já dávám tu spodní doporučenou ale v každé zálivce