Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
49/12 poslední zalivka s hnojkama , 10-13 dní flush a 2 dny tma ...
porad se mi to zdá nejake nedomrle na 4kylo. tak doufám ze se to ve finale jeste aspon o trochu nafoukne a víc osype .
popisky co je co dodám v prubehu.
Původní příspěvek od Machoman Zdarec, kde je problém? Vypadaj nějak vyřízene
Podla mna je to stres.
Akosi som nepochopil to prepinanie na kvet 14/10 a 13/11????
Co to je??
Kouba 12/12 na kvet je spravne ,To si akoze 14 hod svietil a 10 hod si mal tmu a potom 13 hod si svietil a 11 hod tma?
Ked prepnes na kvet a pocas 12 hod spanku zapnes svetlo ( staci len na 3 min )uz sa ti zase prepnu na rast. Takze asi mu trochu zblbli hned na zaciatku ked ich prepol na kvet
nemam fotak a dneska jsem mel nachvili pujcený jenze kytky byli nezalité, prostřihané listy a chvilku po roznutím.
ale faktem je ,ze nemam moc casu takze to docela flakám a k tomu ty pařáky ... tak snad to nebude ve finale uplne nejhorsí...pristí tyden to jeste blejsknu tak uvidíme jak to bude vypadat.
je to mozne tech výkyvů tam bylo víc ale jinak to bylo z 18 zkracené na 14svetla a po deseti dnech na 12 /12 , jasne ze vím jak to má být ale odesli mi cas. hodiny ... tezko popisovat okolnosti ale urcite to mohlo být mnohem lepsí mít na to víc casu.