Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Psychedelickey strach....silenstvi
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Harvest...
Stálý Člen

Karma uživatele Harvest... - 96% PěstitelskáKarma uživatele Harvest... - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

mě nejvíc děsí když se zhulim a dostanu pocit že zachvíly budu zas v pohodě fakt hroznej pocit uplně mi z toho vždycky naskočí husina....

Hárvyho OUT 06

Hárvyho OUT 05

HÁRVYHO MATKÁRNA

trpím závislostí na šlechtění konopí.

Old Post 01-11-2005 v 17:10 PM
Harvest... je offline   Profil uživatele Harvest...   Find more posts by Harvest...   Foto galerie člena Harvest...   Click here to Send Harvest... a Private Message   Add Harvest... to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Harvest...! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fireant
Nový Člen

Karma uživatele fireant - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Jo to znam. Je to fakt hrozny.

Old Post 01-11-2005 v 17:16 PM
fireant je offline   Profil uživatele fireant   Find more posts by fireant   Foto galerie člena fireant   Click here to Send fireant a Private Message   Add fireant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šudo
Stálý Člen

Karma uživatele Šudo - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Mne sa niečo podobné niekedy stáva pri lysohlávkach. Mám pocit bezmocnosti, úzkosti a je mi proste hrozne.
Stáva sa to aj niekomu ínemu pri lysačoch?

Old Post 01-11-2005 v 18:50 PM
Šudo je offline   Profil uživatele Šudo   Find more posts by Šudo   Foto galerie člena Šudo   Click here to Send Šudo a Private Message   Add Šudo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

mě se to stává pravidelně když du spát a ještě mi ten trip jede...

Old Post 01-11-2005 v 19:01 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
plunger
Nový Člen

Karma uživatele plunger - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

casto sa mi pri huleni stava, ked mam nejake osobne problemy, ze sa mi to po zhuleni riadne prehlbi a chyti ma uplna depka, uzkost, strach.. a v minulosti sa mi stavalo aj to s rozdvojenou osobnostou, ale strach som z toho nikdy nemal ani nic podobne

Old Post 01-11-2005 v 19:43 PM
plunger je offline   Profil uživatele plunger   Find more posts by plunger   Foto galerie člena plunger   Click here to Send plunger a Private Message   Add plunger to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blownancyblow
Stálý Člen

Karma uživatele blownancyblow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

s tej čiernej siluety čo stava opodial pri sd tripoch ale časom sa da na bársčo zvyknuť.

Old Post 01-11-2005 v 21:09 PM
blownancyblow je offline   Profil uživatele blownancyblow   Find more posts by blownancyblow   Foto galerie člena blownancyblow   Click here to Send blownancyblow a Private Message   Add blownancyblow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

ja mam jen strach ze pri soucasne spotrebe budu do zimy na suchu sorry za OT.

Old Post 01-11-2005 v 21:49 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bido
Stálý Člen

Karma uživatele Bido - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Po hubkách nemůžu být mezi hodně lidma. Mívám z toho strašný stíhy a lidi mi přijdou "divný". Nejradši je proto jím někde v lese nebo na louce s pár kámošema. To je potom pohoda. Kor teď na podzim, když jsou KRÁSNĚ barevný stromy.

Old Post 02-11-2005 v 05:36 AM
Bido je offline   Profil uživatele Bido   Find more posts by Bido   Foto galerie člena Bido   Click here to Send Bido a Private Message   Add Bido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SCRAT
Stálý Člen

Karma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

hoby si vas rozeberou(na dojezdu) a ja kazdej rok opakuji ze uz do toho vzivote nepudu

1in SNOW WHITE

JamaicanPearl 2005

2in BIO by SCRAT

BIO/CHEM [AH] 400w!Scrog-cocos/kapilary!Nl5xHaze,SH,WW,BU,NE,DM,LP,

Old Post 02-11-2005 v 07:04 AM
SCRAT je offline   Profil uživatele SCRAT   Find more posts by SCRAT   Foto galerie člena SCRAT   Click here to Send SCRAT a Private Message   Add SCRAT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele SCRAT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Stačí si urovnat tok myšlenek, říct si, že je člověk úplně na káry a že až se z toho vyspí, tak to už zas všechno bude jinak... Tohle platí hlavně u kyseliny, kdy má člověk chvílema pocit, že je ok, ale dějou se fakt divný věci...

Takže Shikamaru, jestli jsem to pochopil dobře a ptáš se na fakt psychedelickej strach, tak doporučuju na takovýhle akce vypadnout mimo město, zalízt s kámošema za tmy do lesa a chodit a chodit a objevovat a objevovat... Základem psychonautiky je totiž tma a obvykle pak funguje vylízt na světlo, když už to člověk nezvládá... Každopádně taková chůze potmě pak odplaví negativní myšlenky, protože se člověk soustředí, aby si nerozbil držku... A když začne náhadou jakoby hrabat, furt si říkej, že seš na mrdky a že to je jen temporary...

Fotr woe!

Old Post 02-11-2005 v 08:11 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Distillers
Stálý Člen

Karma uživatele Distillers - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Já zažil peklo na houbách.Paranoidní stavy, vtíravý myšlenky který nešli kontrolovat a furt se sami měnili.Šel sem večír domů asi 2 km.Měl sem kapucu od bundy na hlavě a zavadil sem o větvičku na stromě.Zvuk jako když rozpáráte nákou látku.Ten zvuk byl hrozně zesílenej takže sem se ho lek.A myslel sem že mi to prořízlo až do hlavy.Pak se najednou zablesko když sem šel kolem pouličních lamp.A já viděl hrozný záře.Zase sem se hrozně lek.V tomhle stavu má člověk co dělat aby nepropad panice.Myslim ti takový to rozběhnutí se a utíkání pryč a pryč bez ohledu a terén překážky, silnici s autama a cokoliv jinýho.Nák tak sem si pro sebe řikal že mniši který vydrží v mrazech několik dní spát v horách se musí po něčem sjíždět pač mě samotnýmu zima taky nebyla.Došlo to tak daleko že sem se za chvíli těch mnichů začal bát a měl sem strach za to že si tohle o nich myslim.Den předtim sem viděl holku na houpačce která se houpala dost vysoko, řikal sem si jen že je to dost nebezpečný jak tak na ní koukam zhoubovanej, viděl sem jak s tý houpačky sletěla a pěkně se rozbila, během asi 3 vteřim ale kouknu a ona se houpe dál.Bylo to úplně živý.Já už ty houby jen tak nechci.Neřikam že to bylo vždy špatný ale když to nebylo zase špatný tak sem vypadal jak magor.Všemu sme se tlemili s kámošem na vše sme si museli sáhnout.Vrchol byl když sem našel klacek a pak sem s tim hrál na železnej plot.

Old Post 02-11-2005 v 11:03 AM
Distillers je offline   Profil uživatele Distillers   Find more posts by Distillers   Foto galerie člena Distillers   Click here to Send Distillers a Private Message   Add Distillers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Kdyz na to nemate, tak to nezerte Příspěvek č. 12

Jediny, co vam vsem muzu poradit...Holt ne vsichni jsou v takove psychicke pohode ( i v podvedomi), aby meli na to zkouset psychedelicky drogy..Jestli se vam to nekomu stava casteji, radsi se na to vykaslete. Takovy nejaky utikani a nebo braneni se necemu prece uplne pokazi celkovej zazitek, ne? A jeste neco..pokud nemate jistotu, ze jste dobre nasetovany, hlavne neberte NIKDY vysokou davku, at uz hub, nebo LSD. Ono na pulce papira se tomu jeste ubranit da, maximalne si chvilkama clovek mysli, ze uz se zblaznil nadobro, ale pak je to zas OK. Jenze treba na 2 a vic papirech najednou uz to ovladat nejde, tam uz to ovlada vas, a tam kdyz se neco posere a je z toho badtrip, tak se casto konci v zachrance a v blazinci :-( (v lepsich pripadech na par dni). Bacha na to :-)

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 02-11-2005 v 16:34 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Me, kdyz se to stalo, dokazal jsem se s tim srovnat. Proste jsem si rekl, ze ne porad je vsechno OK, ze se dejou i hnusny veci, ale ze zas prejdou. Uplne nejlepsi je se tomu zacit treba i vic venovat, prozkoumat to, pak treba prijdete na to, ze to byla haluz, a ze je to uplne jinak, v pohode...

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 02-11-2005 v 16:38 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
buba.sparxxx
Stálý Člen

Karma uživatele buba.sparxxx - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

až si někdo dáte sto hub jako já s kámošem....tak teprve uvidíte..a nějaký že sem viděl blesky hahahaha... ale asi jako kdybych to věděl tak do toho nejdu..a nejlepší je že si nepamatuju že sem je zblajzl ...

Old Post 02-11-2005 v 17:21 PM
buba.sparxxx je offline   Profil uživatele buba.sparxxx   Find more posts by buba.sparxxx   Foto galerie člena buba.sparxxx   Click here to Send buba.sparxxx a Private Message   Add buba.sparxxx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Distillers
Stálý Člen

Karma uživatele Distillers - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

buba.sparxxx: vono je to asi jedno kolik těch hub sníž. Já měl 4x za sebou čaj a to vždy z 10 hub během asi 4 hodin sem je furt pil a ty stavy se dali nebylo to špatný.Druhej den 2x čaj opět z 10 a výsledek byl to co sem napsal nahoře.Záleží jak to sedne a taky každá houba neni stejná.Jinak bych řek že člověk nikdy neví kdy na to má a kdy.Celej ten stav dokážou posrat cizý nezhoubovaný lidi a leckdy stačí jedno slovo nebo náký nevhodný chování.Někdy naopak sem proti tomuhle imunní a spíš se tomu směju a řikam se že to co ty lidi plácají a dělají je zbytečný.Poprvý sem se zhouboval tak v pohodě že sem si myslel že mi nic nemůže rozházet.

Old Post 03-11-2005 v 06:07 AM
Distillers je offline   Profil uživatele Distillers   Find more posts by Distillers   Foto galerie člena Distillers   Click here to Send Distillers a Private Message   Add Distillers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Distillers: tak tohle bych si neodvažoval tvrdit... Intenzita halucinogenního žážitku bývá přímo úměrná zkonzumovanému množství.

Sám jsem vyzkoušel u hub, lsd i peyotlu...

Fotr woe!

Old Post 03-11-2005 v 14:50 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás