Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže,protože jsem baba ukecaná,tak to trošku zkrátím. Je mi 23,nejsem každodenní hulička(tak 1x týdně) a to jen večer o víkendu s přítelem a většinou před sexem.Po roce jsme se s přítelem,který je tady taky registrovany ksobě vratili a ja zase zamilováná jako malá holka bych mu chtěla udělat radost a něco pro něj vypěstit sama,bez jeho pomoci.S kamaradkou jsem domluvená,že si mužu nasadit u ní do skleníku,jupíííí. To mě přimělo se tady zaregistrovat,vím,že mužu pročítat i bez registrace,ale když už si odsud něco beru,chci alespon nějakou tou korunou přispět. Nebudu vám tady zasírat thready nějakyma stupidníma otázkama,ale pokud budu mít nějakej konstruktivní dotaz budu ráda,když někdo poradí. Během těch pár dnů co si to tady pročítam jsem se nad některými příspěvky pěkně nasmála a vidim,že je tady hodně pohodových lidiček. Tak snad se mi bude mezi váma líbit. Mějte se krásně.
vytej Hanul... jaxem precet zacatek o tom priteli a videl tvuj avatar, hned mi bylo jasny kdo je onen pritel si nejak ujizdite na tehlech japonskejch animacich?
2soul Rebel maš to tady zčekovany.No ja mu dneska volala,kde jsi našel toho avatara co ma na groweru? Tak mi to řekl a hned se ptal proč?,tak jsem se vymluvila,že to chce vědět jedna kamoška Beztak něco tuší,ale tedka je odedneška,do patku pryč,tak snad se k netu nedostane.Bude překvapko A to jsme tady jediní dva s tímhle japonskym avatarem? A mě se stejně líbí je nááádhernej(ná). Jinak děkuju všem za přivítání,je to od vás pěkný.
Čerstvý masíčko sice jo,ale ne pro tebe.To bys napřed musel přestat pořád pít ty lahváče a to banďero so znich máš co pfuj. A ještě je tady možnost,že seš zakletej princ,když seš ta chodící žaba,tak to bychom to potom mohli dát dohromady.