Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Pls lidi HELP (nalehave)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Reewer
Stálý Člen

Karma uživatele Reewer - 0% Pěstitelská

Chemie Help please... Příspěvek č. 1

Nazdar, mam big promlem, rodiče si myslí, že kouřim travu a tak se rozhodli, ze si koupej testy v lekarně a daj mi je.
Takze :

1)Testy z lekarny měří thc v moči, jak dlouho? Někdo tu říká necelejch 14 dnů. ale četl jsem tu už, že i 72 dnů, tak nevim

2)Pokud to najdou, co mam delat. Kdyby mi bylo treba 18, tak je to v poho, ale me je čerstvě 15 - takze v prdeli...

A co tohle: kamos mi nachcije do flasticky a tu i se zaprem schovam na hajzlu. Když pak budu muset nachcat, dojdu na hajzl, tam se zamknu, nahreju chcanky, preleju je a... ....hotovo

PS.: co si vo tom myslite??

dik

Old Post 14-09-2003 v 09:34 AM
Reewer je offline   Profil uživatele Reewer   Find more posts by Reewer   Foto galerie člena Reewer     Add Reewer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

No, sice trochu nechutný, ale když to nějak šikovně provedeš tak by to snad mohlo i projít.
Jinak to THC v moči je hodně nevyzpytatelný, jen těžko se dá určit jak dlouho by ho tam ještě mohli najít. Další možností by pro tebe mohlo bejt že si ty testy obstaráš dříf a vyzkoušíš si to sám.

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 14-09-2003 v 13:00 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reewer
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

A kolik tak priblizne ty testy stojej??

Old Post 14-09-2003 v 16:42 PM
Reewer je offline   Profil uživatele Reewer   Find more posts by Reewer   Foto galerie člena Reewer     Add Reewer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašišák
Stálý Člen

Karma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Zkus je nějak ošidit třeba použij moč svyho kamoša co nehulí,
nebo jsem četl nějakej článek v Esquire který se zabíval o tom jak dostat ze svého těla všechny jedy když máš jít na drogovej test.
Ale bohužel netuším které číslo to bylo.

Old Post 14-09-2003 v 17:10 PM
Hašišák je offline   Profil uživatele Hašišák   Find more posts by Hašišák   Foto galerie člena Hašišák   Click here to Send Hašišák a Private Message   Add Hašišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šebík
Stálý Člen

Karma uživatele Šebík - 15% PěstitelskáKarma uživatele Šebík - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Hele Rívre...

Nebylo by lepší to s rodičema normálně probrat? Já to našim taky řekl. Nebyli nadšení ani jeden, ale zase viděj, že nejsem úplnej pablb, takže to tak nějak tiše přehlížej.

Rozhodně je lepší mít v rodičích spojence, než nepřátele, takže si je z nich zbytečně nedělej. To že na tobě chtěj zkoušet testy je stejně jenom proto, že s tebou není rozumná řeč, a protože tě nechtěj vidět za pár let někde se stříkačkou na půl žerdi viset ze žíly. Jsi jejich SYN. OK?

V patnácti letech za tebe maj ještě pořád zodpovědnost a ačkoliv se cejtíš bejt už dost starej a samostatnej, tak nejsi. I kouření marjány má svá rizika. Přesvědč svý rodiče, že tyhle rizika znáš a nepodceňuješ, že to nepřeháníš a že to neomezuje tvůj osobní rozvoj (škola, koníčky, povinnosti apod.) Tady na internetu najdeš o marjánce dost informací, abys byl schopnej rodiče přesvědčit. A můžeš se jim pokusit vysvětlit jaký má hulení přínos pro tebe osobně.

Můžeš je samozřejmě přechcat skleničkou schovanou na záchodě, ale přemejšlej trochu dál. Vyplatí se ti lhát rodičům, kteří pro tebe nechtěj nic špatnýho? Můžou ti časem pomoct překonat nejrůznější potíže, ale když budou vidět, že ty je ochcáváš, taky se na tebe vykašlou. Příjde ti to časem líto. Tak přemejšlej. Lhát je snadný. Ale říkat pravdu lidem do očí můžeš jen s čistým štítem. Tak si ho zbytečně nešpiň.

Přeju hodně síly.

....šajni tuna prima zoncna...

Naposledy upravil Šebík 14-09-2003 v 17:25 PM

Old Post 14-09-2003 v 17:11 PM
Šebík je offline   Profil uživatele Šebík   Find more posts by Šebík   Foto galerie člena Šebík   Click here to Send Šebík a Private Message   Add Šebík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reewer
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Dik za podporu
Ale myslim si, že hodně záleží na rodičích. Pokud bych měl tolerantí a liberální rodiče, tak bz to nebyl problem.
Skutečnost je ale taková že rodiče jsou oba silně konzervativní. A berou drogu jako drogu (prostě nerozlišujou herák a huleni).

A když jdu na "dízu", nezapomenou mi připomenout ať "si nepíchám tu mariánu"
Prostě bez komentáře.....

Old Post 15-09-2003 v 19:46 PM
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

taky bych jim to skusil vysvetlit, byt tebou, ale je opravdu riziko, ze neni rodic jako rodic, nevis co od nich muzes cekat, chtej ti pomoct, ale muzes to taky seredne odnyst nebo tvy kamosi...

dej jim cizi chcanky, jesli si ses opravdu jistej, ze rodice uz nic nepresvedci...
GL man

!!! Carpe diem !!!

Old Post 15-09-2003 v 20:57 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drsnejmuzik
Stálý Člen

Karma uživatele Drsnejmuzik - 25% PěstitelskáKarma uživatele Drsnejmuzik - 25% Pěstitelská

Palec dolů Sem taky v pici! Příspěvek č. 8

Mám podobnej krev dneska jsem byl na kontrole braly mi krev protože jsem po angině a chtěj zjistit jestli mam v krvi ještě toho vira. Daj to na rozbor jestli tam ten zasranej vir ještě je.Doufám že vtom nenajdou i to THCčko co myslíte najdou tam i to THC?

|| LiVe iN PeAcE & GANJU V DUŠI 4EVER ||
-- ANTIFA --

Naposledy upravil Drsnejmuzik 15-09-2003 v 21:42 PM

Old Post 15-09-2003 v 21:35 PM
Drsnejmuzik je offline   Profil uživatele Drsnejmuzik   Find more posts by Drsnejmuzik   Foto galerie člena Drsnejmuzik   Click here to Send Drsnejmuzik a Private Message   Add Drsnejmuzik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Drsnejmuzik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drsnejmuzik
Stálý Člen

Karma uživatele Drsnejmuzik - 25% PěstitelskáKarma uživatele Drsnejmuzik - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Dyžtak doma řeknu že sem měl nějaký koblihy a že se mi po tom motala hlava a že vtom byla asi zapečená travka
třeba mi to sežerou

-- ANTIFA --

Old Post 15-09-2003 v 21:38 PM
Drsnejmuzik je offline   Profil uživatele Drsnejmuzik   Find more posts by Drsnejmuzik   Foto galerie člena Drsnejmuzik   Click here to Send Drsnejmuzik a Private Message   Add Drsnejmuzik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Drsnejmuzik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 10

4 drsnejmuzik: nenajdou, nebudou ho tam hledat

Old Post 15-09-2003 v 21:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drsnejmuzik
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

futeW: Dík

-- ANTIFA --

Old Post 15-09-2003 v 21:41 PM
Drsnejmuzik
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

FuteW: A nenajdou to ani ve chcaní??
Vtip je totiž vtom že já byl den před tim zhulenej

-- ANTIFA --

Old Post 15-09-2003 v 21:43 PM
Unregistered
Host

Příspěvek č. 13

Nebudou ho hledat. Test na THC je furt dost drahej. Nebudou THC hledat=nenajdou

Old Post 16-09-2003 v 08:09 AM
Host
Host

Příspěvek č. 14

drsnejmuzik: neboj se toho, ono to nějak dopadne. Dejme tomu, že by ti to THC v krvi nebo v té moči našli (nebudou hledat), je tady vždy spolehlivá výmluva, že ses toho nadýchal někde na nějaké akci.
Tak dva roky zpátky se tohohle kámoš taky bál. Ale vše bylo ok. Don´t worry.

Old Post 16-09-2003 v 15:06 PM
hopsik
Nový Člen

Karma uživatele hopsik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

reewer:Ahoj, hele nejseš v tom sám, já mám doma to samí. Máma si myslí, že když hulim že si každou chvíly začnu píchat. A když jí stáhnu něco z netu tak mě řekne, že to píšou feťáci aby si to od nich lidi kupovali. Bohužel mám rodiče se kterými o tom asi nebudu moct nikdy mluvit. Snad jim jednou vysvětlím že ze mě nebude feťák.

Old Post 16-09-2003 v 15:46 PM
hopsik je offline   Profil uživatele hopsik   Find more posts by hopsik   Foto galerie člena hopsik   Click here to Send hopsik a Private Message   Add hopsik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

mě to s těma chcankama přijde jako dobrej nápad.Asi bych to taky tak vyřešil.Ještě,že tyhle testy nebyly,když mě bylo 15.To doma vždycky akorát proběhlo-pocem,že si chlastal,že jo?nic neni cejtit,to je ale divný..:-)

SMOKE IN PEACE

Old Post 16-09-2003 v 15:55 PM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás