Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » pestovani semen jen pod 12/12 periodou
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Host
Host

Nápad pestovani semen jen pod 12/12 periodou Příspěvek č. 1

zadar growers jsem zacinajci grower pestoval jsem pouze 2x out a chtel bych skusit in na tomto foru jsem se cerstve registroval jinak ho mam komplet prolezle ale stejne jsem tu nenasel nic o pestovani semen jen pod 12/12 docetl jsem se to v esensie (casopis) psal o tom spee cees
pry by meli vyrust rostliny 70-80cm s a mela by byt i vysi uroda na m2 oproti normalu take to usetri mnoho el.energie sam tomu moc nerozumim a skusenosti s indoor nemam a proto se obracim na vas, mate nekdo s touto metodou nekdo nejake skusenosti? je to skutecne pravda?

Old Post 15-10-2011 v 23:52 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

pestovani ze semen jen pod 12/12 periodou Příspěvek č. 2

zadar growers jsem zacinajci grower pestoval jsem pouze 2x out a chtel bych skusit in na tomto foru jsem se cerstve registroval jinak ho mam komplet prolezle ale stejne jsem tu nenasel nic o pestovani semen jen pod 12/12 docetl jsem se to v esensie (casopis) psal o tom spee cees
pry by meli vyrust rostliny 70-80cm s a mela by byt i vysi uroda na m2 oproti normalu take to usetri mnoho el.energie sam tomu moc nerozumim a skusenosti s indoor nemam a proto se obracim na vas, mate nekdo s touto metodou nekdo nejake skusenosti? je to skutecne pravda?

Old Post 16-10-2011 v 00:05 AM
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

https://grower.cz/forum/showthread....&threadid=32337

Málo jsi hledal .

Old Post 16-10-2011 v 00:38 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

dik hlavo tet uz vim celkem vsechno asi to fakt funguje pochopil jsem ze rostou spis jen hlavni stonky a pouze male postrani vetve je to tak? a proto se chci zeptat tebe i ostatnich na tu urodu na m2 kdyz bych nechal normalne rust na 18/6 a zastrihal FIM metodou mel bych mit alespon 3 hlavni stonky na kytku ale 12/12 jsou mene narocne na prostor takze se jich vleze vic? tak furt nevim co myslite kterym zpusobem se docily vetsi uroda? klasic? a nebo only 12hour period?

Old Post 16-10-2011 v 01:46 AM
dejaVuCV
Stálý Člen

Karma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Ahoj.
Tady je o tom debatka v EN.
Co jsem narychlo vycetl, tak vysledkem jsou kytky s palici na vrcholu a s velmi malymi nebo zadnymi vetvemi. Logickej setup je asi SOG.
Jeste tam diskutuji vhodne modely pro tento typ pesteni.
Dale pak pod timto clankem v diskuzi (pozor, google mi protestoval, ze je tam mallware, ale ja nic neregistroval, presto na vlastni riziko, at me pak nikdo nekamenuje) clen seaflo mimo jine pise:
citace:
... Dutch grower Cees Hendriks (AKA SpeesCees/Mr. Canna X who publishes cannabis articles in many European magazines has developed a revolutionary growing system that produces more harvest and higher yields; Cees' "12/12" system produce up to 7 harvests per year and yield 1.78 grams per watt/plant.

Tzn. v CZ:
Holadsky pestitel Cees Hendriks (AKA SpeesCees/Mr. Canna X), ktery publikoval clanky o konopi v mnoha evropskych casopisech, vyvinul revolucni pestebni metodu, ktera umoznuje vice sklizni a vetsi vynos. Ceesuv "12/12" system umoznuje az 7 sklizni v roce a vynos 1.78 gramu na watt/rostlinu.
Tu posledni jednotku dost dobre nechapu (ale muze to bejt tim, ze sem dneska tlacil do hlavy trosku neco jinyho a uz mi to nespina na 100%).
Kazdopadne zajimavy, kdyz ma nekdo dobrou zasobu semen osvedceny genetiky, ale z nefeminizovanejch semen budou samecci, feminy budou zase docela nakladny.
Peace djV.

EDIT: A jeste jeden link - The No Mercy Supply's 12/12 Grow system

Ranní ptáče dál doskáče, víc sežere a dřív chcípne.
1st dejaVu's 200W CFL kalfas bubbler <(--=< sklizeno, zhuleno

Old Post 16-10-2011 v 22:30 PM
dejaVuCV je offline   Profil uživatele dejaVuCV   Find more posts by dejaVuCV   Foto galerie člena dejaVuCV   Click here to Send dejaVuCV a Private Message   Add dejaVuCV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dejaVuCV
Stálý Člen

Karma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% Pěstitelská

Duplicita Příspěvek č. 6

..., ale uz sem tam vcera dohodil nejaky info: https://grower.cz/forum/showthread....&threadid=59752
djV.

Old Post 17-10-2011 v 07:02 AM
dejaVuCV je offline   Profil uživatele dejaVuCV   Find more posts by dejaVuCV   Foto galerie člena dejaVuCV   Click here to Send dejaVuCV a Private Message   Add dejaVuCV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

pro dejaVuCV

dik jen skoda ze neumim moc spis vubec anglicky.... ale 1,78 g na watt to muzes udelat podle me jen kdyz zasadis tak mesic pred sklizni ale kolik udelas na m2 to asi nevis co?

Old Post 17-10-2011 v 10:18 AM
Host
Host

Příspěvek č. 8

ta jednotka jako kolik dokazes vypestovat gramu byliny na watt el.energie (takhle se meri ucinost pestirny

Old Post 17-10-2011 v 10:23 AM
dejaVuCV
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Jsn, g/watt znam, jen neznam g na watt/rostlinu. Nebo jsem to spatne prelozil.
Jeste bych poprosil nejakeho moda, aby sloucil toto tema s timhle https://grower.cz/forum/showthread....&threadid=59753 dohoromady a spravne to umistil. Pripadna debata nebude roztrhana ve dvou threadech.
Diky, djV.

Old Post 17-10-2011 v 11:13 AM
Host
Host

Příspěvek č. 10

čest chtel bych se zeptat jak je to s hnojenim jestli mam jet podle planu a zacit hnojit az od 3 tydne nebo zacit hnojit rovnou kvetem mam je rozjete 4 den a pridavam do zalivky zatim korenovy stymulator..dikk

Old Post 04-05-2012 v 20:32 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:15 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás