Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj. Mam asi mesic starou kytku, mel by to byt udajne Red Dwarf. Celou dobu vsechno vpohode, zadnej problem, mel jsem pres ni po celou dobu rustu igelit a dnes najednou tohle. Podminky porad stejne, vcera jeste byla krasna a nic jsem s ni v posledni dobe nedelal - nehnojil, nezaleval takze prelita neni a ani sucha. Dneska prijdu a je takhle povadla a listy jsou jakoby krehke. Zkusil jsem ji prolit tak uvidim jestli to pomuze.
Původní příspěvek od amik Ahoj. Mam asi mesic starou kytku, mel by to byt udajne Red Dwarf. Celou dobu vsechno vpohode, zadnej problem, mel jsem pres ni po celou dobu rustu igelit a dnes najednou tohle. Podminky porad stejne, vcera jeste byla krasna a nic jsem s ni v posledni dobe nedelal - nehnojil, nezaleval takze prelita neni a ani sucha. Dneska prijdu a je takhle povadla a listy jsou jakoby krehke. Zkusil jsem ji prolit tak uvidim jestli to pomuze.
Mohl jsi počkat se sázením , nicméně dneska bylo teplo a pod tím igelitel určtě bylo teplo a strašně vlhko. na den pokud je teplo , tak igelit dej pryč , kytka musí dýchat. pokud je zima tak to tam klidně nech.
Ahoj vznáším dotaz. Mám malinkou pěstírnu kde předpěstovávám na out, svítím 125CFL blue, problém je vtom, že mám vlhkost okolo 40% ve vegetativní fázi. Můžu koupit jednomembránovou zvlhčovačku, ale vzhledem k "větru" který tam vytvářím během svitu lampy,abych celou bednu uchladil, by asi neměla moc velkej účinek. Otázka teda je, pomohl bych si, kdybych na "noc" měl zaplý jen jeden odtahový ventilátor a tu zvlhčovačku a vytáhl to třeba na těch 70%, ale takhle by to bylo jen v "noci", jelikož se zapnutím lampy, ofuku a přítahu by se vlhkost rychle odvedla? Byl by to velký stres, nebo by to bylo vpohodě? díky
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Jakou vzduchotechniku mám použít na darkstreetII 90x90x160 pacháč si budu chtít vyrobit made in home jak velkej a kolik uhlí na tenhle box poradte pls..
Chcel by som sa opytat na vsetky priciny preco rastlina nechce zacat kvitnut? Mam dve rastliny ktore neukazali pohlavie ani po 3 tyznoch. Pricom v tom istom boxe ina odroda uz krasne kvitne s palickami nad 2cm. Cize podmienky ako 12/12, uplna tma a pod su plnené a nic ine ma nenapada. Svetlo maju 125w cfl.
Původní příspěvek od suri Chcel by som sa opytat na vsetky priciny preco rastlina nechce zacat kvitnut? Mam dve rastliny ktore neukazali pohlavie ani po 3 tyznoch. Pricom v tom istom boxe ina odroda uz krasne kvitne s palickami nad 2cm. Cize podmienky ako 12/12, uplna tma a pod su plnené a nic ine ma nenapada. Svetlo maju 125w cfl.
A je to ten samej model co ty ostatní.. nebo je to odlišná genetika? Všechny přeci nekvetou stejně rychle..
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Dotaz: vadí moc při pěstování u potoka pokud sem vykopal díru hlubokou asi tak 30cm do hloubky na dně se mi objevila voda tak 10cm mám v plánu tam dát na spodek hnůj a pak zahradnický substrát díky za odpověď.
Původní příspěvek od shyk Dotaz: vadí moc při pěstování u potoka pokud sem vykopal díru hlubokou asi tak 30cm do hloubky na dně se mi objevila voda tak 10cm mám v plánu tam dát na spodek hnůj a pak zahradnický substrát díky za odpověď.
Zaprší, zvedne se hladina, shnije to.... nedělat. Ono už takhle by rostlina byla dost omezena.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná