Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Můj vůbec první GROW - severní Čechy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
pedro_devil
Stálý Člen

Karma uživatele pedro_devil - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Foto 1 a 2: Tak se mi podařilo při ohýbání zlomit větev, praskla u kmenu a asi do půlky! Přesně toho jsem se bál!!! Naštěstí se nedolomila uplně, tak sem ji přifáčoval ke kmeni izolepou!
Zacelý se ta větev? Za jak dlouho asi budu moct sundat tu izolepu?
Raději přestávám experimentovat a nechám kytku ať si roste!

Edit: tak jsem to ještě pro jistotu přidrátoval k tomu stonku, tak sned se to vzpamatuje.

Naposledy upravil pedro_devil 23-06-2011 v 15:05 PM

Old Post 23-06-2011 v 14:18 PM
pedro_devil je offline   Profil uživatele pedro_devil   Find more posts by pedro_devil   Foto galerie člena pedro_devil   Click here to Send pedro_devil a Private Message   Add pedro_devil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
auroraindika
Stálý Člen

Karma uživatele auroraindika - 0% PěstitelskáKarma uživatele auroraindika - 0% PěstitelskáKarma uživatele auroraindika - 0% PěstitelskáKarma uživatele auroraindika - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

za pár dní se to zacelí...izolačku tam nech aspn tak 3 neděle...kup si kolínka na ohejbání ...jinak to máš šupa hodně zdaru....

Old Post 23-06-2011 v 14:38 PM
auroraindika je offline   Profil uživatele auroraindika   Find more posts by auroraindika   Foto galerie člena auroraindika   Click here to Send auroraindika a Private Message   Add auroraindika to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

pedo_devil:

kytka to rozchodí paliže jí tam zůstali nepřerušený alespoň nějaký vlákna a není to prasklé moc..

Jinak co se stane s kytkou/větvema při ohýbání (viz. předchozí str.), si můžeš počíst, ta metoda se jmenuje supercroping
vyplatí se

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 23-06-2011 v 15:33 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pedro_devil
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

To Slick-ace: mno je to ruplý asi do půlky. Každopádně to ještě drželo pozici do který to bylo ohnutý, tak doufám, že to rozchodí. Zejtra budu moudřejší, pokud budou listy ve "vzpřímený" (normální) poloze a ne povadlý tak to snad bude OK nebo se pletu? Bylo by tý větve škoda páč má dobrejch 110 cm a obzvlášť, když už ta co byla pod ní moje pokusy odnesla! (dnes by měla už hodně přes metrtřicet)

Old Post 23-06-2011 v 15:52 PM
pedro_devil je offline   Profil uživatele pedro_devil   Find more posts by pedro_devil   Foto galerie člena pedro_devil   Click here to Send pedro_devil a Private Message   Add pedro_devil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

jo podle listů to jistě poznáš.

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 23-06-2011 v 17:11 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pedro_devil
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Foto 1: Autíčko NL 5.DEN růstu. Jede moc pěkně, co den to cca. 1 cm! Nechci vidět (lžu chci!) až bude mít pořádnej kořenovej bal!

Foto 2: NoNamka - jedna z ohnutejch větví - sekundární větvičky se už točej nahoru!

Foto 3: NoNamka - tj. ta zlomená větev! Zatím vypadá, že to vpohodě rozdejchá! I na ní se už točej větvičky!

Old Post 24-06-2011 v 08:03 AM
pedro_devil
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Cest lidi, jsem si zase hrál foťákem tak sem házím jednu fotku z rána.

Foto2: Nonamka cca. 105 den růstu. Cca. 155 cm - se za poslední tři dny sekla, ale můžu si za to sám (nalomená větev, nějaký ohýbání). Jinak v tom červeným kroužku by měla bejt větev, kterou se mi podařilo ujebnout asi před 5 nedělema, když jsem se poprvé pokoušel o ohýbání! Jinak je to takový docela koště, ale zase pěkně zhoustne po tom ohýbání, jinak na šířku má asi 200 cm, tak tajně doufám, že z ní bude aspoň 250g! (na první grow by to byl mega úspěch pro mě)

Foto1: pohled na autíčka NL.

Naposledy upravil pedro_devil 27-06-2011 v 14:23 PM

Old Post 25-06-2011 v 10:29 AM
pedro_devil
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Foto 1 a 2: AUTO NORTHERN LIGHTS 8.DEN růstu. Mno tak na to, že mají za sebou zhruba 1/3 jejich růstový fáze, tak se mi moc nepozdávaj! Začíná jím rašit teprve druhé patro. Co si myslíte, jsou v této fázi akorát či zaostávaj?

Foto 3: Pohled na NoNamku - začíná pěkně houstnout!

Foto 4: Pohled na nejvíce ohnutou větev - sekundárn větve jedou krásně nahoru! jsou jednou takové než před ohnutím!

Foto 5: Jednu z větví jsem musel trošičku "podvázat" páč je ohnutá do 90st. a bál jsem se aby vydržela! Každopádně až půjde na květ a budou na ní pořádné (aspoň doufám) šišky, tak by šla určo k zemi, tak aspoň prevence!

http://www.lecebnekonopi.cz/petice/podepsat

Old Post 27-06-2011 v 15:32 PM
pedro_devil
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Ješte foto jedné menší větvičky - od ohnutí na ní pomalu ale jistě rašej nový vrcholky!

Old Post 27-06-2011 v 15:34 PM
cerzyn
Stálý Člen

Karma uživatele cerzyn - 82% PěstitelskáKarma uživatele cerzyn - 82% PěstitelskáKarma uživatele cerzyn - 82% PěstitelskáKarma uživatele cerzyn - 82% PěstitelskáKarma uživatele cerzyn - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

ydarec tz NL af...se určitě spravý letos je jedu takz a yatím v poho
https://grower.cz/forum/showthread.p...4221#post974221

Old Post 27-06-2011 v 15:41 PM
cerzyn je offline   Profil uživatele cerzyn   Find more posts by cerzyn   Foto galerie člena cerzyn   Click here to Send cerzyn a Private Message   Add cerzyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pedro_devil
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Čest lidi tak jsem tu se svým pravidelným reportem.

Foto 1: Auto Northern LIghts 10.DEN růstu. Za ty dva dny bych řekl, že hodně zesílili, sice poplezli jen o cenťák, ale zvětšili se listy, tak snad to bude dle mých představ (na konci 20 g z kytky).¨

Foto 2: Autíčka pospolu!

Foto 3 a 4: Prasklá větev na NoNamce se pěkně zaceluje a řekl bych, že to pěkně nabobtnalo, každopádně po zlomení se sekla pouze na jeden den a od té doby to zas jede jak splašený!

Foto 5: NoNamka se sice sekla co se výšky týče (má kolem 155 cm), ale pěkně po ohejbání zhoustla a děsně popojeli sekundární větve! Takže spokojenost! (jaj to bude výnos!! .... aspoň doufám)

Jinak jsem přestal hnojit uplně Kristalonem a hnojím vlastníma hnojkama: kopřivy smíchaný se slepičákem a to vše nakvašený, hnojím tím every day a kytka krásně ztmavla a řekl bych, že je teď daleko vytálnější! Jinak na autíčka používám Lignohumát!

Old Post 29-06-2011 v 13:44 PM
pedro_devil
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Lidi potřebuji pomoc. Zejtra si jedu ke kámošovi pro kytky (prodal barák a odjíždí pryč), jenže ty kytky - 6 kytek cca. 40 cm - jsou namrd__ v malým truhlíku max. 5l a maj asi prorostlý kořeny do sebe, takže se je bojím rozhodit! Můj nápad je to hodit do co největší nádoby aspoň 50l a ať si rostou pospolu... je to dobrej nápad a co od nich mohu očekávat? Nebo nahoďte jinou radu, thx.

edit: FOTO - tak to jsou ty chudinky - co snima?

Naposledy upravil pedro_devil 30-06-2011 v 07:34 AM

Old Post 29-06-2011 v 22:10 PM
pedro_devil
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Tak NEW GANG přesazen! A začíná ozdravovací akce! Mělo by se jednat o Critical od Dinafemu. Nakonec 5 ks (jednu si kámoš bere do nového bytu na balkon).

Podařilo se mi je rozdělit takto: do kýble 30l 2ks a do druhýo 30l 3 ks, víc jsem je nechtěl rozdělovat abych je nepoškdoil ještě víc, tak snad to rozchodí, vím že by to chtělo více místa, ale jinak to nešlo. Jinak zemina takovej mix. zbytku kokosu, substrátu pro pelargonie, písku a kompostu s troškou ornice, zese vím že to není ideál, ale newím jestli z těch zmrdů něco bude tak jsem nechtěl utrácet. Pohnojeno Lignohumátem.

Jediný co se kámošovi povedlo byl TOPING viz. foto 4.

Old Post 30-06-2011 v 09:40 AM
pedro_devil
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Pravidelný report:

Foto 1 a 2: AutoFlower Northern Lights 12.DEN růstu, maj cca. 8 cm a konečně se pěkně rozjeli. Snad to za těch 14-dnů doženou alespoň na 30cm.

Foto 3: NoNamka je 111.DEN růstu, jinak má cca. 160 cm a nádherně po ohejbačce houstne! (už se nemůžu dočkat až začne kvést) Začíná brutálně vonět x smrdět! Na fotce s hlídačem.

Foto 4 a 5: Critical + , po včerejším přesazení a pohnojení Lignohumátem vypadaj hned lépe - mají sytější barvu, tak snad z nich něco bude, jinak pravděpodobně vše samice.

Otázečka: přemejšlel sem, že bych ty Criticali zatmíval, abych je mohl sklidit v srpnu? Kdy je to tak vhodný? Chtěl bych jim dát min 14 dnů na vzpamatování se - mohlo by to stačit? Nebo je mam nechat raději dojet "přirozeně", když jim ten "blázen" dal takhle zabrat?

Naposledy upravil pedro_devil 03-07-2011 v 14:21 PM

Old Post 01-07-2011 v 08:20 AM
pedro_devil
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Zdar Growers,

tak před děsnejma lijákama před kterejma varovali jsem se rozhodl kytičky vrazit pod střechu a myslím, že při pohledu na kytky mojí mother jsem udělal dobře - jsou děsně pomlácený!

Foto 1 a 2: Auto NL jsou 14. DEN na růstu. Již mají 10 cm a začíná se klubat třetí sada lístečků! Jsou krásně zdravé a mají sytě zelenou barvu!

Foto 3: NoNamka je čím dál tím krásnější. Má tvar "vanočního stromku" a do vejšky už moc nejede cca. 5 cm/týden a víc houstne, jde do šířky a sílej jí postraní větve, takže myslím, že by mohlo jít o nějakou brzkou odrůdu a brzy půjde do květu...

Foto 4 a 5: Criticali mají cca. 40 cm a myslím, že se jim začíná dařit. Den ode dne mají sytější barvu a jsou hustčí. Po poradě s Megan (tímto moc děkuji) jsem se rozhodl, že je nechám cca. 10 dnů růst a pak je začnu zatmívat!! Tak doufám, že z nich něco bude.....

Naposledy upravil pedro_devil 03-07-2011 v 14:21 PM

Old Post 03-07-2011 v 08:12 AM
pedro_devil
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Pravidelný upload:

Tak jsem si pořídil nějaký značkový hnojky, tak doufám, že to pěkně pojede - Komplet sada BioBizz a to: Grow, Bloom, TopMax, FishMix, Leaf Coat.

Foto 1 a 2: Automaty NL - jsou již 16.DEN RŮSTU - tak se myslím začínaj pěkně rozjíždět, začínaj bejt rozestupy mezi patry. Pohnojeno Grow, FishMix, postřik Leaf Coat - cca. 1/3 dávky. Zítra bude už 1/2 a postupně navýším až na doporučenou dávku.

Foto 3 a 4: NoNamka - řekl bych, že přestává růst do výšky, ale za to je den ode dne hustější. Uvidím jestli se začne táhnout do výšky až bude slunečno nebo jestli toto je strop! Možná má malou nádobu: 50l ? Pohnojeno BioBizz Grow a FishMix, plná doporučená dávka. Foto 3: sekundární větve nádherně jedou!

Foto 5: Nejhezčí z Criticalů, je krásně rozdvojenej. A začínají všechny krásně houstnou a maj asi o 100% lepší barvu. Ještě jim dám cca. týden a začnu zatmívat.
Otázka: Mám v plánu zapíchnou do těch kýblů cca. metrový latě (3 nebo 4) a natáhnout přes ně černej pytel - jako takovej stan. Samozřejmě je budu dávat do stínu aby na ně v podvečer nepralo slunce a ony se neupekly! Dobrej plán? Mám je začít hnojit na květ hned jak začnu zakrejvat?

Old Post 05-07-2011 v 08:56 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás