Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar lidičky. Mám čtyři kytky 20cm, pěkně rostlé asi měsíc staré, 7 pater, hnojivo kristalon start, květináče 5l. okno je tím směrem že mi na ně celý den svítí. poradtě co byste od toho čekali?
tak čekal bych , že se ti kytky pro nedostatek světla pěkně vytáhnou a budou mít slabý stonky. Kytka se pak vlastní vahou zlomí .Jelikož je teprve polovina března , do 1.máje měsíc a půl, tak to vypadá, že to bude pěkně na hovno. Ale je možný, že to tu dobu nějak přežijou a pak se daj na normální růst se světelností a světelnou periodou jim vyhovující. Kristalon start má dost dusíku a ten jen bude podporovat růst do vejšky. Já bych zatím moc nehnojil a spíš jen tak "hybernoval".
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
btw.: rád bych viděl to místo, kde Ti každý den, celý den svítí slunce , já bydlím v nejsušším místě ČR (úhrnem srážek), slunko tu opravdu svítí víc než dost, ale zatím ho ještě moc nebylo.
ja nevím ale ted uz maj tak 23cm a stonky sem měřil digitální šuplerou - 3,02mm. jestli se zlomí tak to bych neřekl. protože ja je vůbec neškárlim špejlema nebo podobnýma hovadinama ale at si rostou sami a v poho. v přírodě jim taky nikdo špejle nedáva
jo a hlínu mám substrát pro pokojové rostliny s přídavkem perlitu.
teď už by to klidně mohlo i kvést,pokud to je předpěstované ve skřince............minulej rok jsem zasadil za okno ze semínek někdy v tuhle dobu,možná dřív a duben-květn 1m kytka už kvetla ale zabili mi jí svilušky sviňušky......taky to oknoby hlavně mělo být na jih......aby tam pralo fest sluníčko........
hele lidi taky jsem měl kiti za oknem a z nepochopitelneho duvodu mi chciply. Byli dvě na ruznych mistech v baraku a zacinali se delat polisky ale pak najednou jim v pulce uhnil stonek a konec. Fakt nevim proc, zalejval jsem je malo a skoro nehnojil. Nemate někdo zkušenosti?
Hmmm. tak ty dve velky kytky byli samci a mam jeden řízek ze samice v bubbleru a uz mi kvete. dodal bych foto ale nemam jak. pod zářivkou a přes den na okně podle toho jak je venku.
____________________________________________________ trava je pulka mýho zivota...
Yo,hele na kytky za voknem je jeshte moc brzo.Kytky se tri vytahnou,a ten stonek budou mit fakt chudej a foukne na ne prwni solidni wetriq a dou k zemi.Nejwetsi problem je f tom ze mas tedka jenom 12,7 hodin slunce,z cehoz wyplyyva ze ti ty kytky budou kvyyst a az je das ven tak z nich budes mit maly potwory,kery budto budes muset stejne scesat,toze uz neporostou a nebo zacnou rust a budou to jen mali zmetci,z kerejch nic mit nebudes.Proste je eshte moc brzo.Tak to je
Na prwniho maje , puda urodna je A my uz ted wiime co si zasadiime
no ted mam jednu peknou na vokne 40cm (to je ta jedna z tech vo kterych sem mluvil) a dari se fakt skvele. krasne roste= rozestupy mezi patrama jsou tak 2-4cm rozestupoy a delaji se dalsi super rostla fakt se mi moc povedla