Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulite na noc????
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Janghala
Stálý Člen

Karma uživatele Janghala - 9% Pěstitelská

Dotaz Hulite na noc???? Příspěvek č. 1

zdarec lidi palite nekdo na noc jako ja?mam to rad protoze podle kdyz jses sam tak mas vetsi haluz nez kdyz ses v parte.piste sve nazory

Old Post 05-04-2004 v 20:38 PM
Janghala je offline   Profil uživatele Janghala   Find more posts by Janghala   Foto galerie člena Janghala   Click here to Send Janghala a Private Message   Add Janghala to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nebulaquest
Stálý Člen

Karma uživatele Nebulaquest - 89% PěstitelskáKarma uživatele Nebulaquest - 89% Pěstitelská

někdy Příspěvek č. 2

Zdary no já si před spaním sem tam nějakýho osobáčka dam ale vždzcky si dam ještě nějakou hru.To tě pak hrozně baví a když přestane tak akorát hupsnu do postele a je to pohoda.Spí se mi uvolněně a báječně.Zase na druhou stranu hulení v partě má taky nějaký kouzlo.Mam rád ten rituál podávání špeka nebo vodnacky
.Měj se ale nehul před každym spaním,jinak jindy neusneš

Old Post 05-04-2004 v 21:05 PM
Nebulaquest je offline   Profil uživatele Nebulaquest   Find more posts by Nebulaquest   Foto galerie člena Nebulaquest   Click here to Send Nebulaquest a Private Message   Add Nebulaquest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THC/majk
Nový Člen

Karma uživatele THC/majk - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Brčko na noc Příspěvek č. 3

Jo ja taky dawam osobacky pred spanim skoro kazdej den.Radsi ale stejne dam brcko v parte.

Old Post 05-04-2004 v 21:15 PM
THC/majk je offline   Profil uživatele THC/majk   Find more posts by THC/majk   Foto galerie člena THC/majk   Click here to Send THC/majk a Private Message   Add THC/majk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janghala
Stálý Člen

Karma uživatele Janghala - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

to: Nebulaquest
to se me stalo tedka o vanocich ze jsme jeli celi prazdniny treba trikrat dene a pak kdyz se me jit do skoly tak sem teda prestal abych si vycistil mozkovnu a nemoh sem 5 dnu usnout.dik vsem

Old Post 06-04-2004 v 07:21 AM
Janghala je offline   Profil uživatele Janghala   Find more posts by Janghala   Foto galerie člena Janghala   Click here to Send Janghala a Private Message   Add Janghala to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Mam zkusenost, ze kdyz si dam tesne pred spanim (treba uz v posteli), tak jsem rano dost dlouho oblblej a mimo. Takze pred poslednim jonatanem a spanim pro me musi byt pauza.

Old Post 06-04-2004 v 07:21 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.M.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.M.L. - 85% PěstitelskáKarma uživatele S.M.L. - 85% PěstitelskáKarma uživatele S.M.L. - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Jsem na tom jak Gannja, postelový předspánkový joint RUUUULEEEZ

Libóóóóózní špek!!!

Old Post 06-04-2004 v 07:38 AM
S.M.L. je offline   Profil uživatele S.M.L.   Find more posts by S.M.L.   Foto galerie člena S.M.L.   Click here to Send S.M.L. a Private Message   Add S.M.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kowonator
Stálý Člen

Karma uživatele kowonator - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 7

Ja si pred spanim zahulim s velkou chutou. Lepsie sa mi zaspava a uz ani nehovorim o tych haluzach co sa mi po tom snivaju. peace

Old Post 06-04-2004 v 08:02 AM
kowonator je offline   Profil uživatele kowonator   Find more posts by kowonator   Foto galerie člena kowonator   Click here to Send kowonator a Private Message   Add kowonator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 8

a chlastame hned od boziho rana, vid Bambuleue..

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 06-04-2004 v 16:40 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Náhodou to je výborná věc proti nespavosti, když nemůžu usnout tak si někdy taky dám takovýho malýho osobáčka :-°)

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 06-04-2004 v 17:18 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nebulaquest
Stálý Člen

Karma uživatele Nebulaquest - 89% PěstitelskáKarma uživatele Nebulaquest - 89% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 10

a proč nemůžeš usnout?umíš si na to odpovědět?Já to znam zdarrec

Old Post 06-04-2004 v 17:23 PM
Nebulaquest je offline   Profil uživatele Nebulaquest   Find more posts by Nebulaquest   Foto galerie člena Nebulaquest   Click here to Send Nebulaquest a Private Message   Add Nebulaquest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

já si občas dávám večer nějaký dobrý modýlek do skla. prostě jsem jenom tak "načnutý" a můžu ještě něco udělat.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 06-04-2004 v 17:34 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b-boyhafan
Nový Člen

Karma uživatele b-boyhafan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Pravda,obcasnej osobace je v poho,ale nevyrovna se to paleni v parte a dobry parte co nezkazi zadnou chlamu)

Old Post 06-04-2004 v 17:35 PM
b-boyhafan je offline   Profil uživatele b-boyhafan   Find more posts by b-boyhafan   Foto galerie člena b-boyhafan   Click here to Send b-boyhafan a Private Message   Add b-boyhafan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 13

Před spaním? Ne e, podle mě zbytečnost. Spánek je pak takovej "těžkej" a moc hlubokej a ještě k tomu bezesnej. Podle mě je vůbec nejlepší hulit ve dne, kdy je teplo a slunečno a prostě krásný světlo. Jojo, ještě že přichází jaro

Old Post 06-04-2004 v 17:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smaba
Stálý Člen

Karma uživatele Smaba - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Já si rád před spánkem taky rád něco sfouknu ale vždy se svým sousedem sám to je na nic pak se líp usíná a ten klidnej spánek to se mi na tom zamlouvá!!!!!

Old Post 06-04-2004 v 17:49 PM
Smaba je offline   Profil uživatele Smaba   Find more posts by Smaba   Foto galerie člena Smaba   Click here to Send Smaba a Private Message   Add Smaba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
canman
Stálý Člen

Karma uživatele canman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

jo jo par prdů na noc a je to pohoda

Old Post 06-04-2004 v 18:42 PM
canman je offline   Profil uživatele canman   Find more posts by canman   Foto galerie člena canman   Click here to Send canman a Private Message   Add canman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Ja
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Ja - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Hele lidi ja to mam nejlepsi.Ja bydlim v 4+1 rodinym baracku a jsem tady s klukama z nasi krew,bez rodicu a tak co vys si prat.Vecer S kamosema vylezeme na balkon a vsichni si zahulime.Jsme 4 idealni to stav kro 2 kazdej pokoj.
A ted zrovna jsem dostal jedno Žbréééé tak zdarec ja padim.

Aneb estli se to má hulit, musí se to sušit.

Old Post 07-04-2004 v 21:30 PM
Mr.Ja je offline   Profil uživatele Mr.Ja   Find more posts by Mr.Ja   Foto galerie člena Mr.Ja   Click here to Send Mr.Ja a Private Message   Add Mr.Ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás