Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2koloman: jestli myslíš ty moje fotky, tak to sice moře zeleně je , ale nedělal jsem nic víc, než že jsem to zaštipoval (klasickou technikou). Je to možná hustějc zasazený, ale to dělám schválně, protože samci a malý kytky to vyseparujou.
Původní příspěvek od rabbits_whitE Mám plagron grow a bloom, ale tabulky žádný, tak když se zeptám jinak, už jsme v květu nebo ještě ne, podle té fotky?
je to první out, začali jsme hnojit až v pátym týdnu, po tom co se sekl růst, teď jsme v sedmym (autoflower Shot Adrenaline), takže asi rovnou z grow přejdem na čistě květový, ale za tabulku dík, bude se hodit..
Původní příspěvek od RASTAMAN_zBB mno neviem ako vy ale ja mam svoje prve malé už v kvete :P na prví pokus mi to ohodnotte.. je to no name vraj blue berry ale neverím tomu moc..
Ty už máš solidně nakvetíno! Těš se na podzim a nepodceň přihnojování. A taky máš dobrý flek, určitě to z pár metrů není poznat.
A abych nebyl Ot, tak moje kytky ještě zdaleka nekvetou, skoro zatím ani nevystrčily preflowers, ale už jsou dost staré a vlna samců je dávno za mnou. Snad nebudou překvápka a kytky porostou jak z vody. Zatím je mám všechny do 30cm a to není dobré v tuhle dobu. Takže já osobně budu hnojit na růst dokud to půjde.
Zdravim mě začala zatim kvest nebo jen ukazovat CHLOUPKY_ORANGEBADE,WHITE SKUNK A SHIVA SKUNK..Jinak modely dalsi tech slusnejsich vzorku např.White bery,wappa a Magic bud vubec neukazalo ani pohlavi samcu!!Coz jsem malicko sklamany na opyl by se aspon jeden samec hodil.Tak doufam ze to vsecko pekne dozraje a nikdo to nepokrade.A Rastaman cim jsi to hnojil???je to už skoro na kosu
Zdravím Growers ! Moje kytičky mi dělají starosti, mají už všechny ke dvěma metrům, košaté jak pes, ale stále ani jeden kvítek... je to outdoor mix od dutch passion.. shaman, frisian a passion 1. Myslíte že je to normalní, nebo je něco špatně ? dík za radu
Původní příspěvek od Rosnik Zdravím Growers ! Moje kytičky mi dělají starosti, mají už všechny ke dvěma metrům, košaté jak pes, ale stále ani jeden kvítek... je to outdoor mix od dutch passion.. shaman, frisian a passion 1. Myslíte že je to normalní, nebo je něco špatně ? dík za radu
Vyčkej času s blížícím se koncem srpna by ti měly holky začít nakvétat a chystat se do plnýho květu.
Taky už mi to kvete, začly zatim jen outmixy (noname), ale Shamani s Pamir Goldem už se začínaj chystat, brzo to začne.
Se těšim, jen to slunce by to chtělo.
Ted koukám na balkon a nejlepší pheno Chmdoga, co ted testuju pod umělim světlem, vyhodil najednou venku nějak podezřele moc perflowers. To bych měl hodně velkou radost kdyby to začalo kvést do půlky srpna, doma vypadá naprosto zabijácky a pokavat by to tak bylo i venku, tak mám parádní "multifunkční" matku!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Tak kytky mi už kvetou krom 1.
Jinak model - Frisian Dew x No Name od zdejšího pěstitele a zatím to vypadá moc pěkně viz. foto. Jen škoda, že se mi zlomil hlavní stonek
Justin Bieber: "I was sent by god to create music."
Weasel:"But i didn't send anyone"