Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Marihuanu si v coffee shopech v Maastrichtu od října koupí jen Nizozemci, Belgičané a Němci
Majitelé coffee shopů v Maastrichtu na jihu Nizozemska u hranic s Belgií se rozhodli, že omezí prodej marihuany cizincům, aby snížili počet výtržností na ulicích. Od října si tak marihuanu budou moci koupit jen Nizozemci, Belgičané a Němci, informuje v sobotu agentura AFP. http://www.mediafax.cz/zahranici/32...lgicane-a-Nemci
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Současné restrikce proti konopí nejsou zavedeny a prosazovány, protože by konopí bylo špatné nebo škodlivé, ale proto, aby bohatí měli ještě víc, zatímco my naprosto zbytečně trpíme a umíráme.
Netradiční stavební materiály
Obecně si pod spojením „netradiční stavební materiály“ představíme vedle hlíny například slámu, koudel, pazdeří (tedy konopnou dřevovinu), rákos, tedy stavební materiály obvykle používané na venkově - z dnešního pohledu již v dávných dobách. http://www.dumazahrada.cz/dum-stavb...ialy-24912.aspx
citace:
PIČOVINA? Tyhle obchody prodávaly sintetická svinstva, Polsko je vyhnalo a tak se přesunuli k nám. Prodávat napodobeniny klasických drog? Prodávat "aromatické bylinky" napuštěné nějakym svinstvem? Jen ať táhnou!
Nedovolené pěstování konopí
V době nejméně od poloviny měsíce června letošního roku pěstoval, sedmačtyřicetiletý muž z Aše, v půdních prostorách bývalé továrny na ašské ulici Hedvábnická rostlinu marihuanu - konopí. http://www.policie.cz/clanek/nedovo...ani-konopi.aspx
Oceněný autor webových stránek Konopí je lék Dušan Dvořák jí předal konopný výtažek, balíček sušeného kopného květu a konopnou mast. Vše z rostlin vlastnoručně vypěstovaných na zahradě v Ospělově na Bouzovsku, kde mu letos policisté úrodu předčasně sklidili. Jen čtyřicetigramový balíček sušiny má prý hodnotu 10 000 Kč.
V pondělí rozhoduje vláda o příloze trestního zákoníku, kde by mělo být jasně definováno „větší než malé množství drogy“, jehož držení už je trestné. U marihuany by hranicí mělo být pět gramů. Nový trestní zákoník, účinný od 1. ledna, také počítá s omezením kriminalizace pěstitelů, pokud konopí využívají léčebně, a naopak s tvrdším postupem proti šiřitelům drogy.
Původní příspěvek od MDe_ Ministryně si odnesla balíček s konopnými výrobky
Oceněný autor webových stránek Konopí je lék Dušan Dvořák jí předal konopný výtažek, balíček sušeného kopného květu a konopnou mast. Vše z rostlin vlastnoručně vypěstovaných na zahradě v Ospělově na Bouzovsku, kde mu letos policisté úrodu předčasně sklidili. Jen čtyřicetigramový balíček sušiny má prý hodnotu 10 000 Kč.
Ten Dušan je dost mimo. Nechápu jak může ohodnotit svůj vypěstovaný gram marihuany na 250 Kč. Vždyť to pěstuje venku, kvalita také nebude nikterak zázračná...
Kdyby to nebyl takový excentrický vůl tak nám všem prospěje mnohem více, občas se chová jak malé děcko.
Legalizace pro lékařské účely je správná věc, ale jeho metody se občas míjejí s účinkem.
Myslím, že tento názor nezastávám sám a to jsem členem této komunity, ale jakýpak bude mít názor občan bez vztahu ke konopí?!
Jen mi tak připadá, že by nejraději jen on sám v budoucnu chtěl ovládnout legální trh výroby marihuany pro lékařské účely a společnost připravoval na to že cena jeho vypěstované marihuany bude 250Kč/g.
Ten Dušan je dost mimo. Nechápu jak může ohodnotit svůj vypěstovaný gram marihuany na 250 Kč. Vždyť to pěstuje venku, kvalita také nebude nikterak zázračná...
Kdyby to nebyl takový excentrický vůl tak nám všem prospěje mnohem více, občas se chová jak malé děcko.
Legalizace pro lékařské účely je správná věc, ale jeho metody se občas míjejí s účinkem.
Myslím, že tento názor nezastávám sám a to jsem členem této komunity, ale jakýpak bude mít názor občan bez vztahu ke konopí?!
Jen mi tak připadá, že by nejraději jen on sám v budoucnu chtěl ovládnout legální trh výroby marihuany pro lékařské účely a společnost připravoval na to že cena jeho vypěstované marihuany bude 250Kč/g.
Dušane, opět tleskám!
Presne Dusan mi prijde jako absolutni silenec. Rekl bych,ze celymu tomuhle ,,hnuti'' spis skodi nez pomaha. Lidi si akorat reknoui ,,Cum, jaky magori to hulej'' I kdyz mozna za to muzou jen media(osobne ho neznam). Jediny plus u nej je snad to, ze i kdyz ho za pestovani hrotej, tak se toho neboji a jde do toho znova.
Presne Dusan mi prijde jako absolutni silenec. Rekl bych,ze celymu tomuhle ,,hnuti'' spis skodi nez pomaha. Lidi si akorat reknoui ,,Cum, jaky magori to hulej'' I kdyz mozna za to muzou jen media(osobne ho neznam). Jediny plus u nej je snad to, ze i kdyz ho za pestovani hrotej, tak se toho neboji a jde do toho znova.
Jakože někdy fakt je jak ocas .. ale zase berte na vědomí, že pomáhá lidem co to potřebujou hodně (masti, tinkrůty, oleje atd) a snaží se o prozasení marihuany tady unás, taky ale uznávám že jde do toho znovu, ikdyž na něho čeká tolik trestů
.. ale co mě dostalo u něj, je to, jak si podal žádost o hlídaní pole, to je ukazuje, že akorád dělá z těch hovad pěknou prdel
Ano, odvážný blázen, znám ho osobně. Dělá samozřejmně hodně moc pro své pacienty, a dělal i pro osvětu, ale posledních několik jeho medializovaných činů a rozhovorů, ve mně vzbuzuje obavy.. o jeho zdraví samozřejmně, ale i o mediálním obrazu, který tím v součastnosti buduje... i laik pozná z reprodukovaného rozhovoru, že je "jaksi mimo" ...
Dušane, opět tleskám!
Myslí to dobře, ale ta prezentace je hrozná. Příliš se mi zkrátka nezamlouvá, že nás řadový občan vidí skrze názory ražené fanatiky jako je pan Dušan Novák a pan J.Doležal
Muž na Jihlavsku sušil na půdě marihuanu, další ji pěstoval v kukuřici
Pěstování marihuany se nevyplatilo dvěma mužům z Jihlavska. Policie oba stíhá pro nedovolenou výrobu a nakládání s omamnými látkami. http://www.regiony24.cz/14-127974-m...oval-v-kukurici
citace: