Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat, nemá někdo zkušenost s genetikou Fast Version od Sweet seeds? Ty semínka by měly dozrávat zhruba v půlce září chtěl bych to naházet do kukuřice abych měl jistotu, že to stihne dozrát. Pokud o tom někdo něco ví nebo slyšel budu rád za každou informaci .
1) Než se zeptáš, hledej.
2) A protože najdeš minimálně 2 vlákna, tak se můžeš inspirovat
3) Abych jenom nebuzeroval... V půlce září mi dojelo S.A.D. na konci září Cream C, GP a Sweet Skunk. Jack 47 ani v půlce řijna nebyl zdaleka zralej.
Děkuji za info, no tak trochu jsem si naivně myslel, že když to napíšu do googlu, tak najdu všechno na světě ale už jsem našel i stará témata takže děkuji moc jste mi pomohli
souhlasím s frek ale abych taky k tomu něco řekl s.a.d od ss jsem taky sklízel ke konci září a to sem sázel koncem května od dutch passion purple 1 jsem v květináčích sklízel překvapeně začátkem září a krásně dozralí pěkný hutny palice frisian dew od dp taky koncem zaří,pokut budeš sázet do kukuřice tak je nejlepší vědět zda je na zrno nebo siláš to zjistíš but známím v cholchozu za litr vina teda u nás by to takto šlo nebo sledovat vetšinou každej rok na stejný pole pokut de o kukuřici sází na zrno a na siláš de o podmínky takže jižní kopce slunečný budou spíše na silaš ale nejsu si tímto opravdu jistej mněj se.
Sweet Seeds je dobrá banka, ale ještě ty FV nemaj uplně geneticky ustálený. Měl jsem docela dost kousků od nich už, ale každá kytka měla jinej phenotyp a doba dozrávaní se taky lišila až o 2 týdny (u GP). Pokud chytneš blbou várku, tak taky nemusíš sklidit nic. Viz Jack 47. Semínka drahý jak kráva a v půlce řijna to bylo lehce orosený listí, co by potřebovalo tak ještě 2-3 týdny...
Původní příspěvek od frek Sweet Seeds je dobrá banka, ale ještě ty FV nemaj uplně geneticky ustálený.
Musím se přiznat že i při své hnidopišské povaze jsem se zatím s podobným problémem u mé oblíbené Sweet seeds nesetkal. Na letošní out mám nachystány právě Fast version S.A.D., takže jsem zvědav na výsledek.
jo s tou kukuřicí by problém být neměl funguje to tu u nás zhruba každej rok stejně takže vím do kterýho pole sázet, sklizí se to tu koncem října takže pokud by to mělo dojet i koncem září mělo by být vše ok ale nikdy to nevychází tak jak by mělo no
Podle mě podvod, dozrává to stejně rychle jak normalni semena.
S.A.D fast verze byla sklizena stejne jako kazdá jiná ke konci října. Např Amnesia Lemon o tejden dřív.... kvalitou vedla amnesia o 4 řády.
Fast v. bych si nikdy nekoupil.
Candy kush express sweet seeds naprostá spokojenost.dokvêt sem mêl od 14-25 září. Osypanej jako kráva, bylo toho hafo a účinky u jedný spïš euforie ostatní 2 spïš výtlem letos určitě jedu znova !!
Já jel Sweet chees od Swe. s. , výnos si netroufám hodnotit páč si toho hodně zažili, ale výsledný produkt vypadá jak zlaté nugety, tvrdé, osypané a nasládla vůně i chuť. Dozrávalo to mezi 7. - 15. říjnem
Původní příspěvek od Kreator1993 Candy kush express sweet seeds naprostá spokojenost.dokvêt sem mêl od 14-25 září. Osypanej jako kráva, bylo toho hafo a účinky u jedný spïš euforie ostatní 2 spïš výtlem letos určitě jedu znova !!
O tomto modelu jsem už v minulosti přemýšlel, ale nenašel jsem žádné vlákno o pěstu. Máš nějaké fotky ?
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1 letošek. Konec prvni strany a druha. Rozhodne bych do nej sel. Neni nachylnej (kytka vedle nich v klidu 3tejdny plesnivela a nic nechytily). Snad se bude libit. Dej vedet jak ses rozhodl.