Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cabas, mohl by jsi přidat nějakej bližší popis toho co tu vidim ? např. rozměry skříně, osazenstvo , teplota...... ? taky pěstuju pod usporkama ,takze me to docela zajima
Jo mužu takže 70x50x40 Osadenie nejakej no name fakt nevim. Teplota zatial v cajku 28stup.Vietor obyčajny ventilátor z Pc.Obr.1 Dneska byla sťepnuta po 3.patře
Obr.2celkovy pohľad
Jo abych nezapomnel tak je to zasadeni v kokosovem substratu a vypada to tak ze kyti to ma rada.
Rozmery Kvetnika:15x15cm vyška 20cm.
Hnojeno:zatiaľ hnojivom Rozkvet-Unihum
v obdobi kvetu pridam Rozkvet-Pelargonia a Kristalon-Plod a kvet.
Jak nekdo muže tak nech poradi v každem smeru.
Zatiľ dik.https://grower.cz/forum/newsmiles/misutsu.gif
Najska,
Vypada to na peknu genetiku, na to ze je to no name
Ak by som ti mohol doporucit, tak namiesto kristalonu (ked ho uz chces pouzivat) tak radsej kristalon jahoda ako plod a kvet, pretoze plod a kvet ma obsah fosforu iba 5 a jahoda 12 zatial cuz, a GL
Najska, na ten kokos potom bacha,obsahuje menej živín a asi tam bude treba všetko pridávať(makro aj mikro) živiny.Kokos ako substrát sa skôr používa na drip,odporúčané je zalievať niekoľkokrát za deň,hlavne v neskoršej fáze.Skús si o pestovaní v kokose čosi preštudovať,myslím,že sa to trochu líši od pestovania v hline
jo doufam ze ti to vyjde
mam par otazek:cot o je za usporky kolik w typ proc tam mas ty kaminky jakej substrat len kokos? ja to chci taky zkusit pod usporkama ale jeste nefim jaky usporky kolko w a tak dik
....................................................Takže kiťy je stara zhruba 25.deň v rastu.úsporky boli použite philips 2x20w kaminky tam mam proto aby mi udržovali vlhkosť substratu.... .....úž som spominal zloženie sub. tak teda ešte raz Drevený popol,piesok,kokos...........................
proč máš ten větrák tam dole u květináče, myslím, že je úplně na h...., jako odtah nebo přítah to je nemožný a na ofuk trochu mimo.
je to pěkná kyti, ale na 25. den růstu trochu malá, puč si od někoho sodík a nech to qíst na sodíku.
a na krystalon plod/květ bych kašlal, možná tak na kedlubny, ale na kytky to je dost nevhodná hnojka, jak už někdo psal, aspoň krist. jahoda
ten vietrak tam je na aakože ofukovanie.Inač to odraža od steny na kyti.Kristalon jahodu uz som zakupil tak budem hnojit stim dik za radu.A sodik ?rozmyšlal som otym ale premna je nezohnatelny a max.by som si mohol dovolit 100w ...........