Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
casto sa mi pri huleni stava, ked mam nejake osobne problemy, ze sa mi to po zhuleni riadne prehlbi a chyti ma uplna depka, uzkost, strach.. a v minulosti sa mi stavalo aj to s rozdvojenou osobnostou, ale strach som z toho nikdy nemal ani nic podobne
Po hubkách nemůžu být mezi hodně lidma. Mívám z toho strašný stíhy a lidi mi přijdou "divný". Nejradši je proto jím někde v lese nebo na louce s pár kámošema. To je potom pohoda. Kor teď na podzim, když jsou KRÁSNĚ barevný stromy.
Stačí si urovnat tok myšlenek, říct si, že je člověk úplně na káry a že až se z toho vyspí, tak to už zas všechno bude jinak... Tohle platí hlavně u kyseliny, kdy má člověk chvílema pocit, že je ok, ale dějou se fakt divný věci...
Takže Shikamaru, jestli jsem to pochopil dobře a ptáš se na fakt psychedelickej strach, tak doporučuju na takovýhle akce vypadnout mimo město, zalízt s kámošema za tmy do lesa a chodit a chodit a objevovat a objevovat... Základem psychonautiky je totiž tma a obvykle pak funguje vylízt na světlo, když už to člověk nezvládá... Každopádně taková chůze potmě pak odplaví negativní myšlenky, protože se člověk soustředí, aby si nerozbil držku... A když začne náhadou jakoby hrabat, furt si říkej, že seš na mrdky a že to je jen temporary...
Já zažil peklo na houbách.Paranoidní stavy, vtíravý myšlenky který nešli kontrolovat a furt se sami měnili.Šel sem večír domů asi 2 km.Měl sem kapucu od bundy na hlavě a zavadil sem o větvičku na stromě.Zvuk jako když rozpáráte nákou látku.Ten zvuk byl hrozně zesílenej takže sem se ho lek.A myslel sem že mi to prořízlo až do hlavy.Pak se najednou zablesko když sem šel kolem pouličních lamp.A já viděl hrozný záře.Zase sem se hrozně lek.V tomhle stavu má člověk co dělat aby nepropad panice.Myslim ti takový to rozběhnutí se a utíkání pryč a pryč bez ohledu a terén překážky, silnici s autama a cokoliv jinýho.Nák tak sem si pro sebe řikal že mniši který vydrží v mrazech několik dní spát v horách se musí po něčem sjíždět pač mě samotnýmu zima taky nebyla.Došlo to tak daleko že sem se za chvíli těch mnichů začal bát a měl sem strach za to že si tohle o nich myslim.Den předtim sem viděl holku na houpačce která se houpala dost vysoko, řikal sem si jen že je to dost nebezpečný jak tak na ní koukam zhoubovanej, viděl sem jak s tý houpačky sletěla a pěkně se rozbila, během asi 3 vteřim ale kouknu a ona se houpe dál.Bylo to úplně živý.Já už ty houby jen tak nechci.Neřikam že to bylo vždy špatný ale když to nebylo zase špatný tak sem vypadal jak magor.Všemu sme se tlemili s kámošem na vše sme si museli sáhnout.Vrchol byl když sem našel klacek a pak sem s tim hrál na železnej plot.
Jediny, co vam vsem muzu poradit...Holt ne vsichni jsou v takove psychicke pohode ( i v podvedomi), aby meli na to zkouset psychedelicky drogy..Jestli se vam to nekomu stava casteji, radsi se na to vykaslete. Takovy nejaky utikani a nebo braneni se necemu prece uplne pokazi celkovej zazitek, ne? A jeste neco..pokud nemate jistotu, ze jste dobre nasetovany, hlavne neberte NIKDY vysokou davku, at uz hub, nebo LSD. Ono na pulce papira se tomu jeste ubranit da, maximalne si chvilkama clovek mysli, ze uz se zblaznil nadobro, ale pak je to zas OK. Jenze treba na 2 a vic papirech najednou uz to ovladat nejde, tam uz to ovlada vas, a tam kdyz se neco posere a je z toho badtrip, tak se casto konci v zachrance a v blazinci :-( (v lepsich pripadech na par dni). Bacha na to :-)
Me, kdyz se to stalo, dokazal jsem se s tim srovnat. Proste jsem si rekl, ze ne porad je vsechno OK, ze se dejou i hnusny veci, ale ze zas prejdou. Uplne nejlepsi je se tomu zacit treba i vic venovat, prozkoumat to, pak treba prijdete na to, ze to byla haluz, a ze je to uplne jinak, v pohode...
až si někdo dáte sto hub jako já s kámošem....tak teprve uvidíte..a nějaký že sem viděl blesky hahahaha... ale asi jako kdybych to věděl tak do toho nejdu..a nejlepší je že si nepamatuju že sem je zblajzl ...
buba.sparxxx: vono je to asi jedno kolik těch hub sníž. Já měl 4x za sebou čaj a to vždy z 10 hub během asi 4 hodin sem je furt pil a ty stavy se dali nebylo to špatný.Druhej den 2x čaj opět z 10 a výsledek byl to co sem napsal nahoře.Záleží jak to sedne a taky každá houba neni stejná.Jinak bych řek že člověk nikdy neví kdy na to má a kdy.Celej ten stav dokážou posrat cizý nezhoubovaný lidi a leckdy stačí jedno slovo nebo náký nevhodný chování.Někdy naopak sem proti tomuhle imunní a spíš se tomu směju a řikam se že to co ty lidi plácají a dělají je zbytečný.Poprvý sem se zhouboval tak v pohodě že sem si myslel že mi nic nemůže rozházet.