Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Pomoc prosím
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Rejnold
Stálý Člen

Karma uživatele Rejnold - 0% Pěstitelská

Upozornění Pomoc prosím Příspěvek č. 1

Zdravim,mám problém s jednou kytí…celkem mám 4kytky 3x Purple Punch 1x GMO vše od “Barney’s seeds”

První 3ks zmíněné jsou parádní s těmi problém nevidím…jsou v kokosovým substrátu s perlitem,pískem,keramzitem… jsou 10den na květu pod 100w Vipar Spectre P1000 “ta nejnovější technologie”
Hnojeno plagronem (Alga bloom - Green Sensation - Power Buds - Sugar Royal ) Ph zálivky je 6,2 - 6,3 a Ec 1,6
Zalévám každou kytku stejně 750ml vody (zálivku dělám 3l) a každých poctivých 72h zalévám…vršek je suchý kolikrát i více jak 3cm,teplota přes den 25,4C - 26,7C a v noci kolem 20-21C

Problém je s tou jednou,kdy to je v zemina se zbytkem kokosového substrátu…a přijde mi že ta hlína se tak utemovala,že to dusí kořeny a pomalu umírá….zkroucené listy (jen vršky) přikládám foto…

Old Post 16-09-2024 v 21:59 PM
Rejnold je offline   Profil uživatele Rejnold   Find more posts by Rejnold   Foto galerie člena Rejnold   Click here to Send Rejnold a Private Message   Add Rejnold to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rejnold
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

Jen dodám,že svítím 18/6 v květu a při posledních 3h se listy svěší u vše ch….rano přijdu a jsou jako z časopisu…úplně super…krom té jedné…dekuji všem za rady…

Old Post 16-09-2024 v 22:03 PM
Rejnold je offline   Profil uživatele Rejnold   Find more posts by Rejnold   Foto galerie člena Rejnold   Click here to Send Rejnold a Private Message   Add Rejnold to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rejnold
Stálý Člen

:( Příspěvek č. 3

Takle vypadají po ránu

Naposledy upravil Rejnold 16-09-2024 v 23:23 PM

Old Post 16-09-2024 v 22:11 PM
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Cau, nevim, jestli jsi to uz vyresil, ale podle toho co pises se to lisi jenom v te zemine.. Jaka to je zemina jak moc to pije? Neni ten kvetinac moc tezky oproti ostatnim (preliti)? Dalsi moznost je, ze tam je nejaky parazit. Koukni poradne, jestli Ti na te jedne nic neleze. Po ranu by mely prave mit hezky naprimene listy. Neco ji vadi, bud hmyzaci nebo preliti.

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Old Post 24-09-2024 v 11:36 AM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bradavičník
Nový Člen

Karma uživatele Bradavičník - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Většinou se to pomrví kvůli nějaké poruše příjmu živin skrz kořeny. Hlavně neblbni a nesnaž se vše šokově změnit nějakými megadávkami hnojiva do hlíny. Začni postřikem hnojiva na list.

Old Post 28-09-2024 v 01:18 AM
Bradavičník je offline   Profil uživatele Bradavičník   Find more posts by Bradavičník   Foto galerie člena Bradavičník   Click here to Send Bradavičník a Private Message   Add Bradavičník to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rejnold
Stálý Člen

Obecné Vyléčeno Příspěvek č. 6

Zdravim,už jsem to vyřešil….měl jsem moc blízko ledky co dosvicovali spodek…tím pádem byli přesvícené….jedu po prve s ledkami tak hold se člověk chybami učí….jinak aktuální foto,je úplně o něčem jiném a díky za reakce

Old Post 30-09-2024 v 12:02 PM
Rejnold
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Zdravim,už jsem to vyřešil….měl jsem moc blízko ledky co dosvicovali spodek…tím pádem byli přesvícené….jedu po prve s ledkami tak hold se člověk chybami učí….jinak aktuální foto,je úplně o něčem jiném a díky za reakce

Old Post 30-09-2024 v 12:04 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:06 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
18-12-2005 - rada prosím - 6 odpovědí
24-03-2005 - Poradte prosím - 2 odpovědí
04-02-2005 - Pomoc prosim - 30 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás