Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koláčky jsou v poho. Akorát se to s nimi nesmí přehnat(když jsou z dobré ganji), i když teď už nějaký odhad mám. Jo a věřim, že je víc lidí jako PiosOne kterým konopné produkty moc nechutnají, já jsem na tom podoně, ale ty stavy mi to pak vynahradí.
to PiosOne: kámoš zkoušel naloži kytky do alkoholu minulý rok, nechal to tam asi půl roku a když to pak otevřel tak to bylo jak syrup. Sice nevim jaká je přesně optimání doba na to pravé vyluhování, ale ta konzistence byla docela hodně hustá.
blek: jak už jsem napsal, možná mě ani tak nenatahuje z chuti trávy, ale z chuti toho tuku na který je to navázáno (vařil jsem plnotučné mlíko se smetanou).
plexis: máš pravdu, že stav který následuje, mi to bohatě vynahradí. jenom to chce silnou vůli jít do toho a polknout to .
ty koláčky zní taky zajímavě, no uvidíme.
Enfant Terrible
Čím víc tím líp,když ti vadí ta chuť.Šestkrát je OK, ale pro tebe bude asi lepší víckrát, no, prostě dokud ta voda co to sní spařuješ nebude čirá a nebude smrdět. A dobře dochutit.Když je to málo spařený tak se ta pachuť snad ani nedá přebít. Snad ti jednou zachutná :-)
realist: jasně, nejlepší je ty listy vařit, jenomže minule jsem to dělal asi 6x a pořád z toho něco teklo a tak jsem se na to už vykašlal. teď vím, že jsem to měl dělat dokud voda není čistá. letošní vaření bude už o něčem jiném
2PiosOne : No ja sem cetl v novinach je to asi 6 mesicu.Bylo to v zemskejch novinach ze nejakej kluk z Britanie prej sezral ganju a umrel. Ale sezral ji fakt hafo ale v novinach toho taky nakecaj.Tak nevim
rosss: možný to je, zvlášť pokud sežral kilo koláčků a zapil to litrem mlíka. ale sama o sobě by tě tráva asi neusmrtila ani v předchozí sestavě. mohlo jít o nevhodnou kombinaci (třeba měl slabé srdce nebo něco podobného)
2janda:
hehe, mliko je z kravicky , kravicka je zivocich
máslo je z mlika a smetany (nebo by alespon melo byt) a tudiz je v nem zivocisny tuk
Jinak s tim sadlem by to urcite fungovalo na 100%