Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Homebox S ,250W , hlina , prvni grow
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
ZkourenejPes
Stálý Člen

Karma uživatele ZkourenejPes - 83% PěstitelskáKarma uživatele ZkourenejPes - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Dal sem tam odtah TT na fotkach je jak to mam vyreseny zatim (po vejplate e to este vychyta s odhlucnenim , protoze to je slusnej rachot)
NO ale teda jede na plno dneska tak nak je teplo , ale urcite n ehorko ,a teplota 29 v noci 20 , tak nvm ty jo az pridou horka tak uz to bude asi horsi , to je divny ne? Pri tom proste je dost cejtit jak tam ten vzduch stoupa i kdz dam ruku z venku pred diry na pritah tak cejtim jak si to ten vzduch nasava , tak nvm . Jinak mi po dvou tejdnech provozu odesla zvlhcovacka , takze pak este nak aspon poresim nakej mokrej rucnik nebo neco? ale to neni az tak hrozny nebo jo , ta vlhkost? NO v shopu uz nemeli klipsnak , tak mam zatim jeden PC vetrak na ofuk a po case ho soupnu o kus dal aby vsechny kyticky dostali nakej ten vetricek.

Old Post 07-05-2011 v 14:07 PM
ZkourenejPes je offline   Profil uživatele ZkourenejPes   Find more posts by ZkourenejPes   Foto galerie člena ZkourenejPes   Click here to Send ZkourenejPes a Private Message   Add ZkourenejPes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZkourenejPes
Stálý Člen

Karma uživatele ZkourenejPes - 83% PěstitelskáKarma uživatele ZkourenejPes - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Jinak sem tam dal ten odtah TT a na to ze dneska neni uplne naky extra horko a jede naplno , tak za dne je tam 29 a v noci 20 stupnu ciz mi pride docela dost nvm co bude az budou paraky. Na fotce je , jak to mam vyreseny ,ale taha to slusne je v boxu dost cejtit jak si to saje vzduch , i kdyz dam ruku pred pritah z venku tak cejtim jak si taha , ale ta teplota nvm no , jestli sem udelal neco spatne? Jinak mi odesla po 2 tejdnech zvlhcovacka, takze vlhkost tedka nic moc pak este poresim nakej rucnik zvlhcenej dovnitr , ale s tou nizzsi vlhkostii se da prezit ne ? nemusim se nak znervoznovat hodne? Este v shopu uz nemeli klipsnak , tak na ofuk mam zatim jeden PC vetracek , kterej ruzne soupu po boxu , aby se dostal nakej ten vetricek na kazdou kyticku.

Old Post 07-05-2011 v 14:13 PM
ZkourenejPes je offline   Profil uživatele ZkourenejPes   Find more posts by ZkourenejPes   Foto galerie člena ZkourenejPes   Click here to Send ZkourenejPes a Private Message   Add ZkourenejPes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZkourenejPes
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Tak trosku uz zacinaj starosti na par kytickach hlavne na jedny nejvic (Orange bud) mi zacali svetlat a usychat spicky listu , na fotce (nic moc kvalita , ale videt to de) . Cim to muze bejt , pekne me to znervoznuje , co sem tady koukal , tak bud prehnojeni? NEbo nedostatek ? Prehnojeny nvm v hline je tak 1/10 biohumusu , ale biohumus tam byl uz od ty doby co sem dal seminka do hliny a 11 dni to nic neudelalo ? Takze neco chybi? Co sem tak vykoukal , tak me prislo ze podobne vypadalo nedostatek vapniku nebo drasliku . Poradite mi nekdo at muzu zas klidnejc spat.

Old Post 08-05-2011 v 13:02 PM
ZkourenejPes
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

JInak sem to vcera zkusil pohnojit dal sem na 4L vody (priste na t yvelky kvetinace bude chtit asi vic) 4Ml korenaku a po 2Ml Fish mix a Grow , jinak ty lsity zacali este pred tim nez sm hnojil , jinak teplotu maj pres den tak 27-31 pres noc tak 19-21 vlhkost nic moc no den tak 30-40 noc kolem 40-50

Old Post 08-05-2011 v 13:09 PM
ZkourenejPes
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

JO este bych jim nastrikal na lsity dneska phyt - amin? A jeden dotaz , jak mam zjisti PH vody po pridani hnojiv , kdyz tam dam ten fish mix a grow tak je voda kompletne hneda a ten kapkovej Ph test to vlastne nezbarvi , tak jak ma?

Old Post 08-05-2011 v 13:11 PM
ZkourenejPes
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

TAk este pridavam par fotek tech listu , nvm no co sem tak vykoukal , tak asi prehojeni , je mozny , ze to 10 dni rostlo a projevilo se to az pak? Jak sem psal v hline bylo od zacatku 1/10 biohumusu od plagronu , nebo naopak mam hnojit vic? Zatim teda budu zalejvat cistou vodou a uvidim co to udela dal , dokud nekdo neporadi.Jinak bych rekl ze roste docela v pohode no , 11 cm za 12 dni ze seminka

Old Post 08-05-2011 v 18:56 PM
ZkourenejPes
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Tak zase o tejden sme starsi , o urcite vym , ze priste nebudu davat bihumus a budu si to radsi hnojit podle sebe , zatim sem nepouzil hnojivo , listy sou dost tmave zeleny a trochu sveseny , takze maj dost hnojiva , mel by to byt prebytek dusiku.

Old Post 15-05-2011 v 13:03 PM
ZkourenejPes
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Jinak teda mam tam tedka 3 odrudy k vdove a orange budum pribyly dva rezy shiva shanti. Sou docely rozdily ve vysce ta vdova moc do vejsky neroste. budu to pak nak muset podlozit. Ta Shiva mam kolem 20 cm . Orange bud tak 23 cm . A vdovy az na jednu vetsi , ktera ma tech 17 cm , tak ty zbyly tak tech 13 cm. Na fotkach prvni Shiva druha orange bud a zbyte vdovy . Ten Orang sem zastrihl , aby chvili nerostl. NO a prave nvm , nechat je este tak tejden na rustu? Nvm no snad se ty vdovy vytahnou aspo na tech 20 cm do ty doby . Neni to moc brzo na prepnuti nvm jak moc se to potom rozroste , ty vdovy asi moc velky nebudou ne? spis ty dve dalsi odrudy asi porostou este dost?
tak kdyztak poradte . Diky

Old Post 15-05-2011 v 13:12 PM
groowman89
Nový Člen

Karma uživatele groowman89 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

ahoj jsme taky začátečník dnes jsem si založil Grower protože sem lezu už nějakou tu dobu od vás čerpám info mám doma skříň zhruba 60x100x200
z čehož jsme udělal box (60x100x110) měl jsme v tom 12 kytiček které jsmedostal od známého 2 si potom vzal xD takže jich tam mám 10 už asi 6 dní na květu hnojit jsme začal až předevčírem (neměl jsme žádné růstové stimulátory a ani jiné hnojiva.... mám jen 2 hnojiva (PK 13-14, alga bloom)
chtěl bych taky nějaké rady
jak jsme dám fotky :-(, jestli prostor pro 10 kytek stačí ? mám je v 3L kyblíkách od jogurtů)
a jak vysoko mám dát lampu (ze začátku jsme je měl na podstavci a při přesazení jsme je dal na dno takže teď od nic mám Lampu tak 70-80 cm

Growerum zdar a paličkám zvlášť ;¨)

Old Post 17-05-2011 v 17:14 PM
groowman89 je offline   Profil uživatele groowman89   Find more posts by groowman89   Foto galerie člena groowman89   Click here to Send groowman89 a Private Message   Add groowman89 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chily
Stálý Člen

Karma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od ZkourenejPes
Jinak teda mam tam tedka 3 odrudy k vdove a orange budum pribyly dva rezy shiva shanti. Sou docely rozdily ve vysce ta vdova moc do vejsky neroste. budu to pak nak muset podlozit. Ta Shiva mam kolem 20 cm . Orange bud tak 23 cm . A vdovy az na jednu vetsi , ktera ma tech 17 cm , tak ty zbyly tak tech 13 cm. Na fotkach prvni Shiva druha orange bud a zbyte vdovy . Ten Orang sem zastrihl , aby chvili nerostl. NO a prave nvm , nechat je este tak tejden na rustu? Nvm no snad se ty vdovy vytahnou aspo na tech 20 cm do ty doby . Neni to moc brzo na prepnuti nvm jak moc se to potom rozroste , ty vdovy asi moc velky nebudou ne? spis ty dve dalsi odrudy asi porostou este dost?
tak kdyztak poradte . Diky

zdar, ja jsem to resil minule kolo tak, ze vetsi kytky jsem zastrihl a mensi je dorosly, pak jsem jenom poohybal nove slahouny co vyjely ze zastipu do vysky tech mensich...pokud teda ty mensi nedorostly, jeste bych to chvilku nechal na rustu, zkus si s tim pohrat no, podle toho co jsem s lamanim a ohybanim zazil tohle kolo (kurevsky mi to prerostlo), tak uz vim proc se rika, ze prezijou vsecko...toz at se dari!

EDIT: myslim, ze nekdy v tehle vysce jsem to prepinal... mozna trosku pozdeji...

Naposledy upravil chily 19-05-2011 v 14:57 PM

Old Post 19-05-2011 v 14:43 PM
chily je offline   Profil uživatele chily   Find more posts by chily   Foto galerie člena chily   Click here to Send chily a Private Message   Add chily to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZkourenejPes
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Takze neco pridam , je to priblizne 17 den od pepnuti svetla , Kytky uz nejak nerostou a zacinaj kvist. Vdovy meri kolem tech 40 cm (asi by mohli o neco vic , ale zase na netu , kdyz sem k4poval seminka psali , ze meri 40-60cm) . Pak tam je ta shiva ta ma jedna tech 58cm a druha , ktery sem omylem nalomil stonek se zastavila a ma kolem 50 cm. Orange Bud neceljch 60cm .

JInak podminky maj docela v poradku akorat docela teplo zatim no obcas to de i nad 32 stupnu v prumeru tech 29 . Mam TT 125 a moc to neuchladi , zejtra by mi meli prijit 2 cirkulacni vetraky , tak na ne spoliham . Jinak uz nvml. Dneska sem jim ostihal par listu , ktery stinili palickam , dal sem jim phyt amin a pristi zalivani zacnu hnojit , protoze to vypada , ze biohumus prestava dostacovat .
Davam naky fotky .
1 -White Widow
2- Shiva Shanti
3-orange Bud

Old Post 05-06-2011 v 18:03 PM
ZkourenejPes
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

1

Old Post 05-06-2011 v 18:05 PM
ZkourenejPes
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

2

Old Post 05-06-2011 v 18:08 PM
ZkourenejPes
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

3

Old Post 05-06-2011 v 18:12 PM
ZkourenejPes
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

No a este par fotek za svetla z boxu

Old Post 05-06-2011 v 18:34 PM
ZkourenejPes
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Tak po delsi dobe sem neco hodim , nemel sem fotak , tedka sem si koupil mobil s ftakem , tak aspon neco , i kdyz kvalita zadnej zazrak klepala se mi ruka.
Sem asi na 40 dnu kvetu , takze tak tech 15-20 dni by to melo este dozravat podle seedbanky.
Nvm no zatim to nemam moc ve voku , tak nvm , ale pride mi to docela maly ty palicky , tak mam strach , aby z toho nebyl jenom trosicka no posudte sami , nafotil sem to , tak nak pro porovnani
Prvni fotky Bila vdova

Old Post 28-06-2011 v 19:45 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás