Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už by to mělo být ok. Jestli to někdo ještě zpozoruje, dejte vědět. Díky.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Ahoj lidi! Mám trochu jiný problém, ale nechce se mi hned zakládat nové téma. Když brousím po Groweru, po nějaké (většinou celkem krátké) době mi to začne samo ze stránek fóra skákat na link
(to za forum/ je pochopitelně jen příklad, dělá to všude). Působí to na mě jako časovaný javascriptový odkaz na nějaký neexistující banner nebo něco takového. Každopádně když v exploreru vypnu Javascript (Nástroje | Možnosti sítě Internet | Zabezpečení | Vlastní úroveň | Skriptování | Aktivní skriptování | Vypnout), tak to blbnout přestane - ale pak zase nemůžu udělovat karmu (a prohlížet stránky s Javascriptem, pochopitelně). Nevíte někdo náhodou, co dělám blbě?