Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cawko,
ja by som nepredbehoval s tou kosou ,nevyzeraju ani nahodou na kosu, uvidime v nedelu, ale radsej viac jak mene.
Davas po kose do tmy na 48 hod.?
Původní příspěvek od Pašťour 53den
Lidi mrda jak cip. hnusné počasí, které dopravázela vyšší vlhkost jsem uspěšně přežil a jdem do finále. v neděli jim zhasnu, propíchám je jehnou ať trochu vytečou a pondělí kosa. dle plánu. A tady se už kochejte
Proč chceš do nich píchat jehnou (nebo jehlou) jestli jehnou tak co je to?
Taky bych s tou sklizní nepospíchal jak píše bandita.
Hej podle mě budou akorád. Už teď jsou hodně dobrý.v neděli 48hod tmy dostanou a pak finito.
Jo a proč jehla---- někde sem četl aji sem to už zkoušel v outdooru, kdyz je propíchneš, kytka si zacne myslet ze ji napadl škůdce a začne se bránit, tím že začne produkovat vic plyskyřice.
Původní příspěvek od Pašťour Hej podle mě budou akorád. Už teď jsou hodně dobrý.v neděli 48hod tmy dostanou a pak finito.
Jo a proč jehla---- někde sem četl aji sem to už zkoušel v outdooru, kdyz je propíchneš, kytka si zacne myslet ze ji napadl škůdce a začne se bránit, tím že začne produkovat vic plyskyřice.
Tak zkus některý propíchat a některý ne, schválně jestli bude rozdíl znát.
Podle mě je to nesmysl, toť pouze a jen můj názor.
Ja som pravidelne odštikával vrsky, tak 1cm aby som si zahulil ,nevidel som ziadnu zivicu na "poranenom" mieste.
Tych 48 hod. tmy je na to, aby ju vystresovali a ona sa branila.
záštřih a vpich je si myslím rozdíl...
Jinak 55den tady....
Měření:
Vlhkost Noc 50-55% Den 30-35%
Teplota Noc 19 Den 25-26
Stále zalívám finalem po proschnutí hlíny.
A tady už fotos
Včera 56 den poslední zálivka finalem takže cca 14dní čistěny.
Od teď už jen tma ve čtvrtek ráno konec. Ale napiču je že začlo prše a vlhkost 60%. tak to budu odvětrávat o 106.
Dolů půjdou na 59 dnu. Takže v 60 dnu budou bez známek života.