Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Skříň 250w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

citace:
Původní příspěvek od Sticky
Ahoj nádhera možná bych tu lampu dával trosku níž bay se tolik netáhly a taky abys prosvitil vic do spodu ale jen muj názor
peace

Čau!
Jo, to bych rád, ale nechci to popálit, už se mi to párkrát povedlo.

Old Post 08-08-2011 v 10:06 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 66

citace:
Původní příspěvek od caseage
podle meho jí dát niže nemuže pokud CT neotočí :-(

Nejde otočit, se tam nevejde, dělám to tak že kytky denně prohazuju.

Old Post 08-08-2011 v 10:08 AM
caseage
Stálý Člen

Karma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

take sem měl skřín podobnou te tvé take mi nešla otočit ale za 150 mi ji ve sklařstí seřízli na mou danou miru a přidělali mi tak kytem i ty železné koncovky

ale i tak myslim že by ti zase konce jeli rychle z nebostatku lumenu ale to jsou jen doměnky

myslím že ale bys udělal lepe kdybys CT vyhodil skocil si do železarsti a nechal si střihnout kladivkový plech přes celou skřín trochu ji prohnul a do prostřed dal ten sodik

Old Post 08-08-2011 v 11:18 AM
caseage je offline   Profil uživatele caseage   Find more posts by caseage   Foto galerie člena caseage   Click here to Send caseage a Private Message   Add caseage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 68

citace:
Původní příspěvek od caseage
take sem měl skřín podobnou te tvé take mi nešla otočit ale za 150 mi ji ve sklařstí seřízli na mou danou miru a přidělali mi tak kytem i ty železné koncovky

ale i tak myslim že by ti zase konce jeli rychle z nebostatku lumenu ale to jsou jen doměnky

myslím že ale bys udělal lepe kdybys CT vyhodil skocil si do železarsti a nechal si střihnout kladivkový plech přes celou skřín trochu ji prohnul a do prostřed dal ten sodik

Chápeš že bych musel tu skříň ůplně celou předělat?
Že bych musel vymontovat odtah, a dát ho ůplně jinam?
Nechci seřezávat tu CT, jediny co mám v plánu je koupit hobby stínítko s tou odtahovou rourou nahoře (ale zatím mám pouze v plánu ).
Záleží jak dopadne tohle kolo.

Old Post 10-08-2011 v 07:31 AM
Host
Host

Příspěvek č. 69

Čus!
Tak zas nějaký to info, slečnám zítra začíná šestý týden, odtah ofuk jede nonstop, ale vlhkost se mi stále nedaří stáhnout, max 70% je to dost na hraně.
Jinak hnojivo furt stejny, B'cuzz A&B soil 2,5 ml/l
K tomu Soil Booster 0,5ml/l.
Bloom Stimulator 1ml/l.
Teplota za světla 24 až 29, za tmy 19 až 24.

Naposledy upravil 14-08-2011 v 22:03 PM

Old Post 14-08-2011 v 21:30 PM
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

čau, kolik centimetrů jsou, prosím tě, vysoký?
jinak jsem rad, ze jedes sog, moc takových vláken tu neni, přitom je to, aspoň podle mě, i co se týče výsledku/výpěstku, dost zajimava technika.
at to kvete

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 14-08-2011 v 22:02 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 71

citace:
Původní příspěvek od Hy3nA
čau, kolik centimetrů jsou, prosím tě, vysoký?
jinak jsem rad, ze jedes sog, moc takových vláken tu neni, přitom je to, aspoň podle mě, i co se týče výsledku/výpěstku, dost zajimava technika.
at to kvete

Čau.
Dík za zájem, jsou tak 60 možná sedmdesát čísel, myslim že je to na fotkách vidět, spodky jsem vyštípal bo na nich stejně nic neni a akorát ujídaj vrškům

Old Post 14-08-2011 v 22:06 PM
francox
Stálý Člen

Karma uživatele francox - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

daj nejake fotky

Old Post 21-08-2011 v 12:27 PM
francox je offline   Profil uživatele francox   Find more posts by francox   Foto galerie člena francox   Click here to Send francox a Private Message   Add francox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 73

citace:
Původní příspěvek od francox
daj nejake fotky

Tak tady nějaký ty fotky dávám každejch čtrnáct dní, teď ke konci každej tejden bo to vypadá fakt luxusně
Hnojim dle tabulky (viz foto).
Teplota za světla 24 až 29.
Teplota za tmy 20 až 29, ale teď jak byly ty vedra tak až 32!
Trochu jsem prostřich listy abych srazil vlhkost, teď okolo 60%.
Odtah ofuk nonstop.
Zítra začíná osmej tejden 12/12.

Naposledy upravil 28-08-2011 v 21:59 PM

Old Post 28-08-2011 v 21:29 PM
Host
Host

Příspěvek č. 74

Čus!
Dneska začal devátej tejden, poslední hnojící, takže dostávaj 5 ml/l až do Neděle a pak už jenom voda.
Hodnoty jako teplota atd zůstávaj v podstatě stejné.

Old Post 05-09-2011 v 09:22 AM
Host
Host

Příspěvek č. 75

Čus!
Tak dnes začal 10tej tejden, už čistící, takže včera už proběhla zálivka pouze vodou, PH nevim.
Vlhkost 52 až 68 %, trochu hrana, ale při zatemňování venku nám do týhle Sensi Star i pršelo a nehnila.
Teplota za svitu 24 až 29, za tmy 19 až 24.

Old Post 12-09-2011 v 09:26 AM
Host
Host

Příspěvek č. 76

Zdravím!
Tak dneska 71 dní na květu, ještě pár dní vydržim a pak kosa
už jsou osm dní na vodě, jestli si někdo chce tipnout počet germánů schovaných ve skříni tak s chutí do toho!
Sám jsem zvědavej.

Naposledy upravil 19-09-2011 v 21:54 PM

Old Post 19-09-2011 v 21:34 PM
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

tak jo, tak třeba 178, ale přeju aspoň 200. a těším se na další kolo, které podle stávajícího trendu můžu čekat v blízké době

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 19-09-2011 v 21:57 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el.locos
Stálý Člen

Karma uživatele el.locos - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Moc hezky SOGIK, typnu si takových dobrých 152g, každopádně přeju víc

Keep it green to all...

Locův bio roomek 600W

Locův outdoorek 2011

Locův outdoorek 2012

Loco bio-room 300-660W Sweet Seeds competition

Old Post 19-09-2011 v 22:31 PM
el.locos je offline   Profil uživatele el.locos   Find more posts by el.locos   Foto galerie člena el.locos   Click here to Send el.locos a Private Message   Add el.locos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Balon
Stálý Člen

Karma uživatele Balon - 94% PěstitelskáKarma uživatele Balon - 94% PěstitelskáKarma uživatele Balon - 94% PěstitelskáKarma uživatele Balon - 94% PěstitelskáKarma uživatele Balon - 94% PěstitelskáKarma uživatele Balon - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

je tam 198gramů, to vidim...

Old Post 20-09-2011 v 09:35 AM
Balon je offline   Profil uživatele Balon   Find more posts by Balon   Foto galerie člena Balon   Click here to Send Balon a Private Message   Add Balon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miguelx
Stálý Člen

Karma uživatele miguelx - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

...205gé :-))).....

Old Post 20-09-2011 v 09:41 AM
miguelx je offline   Profil uživatele miguelx   Find more posts by miguelx   Foto galerie člena miguelx   Click here to Send miguelx a Private Message   Add miguelx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:57 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás