Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze jsem dosel k zaveru, ze kytky nezhermily. Stacilo trosku nepozornosti, behem zalevani mam otevreny box a nejspis mi pronikly zvenci male casticky pylu, ktery stacil oplodnit polovinu growu...
Co uz, mohlo me to napadnout! :-(
250w-5xJack47-4xAmnesia-3xJack Diesel
9x auto Red Dwarf & 250w HPS + 90w UFO Led
5 x White widow, 3 x Papaya, 5 x No name pod 250 W
Update ke 43. dni
Kytky jsou na tom moc dobre, dokonce i ty seminka se tykaji jen par spodnich palicek, takze muzeme pokracovat.
Vlhkost, teplota, hnojiva stale stejne.
Chtel bych jen poopravit nazvy. Nasel jsem pouzdro ze seminek a neni to Jack Diesel, nybrz Black Diesel, z vetsi casti sativa, seedbanka uvadi 9-10 tydnu kvet.
Dalsi Jack 47, ten ma urcenou stejnou dobu
Posledni je Amnesia Haze, je to cista sativa, tam ma seedbanka 11 tydnu kvetu, ikdyz me uz prijde nejzralejsi.
Par fotek narychlo, uza se je pomalicku na co koukat
Hnojky jsem navysil na maximum, na listech nejde poznat spaleni, takze uz jedeme bomby! Jeste chci 10-12 dni hnojit, pak 14 dni flush a pak kosa.
Jinac teplota stejna, bohuzel teda i ta vlhkost!
Dnes jsem otevrel box tesne pred rozbreskem a vlhkost se drzela na 92% a to jede ventilator i pres noc. Nastesti zadne problemy s plisni, listy ok, semtam zluty, nechavam je az samy opadnou.
Paldy nadherne, jedna jako druha, co se velikosti tyce, uz bych rekl, ze by se ddalo sklizet, ale pokusim se aspon trochu dodrzet cas urceny seedbankama.
Protrhal jsem par mensich vetvicek, at to lip prosviti, kdyz uz se me zdalo tech 74 vrcholku moc.
Vcera jsme s kamosem okusili Jack 47 a myslim, ze Irsko by se melo zacit bat:-) Po minutovem suseni v mikrovlnce nasledovala mensi exploze a paldu nebo spis to co z ni po pozaru zbylo jsem ubalil a musim rict, ze jde o docela brutalni vzorek, na bazen, na ktery jsem se chystal, jsem mohl ihned zapomenout:-))
Udelal jsem tedy pro predstavu par fotek hned dneska rano, kochejte se!
Původní příspěvek od ganja-steve cus, mas to pekny...mozna sem to nekde prehlidl, mohl bys napsat, jaky mas rozmery boxu? na 250w to vypada celkem velky
Dnes naposled prohnojeno a od ted jen voda. Nepouzivam zadne enzymy, jen upravena voda.
Nevim jak dlouho proplachovat, kdyz jedu bio, asi uvidim podle kondice kytek. Zatim jsou svezi, smrdi hrozne a tvrdnou a tvrdnou....
S nim sklizen jedne kytky ---JACK 47---, ktera jednoznacne vykazovala nejmensi vynos. Ovsem vypadala nadherne!!! Vzdy mam u toho smisene pocity...
Jen proto ostatnim dopreju jeste tyden, ale ted uz fakt posledni. Vcera uz dostaly poprve vodu.
Nejvetsi zabava byla rozstrihavani site u ceho mi dopomohl pan Black Diesel, luxusni ochutnavka neceho jeste luxusnejsiho. Vse jsem radeji zdokumentoval, pro lepsi fotky sly vsechny kytky ven. Jeste ted vetram barak:-)
Prvni tri detaily v poradi;
1) BLACK DIESEL
2) JACK 47
3) AMNESIA HAZE