Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar, mam big promlem, rodiče si myslí, že kouřim travu a tak se rozhodli, ze si koupej testy v lekarně a daj mi je.
Takze :
1)Testy z lekarny měří thc v moči, jak dlouho? Někdo tu říká necelejch 14 dnů. ale četl jsem tu už, že i 72 dnů, tak nevim
2)Pokud to najdou, co mam delat. Kdyby mi bylo treba 18, tak je to v poho, ale me je čerstvě 15 - takze v prdeli...
A co tohle: kamos mi nachcije do flasticky a tu i se zaprem schovam na hajzlu. Když pak budu muset nachcat, dojdu na hajzl, tam se zamknu, nahreju chcanky, preleju je a... ....hotovo
No, sice trochu nechutný, ale když to nějak šikovně provedeš tak by to snad mohlo i projít.
Jinak to THC v moči je hodně nevyzpytatelný, jen těžko se dá určit jak dlouho by ho tam ještě mohli najít. Další možností by pro tebe mohlo bejt že si ty testy obstaráš dříf a vyzkoušíš si to sám.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Zkus je nějak ošidit třeba použij moč svyho kamoša co nehulí,
nebo jsem četl nějakej článek v Esquire který se zabíval o tom jak dostat ze svého těla všechny jedy když máš jít na drogovej test.
Ale bohužel netuším které číslo to bylo.
Nebylo by lepší to s rodičema normálně probrat? Já to našim taky řekl. Nebyli nadšení ani jeden, ale zase viděj, že nejsem úplnej pablb, takže to tak nějak tiše přehlížej.
Rozhodně je lepší mít v rodičích spojence, než nepřátele, takže si je z nich zbytečně nedělej. To že na tobě chtěj zkoušet testy je stejně jenom proto, že s tebou není rozumná řeč, a protože tě nechtěj vidět za pár let někde se stříkačkou na půl žerdi viset ze žíly. Jsi jejich SYN. OK?
V patnácti letech za tebe maj ještě pořád zodpovědnost a ačkoliv se cejtíš bejt už dost starej a samostatnej, tak nejsi. I kouření marjány má svá rizika. Přesvědč svý rodiče, že tyhle rizika znáš a nepodceňuješ, že to nepřeháníš a že to neomezuje tvůj osobní rozvoj (škola, koníčky, povinnosti apod.) Tady na internetu najdeš o marjánce dost informací, abys byl schopnej rodiče přesvědčit. A můžeš se jim pokusit vysvětlit jaký má hulení přínos pro tebe osobně.
Můžeš je samozřejmě přechcat skleničkou schovanou na záchodě, ale přemejšlej trochu dál. Vyplatí se ti lhát rodičům, kteří pro tebe nechtěj nic špatnýho? Můžou ti časem pomoct překonat nejrůznější potíže, ale když budou vidět, že ty je ochcáváš, taky se na tebe vykašlou. Příjde ti to časem líto. Tak přemejšlej. Lhát je snadný. Ale říkat pravdu lidem do očí můžeš jen s čistým štítem. Tak si ho zbytečně nešpiň.
Dik za podporu
Ale myslim si, že hodně záleží na rodičích. Pokud bych měl tolerantí a liberální rodiče, tak bz to nebyl problem.
Skutečnost je ale taková že rodiče jsou oba silně konzervativní. A berou drogu jako drogu (prostě nerozlišujou herák a huleni).
A když jdu na "dízu", nezapomenou mi připomenout ať "si nepíchám tu mariánu"
Prostě bez komentáře.....
taky bych jim to skusil vysvetlit, byt tebou, ale je opravdu riziko, ze neni rodic jako rodic, nevis co od nich muzes cekat, chtej ti pomoct, ale muzes to taky seredne odnyst nebo tvy kamosi...
dej jim cizi chcanky, jesli si ses opravdu jistej, ze rodice uz nic nepresvedci...
GL man
Mám podobnej krev dneska jsem byl na kontrole braly mi krev protože jsem po angině a chtěj zjistit jestli mam v krvi ještě toho vira. Daj to na rozbor jestli tam ten zasranej vir ještě je.Doufám že vtom nenajdou i to THCčko co myslíte najdou tam i to THC?
|| LiVe iN PeAcE & GANJU V DUŠI 4EVER ||
-- ANTIFA --
Naposledy upravil Drsnejmuzik 15-09-2003 v 21:42 PM
drsnejmuzik: neboj se toho, ono to nějak dopadne. Dejme tomu, že by ti to THC v krvi nebo v té moči našli (nebudou hledat), je tady vždy spolehlivá výmluva, že ses toho nadýchal někde na nějaké akci.
Tak dva roky zpátky se tohohle kámoš taky bál. Ale vše bylo ok. Don´t worry.
reewer:Ahoj, hele nejseš v tom sám, já mám doma to samí. Máma si myslí, že když hulim že si každou chvíly začnu píchat. A když jí stáhnu něco z netu tak mě řekne, že to píšou feťáci aby si to od nich lidi kupovali. Bohužel mám rodiče se kterými o tom asi nebudu moct nikdy mluvit. Snad jim jednou vysvětlím že ze mě nebude feťák.
mě to s těma chcankama přijde jako dobrej nápad.Asi bych to taky tak vyřešil.Ještě,že tyhle testy nebyly,když mě bylo 15.To doma vždycky akorát proběhlo-pocem,že si chlastal,že jo?nic neni cejtit,to je ale divný..:-)