Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem byl omrknout jedno políčko kde jsem dlouho nebyl a chtělo to pohnojit. Když jsem k němu přicházel tak to zezačátku vypadalo že tam nic není, ale to bylo tím že políčko měli v merku prasata a trochu to tam zkontrolovali, 2 nebo 3 kytky odstranili úplně, a další 2 vytrhli a přemístili o metr dál, tak tak že nechcípli, tak jsem je znovu zasadil ikdyž ted už tu ztrátu nedoženou, jinak u vetšiny ostatních kytek byli taky stopy po prasečím čumáku. 1 kyti docela dost vyjela a má přez metr, jednou zaštíplá, pár postraních ale silných větví, ale zrovna u týhle nevim co to je za strain.
Dále je na fotkách K36, Shaman a malý okatý lesní obyvatel
Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!
" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.
taky hodím nějakej up jak to vypadá na zahrádce
nění se moc o čem rozepisovat, jsou to malý úhledný keříčky, kvete už všechno. Všechny jsou v kýblech jenom 2 jsou v zemi a ty nejspíš ještě přesadím do kýblů.
Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!
" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.
Tuhle sezónu zrovna nic moc neuploaduju, tak to zkusím po dlouhý době napravit. Takže kytizz jsou na květu od půlky srpna (Shaman,KC36,Passion 1,G13xMTF) a ostatní začali nakvejtat 20.8.-27.8. Zatím dostali tak 4 dávky Alga Bloomu, a snad pořádím i Final Solution když už mám na tomhle místě všecko v kýblech . KC 36 teda bude už pomalu hotová což jsem vůbec nečekal moc sem sní nepočítal protože sem čekal že začne kvíst pozdějc a že je náchylná na plísen, ale to jsem nevěděl že kvete jenom 40 - 50 dní, takže dnes jsem zahájil flushing týhle jediný rostliny co mám v kýbli. Dost jí fijalovej listy a řapíky, nejdřív jsem to přisuzoval málo forforu, pak phenu a ted za nevím, ze začátku na květu moc hnojek neměla, ale malej keřínek a kýbl 20 L kvalitního substrátu by ji měl sačit i bez hnojek.Ale stim už nic neudělám, paličky má krásný, kompaktní, tvrdý ale menší než sem čekal že budou, na flushi se mi už asi moc nenafouknout, ty největší budou mít možná tak 1,5 možná 2g. Každopadně jsem neodolal a dnes uloupnul mini paličku ale o tom pozdějc :P.
Obrázky dají za tisíce slov takže domplním jen, že na kyti neprší a jsou na jižní straně.Mám tam 12 kytiček, některý opravdu malinkatý, těch největších keříků mám 6, ale i tak počítám s menším výnosem ale zato vsázím na kvalitku.
Dubran Poison 1
Durban Poison 2
zleva KC36, G13xMTF, Shaman, Durban Poison 1
Critical +
Super Silver Haze, zvadlej reveggovanej automat, malinkatá SSH a Shiva Skunk
KC 36, měsíc květu, dnes jsem si uštípnul malou paličku na test, prohnal jsem to mikrovlnkou na 350W pár minut, abych mohl ještě dnes otestovat účinky. Smotal jsem žilku, chut nic moc, ale to je tou mikrovlnkou a taky že flush jsem začal dnes.Stávek nastupoval pomalejc, ale za to pořát stoupal výš a výš, dlouho jsem nebyl takhle high ani po lampách, to je tím že to ještě není nedozrálý, takže to bylo hodně vysoko ten stav, ale zároven hodně silnej, hodně dlouho se mi nestalo, že bych měl nějakou schýzičku, a právě po tomhle se mi stalo že jsem se pokoušel skládat beat ve Fruity Loops a jak to hlasitě hrálo a dunělo z beden tak mi furt připadalo že mi někdo šeptá do ucha a furt se ty hlasy měnili.Takže jsem byl hodně spokojenej a v nirváně po tom že to funguje víc než dobře stávek tak 1,5 hod, ještě ted doznívá a dával sem to před více než 2 hod, ale doufám že se stávek protáhne aspon na 2,5-3 hodinky až dozraje
G13xMTF, měsíc, cukruje pěkně ale objem zatím slabota, doufám že to dožene.
Shaman, 3,5-4 týdny
Tak se mějte a zas snad brzy nashledanou s nákejma štavnatejma fotečkama.
Včera jsme hnojili, tak jsem zarobil pár snímků z venkovních fieldů.Jsou to všechno takový mrňky ty kytičky protože byli sázený moc pozdě, jneom jedna je taková jakš takš ale ani nepočítám s velkou urodou, ale zato snad kvalitní.
Venku máme asi jen jedinou KC36, mini keřůnek, ale začala to atakovat plísen, takže jsem se rozhodl jí radši setnou než nechat sežrat plíní, na květu je přez měsíc, větvičky jsem oholil a dal do sklenice s vodou a za okno, hlavně aby se torhcu vylepšila chut, ale mohlo by to taky víc dojet, pokud to začne napadat zas plísen tak na to prcám a dám to jen sušit.
A taky jsem zjistil, že největší podíl materiálu bude asi Shaman, což jsem vůbec nečekal, venku se mu daří, a dělá solidní kompaktní šišky.Většina dnešních photos bude tudíš Shamanovských
-Na prvním fotu je největší Shaman co máme akorát je trochu na bok, a neměl jsem provaz abych ho uvázal, ale už si zvykl, země se nedotýká.
- nasušená KC36, maličká kytička, 11g, až sklidím tu hlavní KC a budu to tu uzavírat tak určitě smokereporty všech modýlků
- připomíná mi to foto z učebnice přírodopisu , Orange Bud 39dní květu, je trochu zabržěnej protože jsem ho musel v květu přesazovat ze země do kýble, ale lepší aspon něco než všechno zčorovaný...
- OOoo Automatickej Mazar, hlavní šíša, ostatní větve co to oběmu nepobrali, ...ve fázi flushovaní...
- a jeho super macro
- zde Critical+, nedával jsem mu žádnou důvěru a takhle mě mile překvapil, parádně cukruje velkejma třpytivejma trichomama
photos jsou 2 dny staré, další fota třeba zase zítra
Tak a ted ještě fotečky z 6. října, a příště budu moct postovat už konečně LIVE
Jo venkovní pole byla pokosena kvůli nepřízni počasí, půl Shmana největšího bylo plesnivýho, vše docecela dojelo a bez plísně krom toho jednoho ale kvuli chuti jsem dal 80% do odstáté vody z Thiamninem (vitamín B1(urchyluje přemenu cukrů), tabletu 50mg na cca 3/4L). Doufám, že mě je to neposere . jinak ty květiny co tu sledujeme se pořád drží na květu i za nepřízně lofasí, chci je nechat krásně dojet, ale už šla pod kosu KC36 (celkem 53 dní květu s 23 dny fushingu) ,G13 (celkem 53 dní květu s 19 dny flushingu) a jeden Mazar (květ nevím, jen flushing 19dní), všechny dokonale oholeny a pověšeny vzhůru nohama komplet až po kmének, parametry sušárny - teplota tak o 5C vyšší než je venku, tma, vlhkost ok takže pohoda, když to dělám vcelku ty kyti tam by měli schnout dlouho, uvidím.