|
Toš abych to tady nějak ukončil,po 3 měsících neustálých koštovaček musím uznat,že genetika to byla opravdu výborná Eda by ještě 6 až 9 dní snesl ale i tak skvělá práce,pár přátel mě řeklo,že je to jedna z nejkrasnějších kytek co se jim dostala do rukou opravdu nádherná stavba květu která je podtržená betonovou konzistencí a skvělou ovocnou vuní a chutí která je chvílema až čpavá.Věřím,že tato odrudá se mě dostane ještě v budoucnu do rukou a moc se na ní těším.High nakopávající ,příjemné,velice dobré do společnosti,s velkým množstvím piva přichazí teprve pořadný nášup.
Pheno Jacka jenž se mněl možnost v tomhle kole okusit mě uchvátilo hlavně svojím výnosem,high pro mě velice příjemné,možnost celedonního kouření,chut z počátku taková nemastná neslaná avšak po zhruba dvou měsících perfektní kořeněná chutovka,opravdu pan lahoda.
Musím zde ocenit taky pana matkáře jenž dodal opravdu supr geny a byla radost se o ně starat,poslední co bych chtěl k tomuto threadu dodat je,že jsem zde prvně přidal k osvědčené řadě hnojiv Biobizz kořenák Hesi který se velice osvědčil na prvních 5 až 8 dní růstu a vřele jej můžu doporučit. |