Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teď jsem zjistil, že Passion1 x G13MTF je dost oprcanej a začínaj se dělat semínka, tak nevim jestli je to ze samce AAK47 x Lowrider2, kterýho jsem vyhodil když Passion1 x G13MTF začal kvést a nebo nějakej pičus z okolí pěstuje samce/hermáče, což bude asi reálnější, protože většina nových blizen hnědne... nebo to může mít i jinou příčinu?
1. Passion1 x G13MTF
2. Passion1 x G13MTF
3. Passion1 x G13MTF - ty blizny hnědnou... je to oprcaný nebo se pletu?
4. AAK47 x Lowrider2 - musel jsem udělat hodně záštipků kvůli plísni...
to ze hnednou blizny nemusi bejt tim,ze je to oprcany je spoousta veci, ktery to ovlivnujou(hnojky, svetlo...) mne to hnedlo,protoze jsem porad na to hrabal a prohlizel si to. Jinak pekny
Zahrada 1...
vše totálně oprcáno, takže se o to už ani nestaram...
1. Passion1 x G13MTF
Zahrada 2...
Problém se škůdci a nejvíc tam jsou molice...už nemaj co sát ve skleníku tak přeleteli ven na kytičky... trošku z toho žloutnou, ale vypadají dobře včera jak do palic napršelo, tak 4 největší větve nevydrželi a pod tíhou palic se ohnuli až k zemi... musel jsem tam dát kůly a přivázat, tak už to snad vydží pár týdnů.
KC 33 dostává final solution a za 14 dní jde pod kosu
Passion1 x G13MTF dostává bloombastic - fota za několik dní
Technický pole tu není nikde v okolí, spíš mám podezření na jednoho týpka co pěstuje na zahradě tak 100m daleko a celkově v okolí se najde hodně blbců co zasadí a už se o to nestarají... co už, příští rok bude snad lepší
neblázni bylo to v 25L kýblu, přes kilo by bylo asi nemožný...
Tak KC usušen a celkem toho bylo 280g bez spodků a stonků... docela masakr, minulý rok jsem udělal max 130g na kytku letos jsou paličky o dost větší a hlavně tvrdší, funguje dobře, jen chuť jsem čekal lepší...
Passion1 x G13MTF dopadl dost dobře, jen nemám žádné fotky ze sklizně... pálky neskutečně tvrdé a zhulovalo to líp než kdejakej indoor. Výborná vůně i chuť, v báglu jsem mel pytlíček a po vyndání mi baťoh smrděl ještě týden Ideální genetika do našich podmínek... V bazaru pan ker nabízí semínka tak doporučuji objednat