Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Ajojíííík lidičkýýý alias úvod do groweru
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Upozornění Ajojíííík lidičkýýý alias úvod do groweru Příspěvek č. 1

Takže,protože jsem baba ukecaná,tak to trošku zkrátím. Je mi 23,nejsem každodenní hulička(tak 1x týdně) a to jen večer o víkendu s přítelem a většinou před sexem.Po roce jsme se s přítelem,který je tady taky registrovany ksobě vratili a ja zase zamilováná jako malá holka bych mu chtěla udělat radost a něco pro něj vypěstit sama,bez jeho pomoci.S kamaradkou jsem domluvená,že si mužu nasadit u ní do skleníku,jupíííí. To mě přimělo se tady zaregistrovat,vím,že mužu pročítat i bez registrace,ale když už si odsud něco beru,chci alespon nějakou tou korunou přispět. Nebudu vám tady zasírat thready nějakyma stupidníma otázkama,ale pokud budu mít nějakej konstruktivní dotaz budu ráda,když někdo poradí. Během těch pár dnů co si to tady pročítam jsem se nad některými příspěvky pěkně nasmála a vidim,že je tady hodně pohodových lidiček. Tak snad se mi bude mezi váma líbit. Mějte se krásně.

Naposledy upravil Hanulkááá 14-02-2007 v 23:44 PM

Old Post 14-02-2007 v 17:53 PM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pačmák
Stálý Člen

Karma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Tak vitaj babo. Ať se daří.

Old Post 14-02-2007 v 18:01 PM
pačmák je offline   Profil uživatele pačmák   Find more posts by pačmák   Foto galerie člena pačmák   Click here to Send pačmák a Private Message   Add pačmák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Děkuju,já ti dám babo ty ninjo jakejsi.

Old Post 14-02-2007 v 18:09 PM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

Vitej Hanko

Old Post 14-02-2007 v 18:18 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

taky zdravím!

Old Post 14-02-2007 v 18:18 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

vytej Hanul... jaxem precet zacatek o tom priteli a videl tvuj avatar, hned mi bylo jasny kdo je onen pritel si nejak ujizdite na tehlech japonskejch animacich?

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 14-02-2007 v 18:34 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Příspěvek č. 7

2soul Rebel maš to tady zčekovany.No ja mu dneska volala,kde jsi našel toho avatara co ma na groweru? Tak mi to řekl a hned se ptal proč?,tak jsem se vymluvila,že to chce vědět jedna kamoška Beztak něco tuší,ale tedka je odedneška,do patku pryč,tak snad se k netu nedostane.Bude překvapko A to jsme tady jediní dva s tímhle japonskym avatarem? A mě se stejně líbí je nááádhernej(ná). Jinak děkuju všem za přivítání,je to od vás pěkný.

Old Post 14-02-2007 v 18:49 PM
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

A já vim zase hovno
Jinak čauec

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 14-02-2007 v 19:04 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 9

Čau Hanče - je mi to taky jasný, kdo je tvůj přítel

Old Post 14-02-2007 v 19:13 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Příspěvek č. 10

Počkat počkat-jaktože jsi druhej kterej to ví,to kvuli tomu avataru?

Old Post 14-02-2007 v 19:16 PM
Hanulkááá

Příspěvek č. 11

2Intognitó-ja vím,že jsem to napsala,ale je tady registrovaných 17942 lidí,tak mě to překvapilo, ale vpoho Bobe.

Old Post 14-02-2007 v 19:49 PM
DAG OF MORD
Stálý Člen

Karma uživatele DAG OF MORD - 83% PěstitelskáKarma uživatele DAG OF MORD - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Čau! Vítam Ťa . Som rád, že na grower prichádza čoraz viac dievčat .

| Rád by som sa predstavil! | Začíname, mamičkáreň! |
| Chytač rýb fajka sklo 40mm. | Môj vlastný wallpaper. |

Old Post 14-02-2007 v 20:07 PM
DAG OF MORD je offline   Profil uživatele DAG OF MORD   Find more posts by DAG OF MORD   Foto galerie člena DAG OF MORD   Click here to Send DAG OF MORD a Private Message   Add DAG OF MORD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Příspěvek č. 13

Njn maš pravdu,za těch pár dní co tady brouzdám jsem jich tady moc neviděla.Grower girls power.

Old Post 14-02-2007 v 20:51 PM
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

jů, lahváčovi dorazilo čestvý maso.

tož vítej po verbální stránce výborně vybavená Hanko. ať se ti zde líbí.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 14-02-2007 v 21:30 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Příspěvek č. 15

Čerstvý masíčko sice jo,ale ne pro tebe.To bys napřed musel přestat pořád pít ty lahváče a to banďero so znich máš co pfuj. A ještě je tady možnost,že seš zakletej princ,když seš ta chodící žaba,tak to bychom to potom mohli dát dohromady.

Old Post 14-02-2007 v 21:42 PM
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

takže mám naději. uf, to se mi ulevilo.

lahváče nepiju, já nějak alkoholu celkově neholduju.
princ jsem taky, zakletej jakbysmet.
tak co, dáme to dohromady?

!

Po pár letech zpět.

Old Post 15-02-2007 v 07:51 AM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:31 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás