Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aj ja som tento rok spravil prvu prhlavicu a bol som prekvapeny ako to funguje nalial som to tam a do hodiny bolo vazne vydiet vysledky.. Nechal som to na slnku a teraz sa to tam bojim kus uz liat.. Mam teraz docasne riesenie kristalon ale listy su z neho take suche a tenke..
Co hovoris na plagon ? ja som siel minuli rok biobizz.. Grow od biobizzu je fakt perfekny je to hustee a perfektne to vonia az by som to skusol.. bloom je taky obicajny noo.. aky je bloom od plagonu ak ho mas ??
s tymi hnojkami je to tak ze ja tam nechcem kupovat nejake drahe hnojiva toto co mam to som dostal ako bonus ked som kupoval semena... a dostal som tam 100ml plagron terra grow a 1l plagron terra bloom inak nic lebo zem tam je luxus ja som si myslel ze tam je dovezena (pestovali tam kamarati minuly rok) ale nie je to orginal... a hnojky pojdu okrem tohoto prirodne teda kvalitny hnojik, slepacince, prhlava a tak podobne...
a aky je bloom? no neviem este som ho neskusal
a este pridam foto automatikov ktore som si doma z nudy zasadil nech si rastu za okienkom len asi budu musiet ist niekde inde lebo ich je dost vidno z ulice...
dlho som bol ticho no nebolo to koli tomu ze by sa nieco stalo len casu bolo pomenej teraz prinasam novu dokumentaciu aktualneho stavu tak nech sa paci