Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdary no já si před spaním sem tam nějakýho osobáčka dam ale vždzcky si dam ještě nějakou hru.To tě pak hrozně baví a když přestane tak akorát hupsnu do postele a je to pohoda.Spí se mi uvolněně a báječně.Zase na druhou stranu hulení v partě má taky nějaký kouzlo.Mam rád ten rituál podávání špeka nebo vodnacky
.Měj se ale nehul před každym spaním,jinak jindy neusneš
to: Nebulaquest
to se me stalo tedka o vanocich ze jsme jeli celi prazdniny treba trikrat dene a pak kdyz se me jit do skoly tak sem teda prestal abych si vycistil mozkovnu a nemoh sem 5 dnu usnout.dik vsem
Mam zkusenost, ze kdyz si dam tesne pred spanim (treba uz v posteli), tak jsem rano dost dlouho oblblej a mimo. Takze pred poslednim jonatanem a spanim pro me musi byt pauza.
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Před spaním? Ne e, podle mě zbytečnost. Spánek je pak takovej "těžkej" a moc hlubokej a ještě k tomu bezesnej. Podle mě je vůbec nejlepší hulit ve dne, kdy je teplo a slunečno a prostě krásný světlo. Jojo, ještě že přichází jaro
Já si rád před spánkem taky rád něco sfouknu ale vždy se svým sousedem sám to je na nic pak se líp usíná a ten klidnej spánek to se mi na tom zamlouvá!!!!!
Hele lidi ja to mam nejlepsi.Ja bydlim v 4+1 rodinym baracku a jsem tady s klukama z nasi krew,bez rodicu a tak co vys si prat.Vecer S kamosema vylezeme na balkon a vsichni si zahulime.Jsme 4 idealni to stav kro 2 kazdej pokoj.
A ted zrovna jsem dostal jedno Žbréééé tak zdarec ja padim.