Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz : Komunita pěstitelů konopí od roku 2000 Grower.cz » Slovník Pojmů

#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Grower.cz - Slovník pojmů
Barva světla Barva světla je teplotou chromatičnosti velice dobře popsána. Přitom lze rozlišit tři hlavní skupiny: teple bílá (Warm White) < 3.300 K, chladně bílá (Cool White) 3.300–5.000 K, denní bílá (Daylight) > 5.000 K. Navzdory stejné barvě světla mohou mít světelné zdroje v důsledku spektrálního složení svého světla velmi rozdílné vlastnosti podání barev.
BoG "krabice zeleně" Při této metodě jsou využity i vertikální stěny z pletiva. Ty jsou vyplněny dalším růstem buď přidáním kytek, nebo prodloužením vegetace, kdy rostliny necháme rozrůst i do stran.Dolní plochá mříž se vychovává klasickým způsobem, větve rostoucí kolem boxu ohýbáme na ležato podél vertikálních stěn. více na http://grower.cz/scrog.html
BRONSE BRONSE je regulátor otáček 5-100% s externím termostatem.Reguluje výkon ventilátoru dle nastavených hodnot.V případě odchýlení teploty od nastavených hodnot o +/- 2°C,dojde k omezení funkce regulátoru a ventilátor běží na 100% do doby,než bude dosažena požadovaná teplota.Po té se opět spustí regulátor otáček,dle nastavených % výkonu.
Bush "Keřík" - metoda růstu menších kompaktních keřů. Předpokládá použití adekvátních technik (zaštipování, ohýbání, přivazování).


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.4119070 seconds with 16 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív