Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Indoor za Oknem?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
hightimes
Stálý Člen

Karma uživatele hightimes - 8% Pěstitelská

Obecné Indoor za Oknem? Příspěvek č. 1

Nazdar lidičky. Mám čtyři kytky 20cm, pěkně rostlé asi měsíc staré, 7 pater, hnojivo kristalon start, květináče 5l. okno je tím směrem že mi na ně celý den svítí. poradtě co byste od toho čekali?

Old Post 12-03-2003 v 17:59 PM
hightimes je offline   Profil uživatele hightimes   Find more posts by hightimes   Foto galerie člena hightimes   Click here to Send hightimes a Private Message   Add hightimes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hightimes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papaíto
Stálý Člen

Karma uživatele Papaíto - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Hele kámo jakou máš hlínu?Měl sem hlínu ze zahradnictví a zašli mi na tom 4 seminka

Old Post 12-03-2003 v 22:14 PM
Papaíto je offline   Profil uživatele Papaíto   Find more posts by Papaíto   Foto galerie člena Papaíto   Click here to Send Papaíto a Private Message   Add Papaíto to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Papaíto! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

tak čekal bych , že se ti kytky pro nedostatek světla pěkně vytáhnou a budou mít slabý stonky. Kytka se pak vlastní vahou zlomí .Jelikož je teprve polovina března , do 1.máje měsíc a půl, tak to vypadá, že to bude pěkně na hovno. Ale je možný, že to tu dobu nějak přežijou a pak se daj na normální růst se světelností a světelnou periodou jim vyhovující. Kristalon start má dost dusíku a ten jen bude podporovat růst do vejšky. Já bych zatím moc nehnojil a spíš jen tak "hybernoval".

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 13-03-2003 v 10:59 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VHK
Stálý Člen

Karma uživatele VHK - 66% PěstitelskáKarma uživatele VHK - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Hele je tu už přímo jeden THREAD (https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=5868), kde se toto už dost dlouho probírá, takže se tam mrkni a přidej se k diskuzi
Zatial

btw.: rád bych viděl to místo, kde Ti každý den, celý den svítí slunce , já bydlím v nejsušším místě ČR (úhrnem srážek), slunko tu opravdu svítí víc než dost, ale zatím ho ještě moc nebylo.

VHK

LEDNICE 70W SON-T plus Re: Povolání kuřáků marihuany ZAOKNOVKY 2003

Old Post 13-03-2003 v 13:01 PM
VHK je offline   Profil uživatele VHK   Find more posts by VHK   Foto galerie člena VHK   Click here to Send VHK a Private Message   Add VHK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele VHK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hightimes
Stálý Člen

Upozornění No tak to bych neřekl Příspěvek č. 5

ja nevím ale ted uz maj tak 23cm a stonky sem měřil digitální šuplerou - 3,02mm. jestli se zlomí tak to bych neřekl. protože ja je vůbec neškárlim špejlema nebo podobnýma hovadinama ale at si rostou sami a v poho. v přírodě jim taky nikdo špejle nedáva

jo a hlínu mám substrát pro pokojové rostliny s přídavkem perlitu.

Old Post 16-03-2003 v 11:00 AM
hightimes je offline   Profil uživatele hightimes   Find more posts by hightimes   Foto galerie člena hightimes   Click here to Send hightimes a Private Message   Add hightimes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hightimes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fasmos
Stálý Člen

Karma uživatele fasmos - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

teď už by to klidně mohlo i kvést,pokud to je předpěstované ve skřince............minulej rok jsem zasadil za okno ze semínek někdy v tuhle dobu,možná dřív a duben-květn 1m kytka už kvetla ale zabili mi jí svilušky sviňušky......taky to oknoby hlavně mělo být na jih......aby tam pralo fest sluníčko........

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

!!!!!!!!Ať to svítí a roste!!!!!!!!
---------------Hello fasmos----------------

Old Post 16-03-2003 v 11:29 AM
fasmos je offline   Profil uživatele fasmos   Find more posts by fasmos   Foto galerie člena fasmos   Click here to Send fasmos a Private Message   Add fasmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sam 3
Stálý Člen

Karma uživatele sam 3 - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Bude to stát za hovno........bez světla

Old Post 16-03-2003 v 19:36 PM
sam 3 je offline   Profil uživatele sam 3   Find more posts by sam 3   Foto galerie člena sam 3   Click here to Send sam 3 a Private Message   Add sam 3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hightimes
Stálý Člen

Nápad předpěstění Příspěvek č. 8

ale pokud je mam jen na předpěstění, tak to by slo v pohode nee.

Old Post 19-03-2003 v 17:16 PM
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

to jo , jen jestli právě není brzo. 3 mm stonky při 25cm vzrůstu není moc. Pak to dáš ven, foukne wětřík ...... a je to w ...

psilos
a zrak mám výtečný....

Old Post 20-03-2003 v 07:32 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seli
Stálý Člen

Karma uživatele seli - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

hele lidi taky jsem měl kiti za oknem a z nepochopitelneho duvodu mi chciply. Byli dvě na ruznych mistech v baraku a zacinali se delat polisky ale pak najednou jim v pulce uhnil stonek a konec. Fakt nevim proc, zalejval jsem je malo a skoro nehnojil. Nemate někdo zkušenosti?

Old Post 20-03-2003 v 18:13 PM
seli je offline   Profil uživatele seli   Find more posts by seli   Foto galerie člena seli   Click here to Send seli a Private Message   Add seli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hightimes
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Hmmm. tak ty dve velky kytky byli samci a mam jeden řízek ze samice v bubbleru a uz mi kvete. dodal bych foto ale nemam jak. pod zářivkou a přes den na okně podle toho jak je venku.

Old Post 22-03-2003 v 18:20 PM
hightimes
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

tak sem si udelal mini pestirnu z krabice od televize.

odsávání: vetrák vod kompu- 12v
nasávaní: větrák vod kompu- 7,5v
čím svítím: 28w žárovka vod globusu perfektní červený spektrum
25w zářivka cold white
bubbler: 10litrů, Super Skunk, hydroponex special, stimulator 1
dodám foto

Old Post 04-04-2003 v 22:29 PM
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Nech se prekvapit. Taky mam par kytek na okne asi 40cmm vysoke hodne pater. Necham se prekvapit co s toho bude.

vriter@cz

Old Post 04-04-2003 v 23:58 PM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HoumBoj
Stálý Člen

Karma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Yo,hele na kytky za voknem je jeshte moc brzo.Kytky se tri vytahnou,a ten stonek budou mit fakt chudej a foukne na ne prwni solidni wetriq a dou k zemi.Nejwetsi problem je f tom ze mas tedka jenom 12,7 hodin slunce,z cehoz wyplyyva ze ti ty kytky budou kvyyst a az je das ven tak z nich budes mit maly potwory,kery budto budes muset stejne scesat,toze uz neporostou a nebo zacnou rust a budou to jen mali zmetci,z kerejch nic mit nebudes.Proste je eshte moc brzo.Tak to je
Na prwniho maje , puda urodna je A my uz ted wiime co si zasadiime

Jeden doušek nigdy nestačí.

Old Post 05-04-2003 v 08:31 AM
HoumBoj je offline   Profil uživatele HoumBoj   Find more posts by HoumBoj   Foto galerie člena HoumBoj   Click here to Send HoumBoj a Private Message   Add HoumBoj to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Příspěvek č. 15

Ještě k těm stonkům, moje kytky měli při 30 cm stonek 9 mm , proto jsem psal, že 3 mm je fakt málo .

psilos
a zrak mám výtečný....

Old Post 07-04-2003 v 08:47 AM
hightimes
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

no ted mam jednu peknou na vokne 40cm (to je ta jedna z tech vo kterych sem mluvil) a dari se fakt skvele. krasne roste= rozestupy mezi patrama jsou tak 2-4cm rozestupoy a delaji se dalsi super rostla fakt se mi moc povedla

Old Post 08-04-2003 v 17:38 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:44 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás