Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Myslíte si o sobě, že jste závislí ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
nozdra
Stálý Člen

Karma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

jsem stejného názoru, že to časem začnu omezovat (nezávisle na tom jestli chci nebo ne) až do stavu nehulení, ale je mi pětadvacet a již se neskutečně strašně těšim, až si dám tu svoji letošní mařenku. Mimochodem doufám, že třeba v 50-ti nebudu chlastat.

Old Post 27-08-2003 v 12:04 PM
nozdra je offline   Profil uživatele nozdra   Find more posts by nozdra   Foto galerie člena nozdra   Click here to Send nozdra a Private Message   Add nozdra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

to já se spíše těším až si dám se svými dětmi nebo vnuky a budeme vzpomínat nejen na společné zážitky apd. -> prostě taková ta rodinná pohodička a klídek

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 27-08-2003 v 12:12 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nozdra
Stálý Člen

Karma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

samozřejmě bych to taky chtěl zažít a doufám, že ti to a všem ostatním a doufám i mě vyjde

Old Post 27-08-2003 v 13:10 PM
nozdra je offline   Profil uživatele nozdra   Find more posts by nozdra   Foto galerie člena nozdra   Click here to Send nozdra a Private Message   Add nozdra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

nozdra: díky, nápodobně

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

Old Post 27-08-2003 v 13:20 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmrskank
Stálý Člen

Karma uživatele zmrskank - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

to pios : chi .vaporizerem si sice setris plice ale mozek se ti kurfi furt

extravaganja

Old Post 03-09-2003 v 09:44 AM
zmrskank je offline   Profil uživatele zmrskank   Find more posts by zmrskank   Foto galerie člena zmrskank   Click here to Send zmrskank a Private Message   Add zmrskank to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 214

zmrskank: to máš pravdu, ale alespoň tě potom při běhu nebolí plíce

Old Post 03-09-2003 v 10:08 AM
greentom
Nový Člen

Karma uživatele greentom - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

panove musim vam zdelit ze se mi dela spatne z nekterych mych kamosu (se kteryma jsem stravil mladi) prave kvuli huleni.oni jsou totiz zavisli nejen psychicky sami to sobe tvrdi.z hlasek typu:"sakra uz se mi poti ruce ja jsem rikal ze vic jak den bez puca nevydrzim";"potrebuju se zkourit at muzu usnout nebo budu do noci zase cumet na TV " nebo "ja kdyz nehulim nemam chut k jidlu " se mi dela spatne.az vam (byvaly?) nejlepsi kamos rekne:"ja vim ze jsme se domluvili dneska na pivo ale ja nikam nejdu jsem zhuleny a nechce se mi"... co to je? z aktivnich lidi(tj. pred par lety kdyz nehulili) se stali vypatlanci co deli den na pred a po zhuleni a pak se bavi:A)hranim karet B)sledovanim TV C)sledovanim videa D)postavanim u baraku.ale vsimavy clovek mi da za pravdu ze takovy pohled nenajdu jen u nas staci kdyz se kazdy trochu rozhlidne...omlouvam se tem kteri dopadli stejne jako mi kamosi a tenhle prispevek se jich dotkl

Old Post 18-09-2003 v 19:47 PM
greentom je offline   Profil uživatele greentom   Find more posts by greentom   Foto galerie člena greentom   Click here to Send greentom a Private Message   Add greentom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sharver
Nový Člen

Karma uživatele Sharver - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

musím říct že na THC může a nemusí být závislost...jestli chci to dělat a dělám to v soužití s kámoši tak je to něco jínýho než když si dám sám doma sklo, dvě....já osobně si myslým, že závislost na THC nejní..já ju nepocituju....když je dobrá parta a je co hulit a je sobota tak je to optimální.....jinak je chlast hnusná věc co je akorát dobře zdanitelná proto se u nás tak dobře drží!!!

Old Post 20-10-2003 v 17:27 PM
Sharver je offline   Profil uživatele Sharver   Find more posts by Sharver   Foto galerie člena Sharver   Click here to Send Sharver a Private Message   Add Sharver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tutti Frutti
~интернешонал~гровер~

Karma uživatele Tutti Frutti - 76% PěstitelskáKarma uživatele Tutti Frutti - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

Asi nedokazal. Mozno, s tazkostami. Ja si poviem dost max. na urcite casove obdobie.

kinda back

Old Post 30-10-2003 v 07:58 AM
Tutti Frutti je offline   Profil uživatele Tutti Frutti   Find more posts by Tutti Frutti   Foto galerie člena Tutti Frutti   Click here to Send Tutti Frutti a Private Message   Add Tutti Frutti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 218

janda: nehulit samozdřejmě jde, ale proč? zvlášť teď po sklizni.

Old Post 30-10-2003 v 10:06 AM
La Grand
Stálý Člen

Karma uživatele La Grand - 40% PěstitelskáKarma uživatele La Grand - 40% PěstitelskáKarma uživatele La Grand - 40% PěstitelskáKarma uživatele La Grand - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

ne asi sklizeno hafo dobrejch modylku paradni high tak proc prestavat kazdopadne ja jsem schopnej nehulit treba kdyz mam zkouskove obdobi tak dva mesice a pak s chuti zase zpatky k teto bozske rostline a po tech 2 mesicich je to ten nejvetsi rachot

Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by
La Grand

Old Post 30-10-2003 v 11:11 AM
La Grand je offline   Profil uživatele La Grand   Find more posts by La Grand   Foto galerie člena La Grand   Click here to Send La Grand a Private Message   Add La Grand to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 220

potvrzuji, když mám zkouškové, tak na pár týdnů vysazuju. ale je to spíše stresem a tím, že na to není nálada. teď mám ještě pár zkoušek a párkrát za týden si dám a to proto, že teď mám pohodové zkoušky. příští měsíc mám poslední dvě masakrozní, takže budu flushovat i já

Old Post 30-10-2003 v 11:40 AM
Womitor
Homo Homullus

Karma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

preboha preco prestavat?? to je uplne blba mylsienka. Nerealizovatelna!

Mám poškodený mozog. no a čo?

Balkonik - womit it!
Balkon 2 - No names
Balkon 2009 - Afghan, SweetKiller, BigBud, SuperSkunk

Old Post 30-10-2003 v 13:19 PM
Womitor je offline   Profil uživatele Womitor   Find more posts by Womitor   Foto galerie člena Womitor   Click here to Send Womitor a Private Message   Add Womitor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pad
Stálý Člen

Karma uživatele pad - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

je to možná zvláštní, ale takováhle věc zatim v mojí hlavě má jasno, hulim, když je a když neni, tak sem schopnej radši nehulit, než abych někomu vehementně říkal vo špeka, ale co ti budu povídat Lg, dyť to přeci víš sám Ale zatim bych to nějak nestresoval, přeci jen sme dost mladý na to, abysme takovýhle přemejšlení nechali na jinejch ne? takže až přijedeš, tak za tenhle thread dostaneš pořádnýho špeka do huby peace

Co znamena pracovat s laskou? Znamena to zasévat sémě s něhou a sklízet úrodu s radostí, jako kdyby plody mela vyhulit milovana bytost ... luv2smoke

Old Post 30-10-2003 v 14:27 PM
pad je offline   Profil uživatele pad   Find more posts by pad   Foto galerie člena pad   Click here to Send pad a Private Message   Add pad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clothinguntero
Stálý Člen

Karma uživatele clothinguntero - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

Ne nejde to a teď po sklizni to už vůbec nejde tak dva dny víc asi ne ale až nebude tak co mě zbude než nehulit no ale někdy je potřeba radši alspoň tejden bez docela to pak vymatlává

Ubalíme čistý brko????????

Old Post 30-10-2003 v 18:11 PM
clothinguntero je offline   Profil uživatele clothinguntero   Find more posts by clothinguntero   Foto galerie člena clothinguntero   Click here to Send clothinguntero a Private Message   Add clothinguntero to your buddy list     Navštiv homepage uživatele clothinguntero! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lora
Stálý Člen

Karma uživatele Lora - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lora - 87% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 224

nooo.nemyslela jsem si,ze to jde.doma by me to ani ve snu...ale kdyz jsme tady down under dohulili zasoby a kupovat nechcem,tak nic jineho nezbyva.cekame na urodicku,ktera bude dost mala,takze mame toto obdobi i brzy na to zase tady.teda to jsou vyhlidky,sakra.

Old Post 30-10-2003 v 21:48 PM
Lora je offline   Profil uživatele Lora   Find more posts by Lora   Foto galerie člena Lora   Click here to Send Lora a Private Message   Add Lora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás