Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Sticky Ahoj nádhera možná bych tu lampu dával trosku níž bay se tolik netáhly a taky abys prosvitil vic do spodu ale jen muj názor
peace
Čau!
Jo, to bych rád, ale nechci to popálit, už se mi to párkrát povedlo.
take sem měl skřín podobnou te tvé take mi nešla otočit ale za 150 mi ji ve sklařstí seřízli na mou danou miru a přidělali mi tak kytem i ty železné koncovky
ale i tak myslim že by ti zase konce jeli rychle z nebostatku lumenu ale to jsou jen doměnky
myslím že ale bys udělal lepe kdybys CT vyhodil skocil si do železarsti a nechal si střihnout kladivkový plech přes celou skřín trochu ji prohnul a do prostřed dal ten sodik
Původní příspěvek od caseage take sem měl skřín podobnou te tvé take mi nešla otočit ale za 150 mi ji ve sklařstí seřízli na mou danou miru a přidělali mi tak kytem i ty železné koncovky
ale i tak myslim že by ti zase konce jeli rychle z nebostatku lumenu ale to jsou jen doměnky
myslím že ale bys udělal lepe kdybys CT vyhodil skocil si do železarsti a nechal si střihnout kladivkový plech přes celou skřín trochu ji prohnul a do prostřed dal ten sodik
Chápeš že bych musel tu skříň ůplně celou předělat?
Že bych musel vymontovat odtah, a dát ho ůplně jinam?
Nechci seřezávat tu CT, jediny co mám v plánu je koupit hobby stínítko s tou odtahovou rourou nahoře (ale zatím mám pouze v plánu ).
Záleží jak dopadne tohle kolo.
Čus!
Tak zas nějaký to info, slečnám zítra začíná šestý týden, odtah ofuk jede nonstop, ale vlhkost se mi stále nedaří stáhnout, max 70% je to dost na hraně.
Jinak hnojivo furt stejny, B'cuzz A&B soil 2,5 ml/l
K tomu Soil Booster 0,5ml/l.
Bloom Stimulator 1ml/l.
Teplota za světla 24 až 29, za tmy 19 až 24.
čau, kolik centimetrů jsou, prosím tě, vysoký?
jinak jsem rad, ze jedes sog, moc takových vláken tu neni, přitom je to, aspoň podle mě, i co se týče výsledku/výpěstku, dost zajimava technika.
at to kvete
Původní příspěvek od Hy3nA čau, kolik centimetrů jsou, prosím tě, vysoký?
jinak jsem rad, ze jedes sog, moc takových vláken tu neni, přitom je to, aspoň podle mě, i co se týče výsledku/výpěstku, dost zajimava technika.
at to kvete
Čau.
Dík za zájem, jsou tak 60 možná sedmdesát čísel, myslim že je to na fotkách vidět, spodky jsem vyštípal bo na nich stejně nic neni a akorát ujídaj vrškům
Tak tady nějaký ty fotky dávám každejch čtrnáct dní, teď ke konci každej tejden bo to vypadá fakt luxusně
Hnojim dle tabulky (viz foto).
Teplota za světla 24 až 29.
Teplota za tmy 20 až 29, ale teď jak byly ty vedra tak až 32!
Trochu jsem prostřich listy abych srazil vlhkost, teď okolo 60%.
Odtah ofuk nonstop.
Zítra začíná osmej tejden 12/12.
Čus!
Dneska začal devátej tejden, poslední hnojící, takže dostávaj 5 ml/l až do Neděle a pak už jenom voda.
Hodnoty jako teplota atd zůstávaj v podstatě stejné.
Čus!
Tak dnes začal 10tej tejden, už čistící, takže včera už proběhla zálivka pouze vodou, PH nevim.
Vlhkost 52 až 68 %, trochu hrana, ale při zatemňování venku nám do týhle Sensi Star i pršelo a nehnila.
Teplota za svitu 24 až 29, za tmy 19 až 24.
Zdravím!
Tak dneska 71 dní na květu, ještě pár dní vydržim a pak kosa
už jsou osm dní na vodě, jestli si někdo chce tipnout počet germánů schovaných ve skříni tak s chutí do toho!
Sám jsem zvědavej.