Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kvetou Vam kytky?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14 15 »
Autor
Téma 
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 193

citace:
to RADOSLAV:ta fotka to je Sog(sea of green).

2koloman: jestli myslíš ty moje fotky, tak to sice moře zeleně je , ale nedělal jsem nic víc, než že jsem to zaštipoval (klasickou technikou). Je to možná hustějc zasazený, ale to dělám schválně, protože samci a malý kytky to vyseparujou.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 21-09-2006 v 18:37 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rabbits_whitE
Nový Člen

Karma uživatele rabbits_whitE - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 194

Zdravím,
Mám už začít hnojit na květ nebo ještě na růst?
http://2i.cz/ceec85af7c

Díky

Old Post 02-07-2011 v 16:25 PM
rabbits_whitE je offline   Profil uživatele rabbits_whitE   Find more posts by rabbits_whitE   Foto galerie člena rabbits_whitE   Click here to Send rabbits_whitE a Private Message   Add rabbits_whitE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 195

Míchej květ a růst podle tabulek hnojiv.

Old Post 02-07-2011 v 16:28 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rabbits_whitE
Nový Člen

Příspěvek č. 196

Mám plagron grow a bloom, ale tabulky žádný, tak když se zeptám jinak, už jsme v květu nebo ještě ne, podle té fotky?

Old Post 02-07-2011 v 16:51 PM
rabbits_whitE je offline   Profil uživatele rabbits_whitE   Find more posts by rabbits_whitE   Foto galerie člena rabbits_whitE   Click here to Send rabbits_whitE a Private Message   Add rabbits_whitE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Příspěvek č. 197

citace:
Původní příspěvek od rabbits_whitE
Mám plagron grow a bloom, ale tabulky žádný, tak když se zeptám jinak, už jsme v květu nebo ještě ne, podle té fotky?

http://www.bio-farm.cz/fotky3309/ge...schedule_cz.jpg a hnoj

Old Post 02-07-2011 v 16:55 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rabbits_whitE
Nový Člen

Příspěvek č. 198

citace:
Původní příspěvek od MDe_

http://www.bio-farm.cz/fotky3309/ge...schedule_cz.jpg a hnoj

je to první out, začali jsme hnojit až v pátym týdnu, po tom co se sekl růst, teď jsme v sedmym (autoflower Shot Adrenaline), takže asi rovnou z grow přejdem na čistě květový, ale za tabulku dík, bude se hodit..

Old Post 02-07-2011 v 17:49 PM
MDe_
Hulk Gardener

Příspěvek č. 199

Jak píšeš, je to AF odrůda, čím více porostě, tím více bude květu a taky ti to přidá na výnosu

Old Post 02-07-2011 v 18:18 PM
RASTAMAN_zBB
Nový Člen

Karma uživatele RASTAMAN_zBB - 92% PěstitelskáKarma uživatele RASTAMAN_zBB - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 200

mno neviem ako vy ale ja mam svoje prve malé už v kvete :P na prví pokus mi to ohodnotte.. je to no name vraj blue berry ale neverím tomu moc..

Old Post 20-07-2011 v 22:44 PM
RASTAMAN_zBB je offline   Profil uživatele RASTAMAN_zBB   Find more posts by RASTAMAN_zBB   Foto galerie člena RASTAMAN_zBB   Click here to Send RASTAMAN_zBB a Private Message   Add RASTAMAN_zBB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 201

citace:
Původní příspěvek od RASTAMAN_zBB
mno neviem ako vy ale ja mam svoje prve malé už v kvete :P na prví pokus mi to ohodnotte.. je to no name vraj blue berry ale neverím tomu moc..

Ty už máš solidně nakvetíno! Těš se na podzim a nepodceň přihnojování. A taky máš dobrý flek, určitě to z pár metrů není poznat.

A abych nebyl Ot, tak moje kytky ještě zdaleka nekvetou, skoro zatím ani nevystrčily preflowers, ale už jsou dost staré a vlna samců je dávno za mnou. Snad nebudou překvápka a kytky porostou jak z vody. Zatím je mám všechny do 30cm a to není dobré v tuhle dobu. Takže já osobně budu hnojit na růst dokud to půjde.

Toš dobře to čistí !

Chuckovy --- Stromy 2010 Low Killer ---

Old Post 21-07-2011 v 01:01 AM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HAKEJAMEN
Stálý Člen

Karma uživatele HAKEJAMEN - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 202

Zdravim mě začala zatim kvest nebo jen ukazovat CHLOUPKY_ORANGEBADE,WHITE SKUNK A SHIVA SKUNK..Jinak modely dalsi tech slusnejsich vzorku např.White bery,wappa a Magic bud vubec neukazalo ani pohlavi samcu!!Coz jsem malicko sklamany na opyl by se aspon jeden samec hodil.Tak doufam ze to vsecko pekne dozraje a nikdo to nepokrade.A Rastaman cim jsi to hnojil???je to už skoro na kosu

Old Post 31-07-2011 v 16:09 PM
HAKEJAMEN je offline   Profil uživatele HAKEJAMEN   Find more posts by HAKEJAMEN   Foto galerie člena HAKEJAMEN   Click here to Send HAKEJAMEN a Private Message   Add HAKEJAMEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rosnik
Nový Člen

Karma uživatele Rosnik - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 203

Zdravím Growers ! Moje kytičky mi dělají starosti, mají už všechny ke dvěma metrům, košaté jak pes, ale stále ani jeden kvítek... je to outdoor mix od dutch passion.. shaman, frisian a passion 1. Myslíte že je to normalní, nebo je něco špatně ? dík za radu

Old Post 01-08-2011 v 11:56 AM
Rosnik je offline   Profil uživatele Rosnik   Find more posts by Rosnik   Foto galerie člena Rosnik   Click here to Send Rosnik a Private Message   Add Rosnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 204

citace:
Původní příspěvek od Rosnik
Zdravím Growers ! Moje kytičky mi dělají starosti, mají už všechny ke dvěma metrům, košaté jak pes, ale stále ani jeden kvítek... je to outdoor mix od dutch passion.. shaman, frisian a passion 1. Myslíte že je to normalní, nebo je něco špatně ? dík za radu

Vyčkej času s blížícím se koncem srpna by ti měly holky začít nakvétat a chystat se do plnýho květu.

Old Post 01-08-2011 v 12:14 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 205

Taky už mi to kvete, začly zatim jen outmixy (noname), ale Shamani s Pamir Goldem už se začínaj chystat, brzo to začne.
Se těšim, jen to slunce by to chtělo.

Old Post 01-08-2011 v 12:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 206

Ted koukám na balkon a nejlepší pheno Chmdoga, co ted testuju pod umělim světlem, vyhodil najednou venku nějak podezřele moc perflowers. To bych měl hodně velkou radost kdyby to začalo kvést do půlky srpna, doma vypadá naprosto zabijácky a pokavat by to tak bylo i venku, tak mám parádní "multifunkční" matku!

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 01-08-2011 v 13:56 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G.M.O.
Stálý Člen

Karma uživatele G.M.O. - 73% PěstitelskáKarma uživatele G.M.O. - 73% PěstitelskáKarma uživatele G.M.O. - 73% PěstitelskáKarma uživatele G.M.O. - 73% PěstitelskáKarma uživatele G.M.O. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 207

Mě kvete samovolně ne moc známá sativa skunky seed.. a jinak zatemňuji a něco nechávám až na podzim samo sebou

gmo

Ed Rosental x PPP SCROG

Outdoor 2011

NYCD

zelená zahrádka 2010

ICE první in

do třetice všeho dobrého in

Old Post 01-08-2011 v 15:05 PM
G.M.O. je offline   Profil uživatele G.M.O.   Find more posts by G.M.O.   Foto galerie člena G.M.O.   Click here to Send G.M.O. a Private Message   Add G.M.O. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DoublePowa
Stálý Člen

Karma uživatele DoublePowa - 87% PěstitelskáKarma uživatele DoublePowa - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 208

Tak kytky mi už kvetou krom 1.
Jinak model - Frisian Dew x No Name od zdejšího pěstitele a zatím to vypadá moc pěkně viz. foto. Jen škoda, že se mi zlomil hlavní stonek

Justin Bieber: "I was sent by god to create music."
Weasel:"But i didn't send anyone"

Old Post 01-08-2011 v 20:01 PM
DoublePowa je offline   Profil uživatele DoublePowa   Find more posts by DoublePowa   Foto galerie člena DoublePowa   Click here to Send DoublePowa a Private Message   Add DoublePowa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14 15 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás