Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no dreame, ale co smrad?? musim to prece dostat nejak ze sklepa ven ne? nehlede na to, ze to bude pod 600w, takze to bude strasnej smrad..
citace:
Původní příspěvek od r@m: Já bych tu díru co máš ven použil k "přítahu" čerstvého vzduchu do boxu.
Potrubí by šlo z díry ve zdi, do spodní části boxu...Jde pouze a jen o takou průpojku !bez! přidaného ventilátoru na přítah.
Takže by jsi, konec odtahového potrubí, který by byl v boxu někde kolem světla a v půli cesty anebo až na konci druhém bude napojen na UFO, docílil toho, že teplý vzduch se odtáhne z boxu ven ( nahoru ke stropu ) a vzduch čerstvý ti UFO natáhne spodem do boxu díky "průpojce" . Jestli je dobrý odtahový ventilátor, zvládne to. Tím by jsi nemusel řešit podtlaky v místnosti... bo pravda ! plynový kotel a podtlaky....se rády nemají! pěstu ZDAREC
pokud chces udelat pasivni pritah zvenci nejakym utesnenym otvorem, z kteryho bude sat vzduch pomoci odtahovyho ventilatoru do boxu, tak ten odchozi vzduch musi jit taky nekam mimo mistost, jinak to nemuze nikdy fungovat. Navic jestli jsem dobre pochopil, tak v ty mistnosti je plynovej kotel a to bych videl jako docela prusvih, doporucuju se poradit s nekym kdo plynovy kotle montuje, protoze menit jakkykoli tlaky v te mistnosti je dle me docela hazard!!
Ideal by bylo pouzit ten otvor na oboji. Viz moje foto.
edit: horni roura vyfukuje z mistnosti ohratej vzduch pomoci ventilatoru a spodni nasava pomoci podtlaku vzduch zvenci (samozrejme musi byt zavrene dvere do mistnosti). Box je z polystyrenu vlevo, dole ma pasivni pritah - otvor a nahore 3x PC vetraky, ktery foukaji teplej vzduch z boxu primo do toho ventilatoru v roure a ten to zene vsechno ven.
Původní příspěvek od pindras pokud chces udelat pasivni pritah zvenci nejakym utesnenym otvorem, z kteryho bude sat vzduch pomoci odtahovyho ventilatoru do boxu, tak ten odchozi vzduch musi jit taky nekam mimo mistost, jinak to nemuze nikdy fungovat. Navic jestli jsem dobre pochopil, tak v ty mistnosti je plynovej kotel a to bych videl jako docela prusvih, doporucuju se poradit s nekym kdo plynovy kotle montuje, protoze menit jakkykoli tlaky v te mistnosti je dle me docela hazard!!
Ideal by bylo pouzit ten otvor na oboji. Viz moje foto.
edit: horni roura vyfukuje z mistnosti ohratej vzduch pomoci ventilatoru a spodni nasava pomoci podtlaku vzduch zvenci (samozrejme musi byt zavrene dvere do mistnosti). Box je z polystyrenu vlevo, dole ma pasivni pritah - otvor a nahore 3x PC vetraky, ktery foukaji teplej vzduch z boxu primo do toho ventilatoru v roure a ten to zene vsechno ven.
ahoj, tak jsem zjistil, ze plynovy kotel to neni, je to obyc na drevo, ale ten se pouzivat nebude takze o starost mene ..
Jinak s tím odtahem a pritahem skrz jednu diru, to asi nepujde .. protoze ta dira ma 10 cm a to tam obe neprocpu :X
Původní příspěvek od UncleBatman no dreame, ale co smrad?? musim to prece dostat nejak ze sklepa ven ne? nehlede na to, ze to bude pod 600w, takze to bude strasnej smrad..
pachový filtr a no problém...nejlépe ionizator a jsi navždy vcajku
sebemenší průnik světla vadí,ale jen kdyz je to je fakt soustavne a par hodin treba, kdyz maj kytky tmu tak musi mit proste absolutni tmu,takovou ze kdybys do te skrine vlezl ty a byla tam tma,tak bys videl velky hovno jo a takový kouknutí se na ně a zalití kerý trvá minutku, ty kytky ani nepostrehnou, takze v podstate muzes zalivat kdy chces,nebo aspon tohle rozhodne neni faktor podle ktery urcovat kdy zalivat
Původní příspěvek od nawy sebemenší průnik světla vadí,ale jen kdyz je to je fakt soustavne a par hodin treba, kdyz maj kytky tmu tak musi mit proste absolutni tmu,takovou ze kdybys do te skrine vlezl ty a byla tam tma,tak bys videl velky hovno jo a takový kouknutí se na ně a zalití kerý trvá minutku, ty kytky ani nepostrehnou, takze v podstate muzes zalivat kdy chces,nebo aspon tohle rozhodne neni faktor podle ktery urcovat kdy zalivat