Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulené clišé
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 14 15 16 17 18
Autor
Téma 
Mr.Nobody
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 241

Fakt se bavím
To takhle jedno ve stanu na čundru , sem dostal megachuť na něco sladkýho hmatám , hmatám a najednou nahmatám zlatou celofánovou kostku s něčím měkkým uvnitř .. bylo mě divný kde by se tam vzala dobrota z bomboniery , ale to moje přivřená víčka moc nepobírala...

No abych to zkrátil byl to masox větší humus sem nezažil

Horrorování
Seed Finder
Trocha kultury
5.indoor 3x Hashberry

Old Post 22-03-2011 v 07:14 AM
Mr.Nobody je offline   Profil uživatele Mr.Nobody   Find more posts by Mr.Nobody   Foto galerie člena Mr.Nobody   Click here to Send Mr.Nobody a Private Message   Add Mr.Nobody to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 242

No když tak nad tím přemýšlím... taky dělám fakt zhulenosti z lenosti
Mám bezdrátovou myšku na baterky, baterky mám suprový 2500mAh...
Takže se mi můžete divit, že denně nabíjím baterky, ale vždy jen do té doby než mi někdo napíše na FB nebo tak... prostě jak potřebuju něco udělat na PC... baterky jdou ze super chargeru.. a vydrží další den i když jsem je nabíjel třeba minutu... no přez noc je nikdy nabíjet nedám? proč? protože na to nemám čas ??? )
Občas se stane zázrak, že je nechám nabíjet když jdu koukat na film to mám pak měsíc klid...
dneska si je fakt nabiju...
Jinak co se týče hledání itemů ve stavu ´´khoma´´ tak
když něco hledám nějakým způsobem jdu vždycky na jisto je to prostě takovej instinkt ( obyčejná pamět?) ... Rozhlédnu se kolem sebe ovladač, nikde ... za postelí? sáhnu tam a mám ho, zapalovač má být někde tady??? sáhnu tam a mám ho pěkně já no ne? najít něco v takovym bodelu to chce určitě nějaký schopnosti
Naštěstí se mi tedy nestává tak často, že bych si nevybavil kde jsem daný předmět potřeboval naposledy.

Naposledy upravil 25-03-2011 v 23:57 PM

Old Post 25-03-2011 v 21:54 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 243

zapalena cigareta,popolnik nikde
idem do kuchyne donesiem si pohar vody, sadnem za pc, dpc kde je popolnik!!
bohuzial to ostane uz navzdy

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 29-03-2011 v 19:15 PM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatJoe
Stálý Člen

Karma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 244

ked som zhúlený a som odhodlaný pracovať vzdy si najprv v hlave pripravím zoznam vecí (náradia) ktoré pri práci potrebujem.. a ešte si robím aj plán ze pre ktoré náradie mám isť skôr aby som sa zbytočne nenachodil ... takze prídem do garáze pre niečo potrebné tam sa zadívam a všimnem si ze nejakú vec, ktorá ma viac zaujíma ako práca ktorú idem robiť... potom sa uvedomím tak ze : však idem robiť niečo iné tak idem na to a idem preč, bez toho aby som rozbral to potrebné náradie... tako pozabúdam viac vecí a nachodím sa viac ako by som chcel .. takto sa veci majú s pravidelným hulením

Old Post 30-03-2011 v 08:10 AM
FatJoe je offline   Profil uživatele FatJoe   Find more posts by FatJoe   Foto galerie člena FatJoe   Click here to Send FatJoe a Private Message   Add FatJoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FeSTeR
Stálý Člen

Karma uživatele FeSTeR - 22% PěstitelskáKarma uživatele FeSTeR - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 245

Onéééé

Old Post 30-03-2011 v 08:57 AM
FeSTeR je offline   Profil uživatele FeSTeR   Find more posts by FeSTeR   Foto galerie člena FeSTeR   Click here to Send FeSTeR a Private Message   Add FeSTeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 246

citace:
Původní příspěvek od dokktor
k tomu kouření nezapálených cigaret: to je kamošovo osobitý styyl (btw je to nejzdravější způsob jak kouřit cigára): vytáhne a tak vprůměru deset minut kouří nezapálenou, pak mu to negdo řekne, případně si toho po 15-20 minutách všimne sám, zapálí, dvakrát čitřikrát potáhne, odloží do popelníku a nechá ji tam shořet (aniž by o tom věděl samozřejmě)

tak tohle se mi stává vcelku pokaždé a známým když sedíme u pivka,tak mě furt kérujou,at si vemu tu cigaretu nebo at tu dýmovnicu típnu..prostě nevím,zapálím cígo,chcu se napít pivka,tak si odložím cígo na popelník a pak na to cígo nějak zapomenu

Old Post 30-03-2011 v 11:34 AM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 247

No s tím clišé trochu přiostřím, když jsme se s mojí drahou polovicí před milováním trošku víc povzbudili jointem a pak jsme druhej den marně vzpomínali jestli si moje milá před aktem lásky vyjmula tampón nebo ne. Samo že ne, a tampón .. ten o sobě dal až po týdnu vědět. Naštěstí se nám to stalo zatím jen jednou a doufám, že z toho nebude naše milovnické zhulené clišé..

Jestli je to moc eklhaft tak smáznu.....

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 30-03-2011 v 12:05 PM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Nobody
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% Pěstitelská

!!!!!! Příspěvek č. 248

Bezdechu:

TO SI DĚLÁŠ PRDEL!!

Tak to je dost silný kafe...To ji jako nebolelo nebo tak?

to je tak na k-

Horrorování
Seed Finder
Trocha kultury
5.indoor 3x Hashberry

Old Post 30-03-2011 v 13:29 PM
Mr.Nobody je offline   Profil uživatele Mr.Nobody   Find more posts by Mr.Nobody   Foto galerie člena Mr.Nobody   Click here to Send Mr.Nobody a Private Message   Add Mr.Nobody to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastapasta
Nový Člen

Karma uživatele rastapasta - 91% PěstitelskáKarma uživatele rastapasta - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 249

Jednou jsem se po ránu zhulil než jsem jel do školy ( vlakem asi 30km)...přijdu do hodiny a že vytáhnu sešit... Podívám se do báglu a tam kopačky a věci na trenál, spetl jsem si batoh. Tak jsem to zrovna zabalil a jel sem zase domů. JO a ještě jsme jednou hulili s kkámošema venku a já nemoohl najít mobil, celý jsem se prohledal i křoví okolo nás...mobil nikde. Začal sem schýzovat a tak kámoš, že mě prozvoní. Mobil mi začal vybrovat v rukávu od mikiny. Fakt nechápu jak se tam dostal, ale měli jsme z toho docela výřez

I love u, MJ

Old Post 24-07-2011 v 00:33 AM
rastapasta je offline   Profil uživatele rastapasta   Find more posts by rastapasta   Foto galerie člena rastapasta   Click here to Send rastapasta a Private Message   Add rastapasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
onanoperverz
Stálý Člen

Karma uživatele onanoperverz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 250

společenský blázen neeexistuje

onanoperverz

Old Post 24-07-2011 v 05:30 AM
onanoperverz je offline   Profil uživatele onanoperverz   Find more posts by onanoperverz   Foto galerie člena onanoperverz   Click here to Send onanoperverz a Private Message   Add onanoperverz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 251

měse jednou satlo že jsem se zhulil a cígo si zapálil obvráceně ale to ete šlo po druhý jsem se fakt zkašil a ćígo si položil dop popelníku an sakl od trávy a pěkně si potáhl saklu přiškvařenýho na cígu nepřeju ám to zažít piocit bo schýza že se mi na plíce lepí igelit skoro sem nemohl dýchat a málem jsem se poblil

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 24-07-2011 v 12:34 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 252

U babčy se občas zdejchnu když du na procházku se psem ale jednou jsem ho zapoměl uvázanýho u splavu když sem modal brčko a pak sem na něj vzpoměl až když sem zvonil doma na zvonek :P bábinka nechápala

Old Post 26-07-2011 v 19:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
w33d
Stálý Člen

Karma uživatele w33d - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 253

tak mne sa zasa stáva ked zmotám brčko sedím pri growery rozhodnem sa ze idem spat citim ze uz spim a zrazu sa pristihnem ako čumím stale na grower. Alebo s tým cigom zapalim a kým sa spametam už ho môžem zahasiť rovno

SORRY BUT DNB AND HIGH IS MY LIFE
https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=961790
Out 2011 Durban poison First !
Adrenaline SVK Grow

Old Post 26-07-2011 v 21:44 PM
w33d je offline   Profil uživatele w33d   Find more posts by w33d   Foto galerie člena w33d   Click here to Send w33d a Private Message   Add w33d to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Chronic_SVK_
Stálý Člen

Karma uživatele _Chronic_SVK_ - 77% PěstitelskáKarma uživatele _Chronic_SVK_ - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 254

minule som si siel po noviny do druhej izby a ked som sa vratil vo vrecku som mal ovladac od TV
edit:samozrejme noviny som nezobral

<---Kill him!

Old Post 02-08-2011 v 14:38 PM
_Chronic_SVK_ je offline   Profil uživatele _Chronic_SVK_   Find more posts by _Chronic_SVK_   Foto galerie člena _Chronic_SVK_   Click here to Send _Chronic_SVK_ a Private Message   Add _Chronic_SVK_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 255

...mam jednoho francouzskyho kamarada / jako spravny francouz dela denne tri litry kafe, sedesat cigaret a tri gramy hasise.../ - pred lety bydlel na sidlisti v Brandyse a jednou mi volal ze at prijedu, ze z Parize privezl peknou hroudu hase...takze jsme stravili prijemne odpoledne pokurovanim hasise a pitim kafe a vecer ze pujdeme vyvencit jeho psa... kecame a vencime asi 20 minut kdyz francouz povida tou svoji debilni cestinou : ty voleeee kde peeees..? pes samozrejme v prdeli - cekovali jsme to hnusny nocni sidliste vic jak hodinu a nic... takze pujdem zpatky k nemu domu, dame brk a budeme dal hledat...prijdem k nemu a psisko bylo doma - my jsme ho vubec nevzali s sebou...

Old Post 08-10-2011 v 13:45 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 256

to ani nie je tak klise ako moja hlupost.

siel som si kupit rano cigi pri venceni psa a nechal som ho len tak nezamknuteho pred obchodom, samozrejme ze som ho potom asi pol hodinu hladal ...nakoniec bol pred mojou branou triasol sa a knucal

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 09-10-2011 v 06:44 AM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 14 15 16 17 18  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás