Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj jsem uplný amatér v pěstování, přemýšlím že si udělám nějakou skřín , jenže do pokoje se mi už žádná nevejde (malý prostor), avšak jsem tu našel místečko kde by se něco snad dalo spáchat. Je to místo šuplíků pod stolem.
Rozměry: v:70cm š:37cm h:40cm
vím je to hodně málo, napadá vás něco na začátek do tak malého prostoru??? jaká watáž by byla nejlepší??? děkuji za rady
jo do FAQ jsem už taky nakouknul vubec nemam představu jestli se tam vejdou dvě kytky nebo jenom jedna .... a taky kdybych tam dal tu 70w sodik kolik myslíte gramů na takovej prostor??? mam spoustu otázek .... (snažím se hledat , neni to nejlehčí)
oká ... tak jak na to koukám tak to nebude zase tak finačně náročné, mam velmi omezený rozpočet . co by jste doporučili na začátek??? nevim jestli mam začít ze semínek nebo z řízků ... rád bych tam dal SAGE , ale to bude už asi hodně náročné na pěstění ..
ja este nemam skrinu urobenu len mi kamos spravi asi 40x40x70
a ventilatory mam zdrojove cca 12dc na trafko..pritah nebudemdavat asi iba odtah..a ufuk vybojky este neviem...chcem na zacatok daco mensie mam aj 250w sodik ale zacnem od piky....tha...uvidime
No já bych taky bral řízky ale všichni co je prodávají jsou buď z Brna nebo z Prahy a to je pro mne dost z ruky.. Nevíte o někom kdo je posílá poštou třeba přes PPL ??