Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak zdarec muži a ženy,mam tu pro vás nejaky fotecky z myho letosniho Outu...
modely:
Hashplant
Early misty
Blue mystic#citral
AK-48
White widow
Fraise sativa
Blueberry
Budha sisters
G13#mt
Super Skunk
Nebulla
Pojiva:
AH-dutch formula
AH-enzymes
Plagron Alga (growth,bloom)
Plagron Terra(growth,bloom)
Rippen
Phyt-amin
guano,
kdyby neco chybelo tak to dopisu
tady mate fotky..ostatni dodam pozdeji...
tak, kyty potřebujiou zalívat každej den,včera jsem nesl 30 litrů vody,s hnojkama do kilometrovyho kopce kterej ma náklon asitak 35°............. noa dneska mi nezbyde nic jinýho než včera,ale sory ze sem nepripojil fotku, ja sem uklizel policko od pet-lahni a neco name striklo,a smrdelo to jak třímetrový hovn* a navíc to hovno nebylotak jsem neudelal ani fotky a ihned domu pod sprchu..
tady sou ty slibeny fotky tech bilejchsnadslečinek
sou stary cca... mesic ty dve nalevo zkousim pestovat s pravidelnym odstipavanim listu,a tu uplne napravo ubec neostipavam,a ani nehodlám.. chci videt rozdíl,docela me to zajímá..
tak tu povás mám nějaký fotky.. FLEK 1
-VODA-tohle všecko jsem nesl asi 5km..od místa,kam nemůže auto
-Hashplant-takhle se ho snažim vetvit..zatim si myslim že mi to docela jde.. ale s tak tvrdejma stonkama už nic nenadělám,takže konečná podoba...
Máš to teda moooc pěkný...a líbí se mi ta pestrost modelů!!!Ale nejvíc by mě zalímala early misty,protože jí chci sadit na nový rok a tak se chci zeptat jak ti dlouho rostla,jaký má ráda podmínky atd...!!
Zdarec.... mas to pekne ale jak si rikal ze ti tam ta Blue mystic lezela na zemi tak to si moh klidne nechat,pak by ti z toho vyrostlo obrovskej ker !GL!
no , to newim když mi tam za 5.dní co sem tam nebyl tak na Bluemysticu vyrostly docela velký paličky za tech 5.dní. možná by to na té zemi dřív dokvetlo,a chytlo plísen od zeme..dik
Jedna z ..White Widow která byla pod400Wplantastar,pro odhalení pohlaví,a jsem rád že tohle byla holka,na te 1.fotce jo co nevidět bude vysazena na FLEK 2.jsem nani zvědaf VYFOCENÁ s DVD-Port royal
na 2. Fotce je noční pohled,jak odpočívá
a na 3. Fotce je bliznička která naskočila za cca 4-5 dní pod lampičkou
tepla jaxvině,včera jsem to byl zalít a no cosem neviděl,všecky kytky kromě WW byly polosuchý,nebo uvadlý,doufám že po mém snažení a zalívání ted kazdej den se vzpamatujou..zitra bych mohl dodat fotozz.. jinak WW se daří jak jinak než výborně.. přežívají vedra jako nic..