Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravas people! Chcem sa spýtať na nejaké kvalitné žiarovky, ktoré by som mohol využiť na MIKROpestovanie. MIKRO, naozaj že mikro do 40W... A neviem aké mám vybrať absolútne sa do toho nevyznám.. Nejde mi ani tak o nejakú neskutočnú kvalitu ako o potešenie z pestovania, ale samozrejme kvalita neuškodí..
Zháňam nejaký zdroj svetla, ktorý sa bude dať využiť po celý čas.. Chcem buď 40W na začiatok alebo buchnem hneď 2x 40W tie isté..
Jasné, veď to chápem... Ale ja potrebujem poradiť akú značku, že napríkald Phillips CFL nejaká do 50W by bola dobrá a dalo by sa z toho niečo urobiť alebo aký typ žiarivky vybrať.. Nejakú konkrétnu by ste mi mohli poradiť.. Lebo ja som anti-talent do elektroniky..
a odkial si? lebo napr v baumaxe maju 3x18w sice iba 720Lm ale za 4eura 3x18w 4100K neni az take zle, alebo akcia 1+1 zadara 2700K 1550Lm 23w tornado philips wam white... a jak som uz aj inde pisal tak ak mas po ruke Hagard:hal tak maju Knalux Spiral ETU 24w 2700K 1450 Lm za 2,62euro...