Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Ahoj !
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Sony
Nový Člen

Karma uživatele Sony - 0% Pěstitelská

Ahoj ! Příspěvek č. 1

Čítam to tu už nejaký piatok a rozhodla som sa,že prispejem sms-kou k rozvoju týchto stránok.Do frasa,nemožem nájst vysmiateho smajlika.Musím to tu ešte poriadne preštudovat.A to nie som bloncka.Takže niečo o mne-rada si občas zahulím,nie dáko extrémne.To bolo iba raz,ked kamoš doniesol Mazara a já som pol dna lietala niekde v oblakoch.No a teraz chcem skúsit vypestovat niečo svoje. Dúfam,že ak budem potrebovat nejakú radu,dostanem tuná potrebné pokyny.Mám v pláne toho lietajúceho Mazara a bud to Power plant, alebo WW.Ešte neviem.Priestor mám 160x140x185.Kamoš mi spichol tienidlo z nerez plechu 76x66,svietit bude 400w plantastar.Ventilátor - mezaxiál 3140,len na ofuk.Prítah nemám a odtah je pasívny-komín,ale ked ho otvorím naplno,je to ako pustený ventilátor.bananaDúfam,ze tam ten smajlík bude.Len mám strach,aby mi vyklíčili všetky semiačka.Dúfam,že nič nepokazím.Tak mi držte pazúry a zatial ahoj.

Aspon niekedy je svet krásný

Old Post 20-04-2011 v 23:10 PM
Sony je offline   Profil uživatele Sony   Find more posts by Sony   Foto galerie člena Sony   Click here to Send Sony a Private Message   Add Sony to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
keneth48
Stálý Člen

Karma uživatele keneth48 - 91% PěstitelskáKarma uživatele keneth48 - 91% PěstitelskáKarma uživatele keneth48 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

tak drzim palce. ja idem mazara druhe kolo a mozem ho doporucit. mne vyklicili zatial vsetky semena a to som ich daval iba do jiffy a zalieval a do 5 dni boli vonku.ak by si chcela nejake blizsie info tak PM.

https://grower.cz/forum/showthread.p...09]2x MAZAR 250
https://grower.cz/forum/showthread.p... 1xSPECIAL KUSH
https://grower.cz/forum/showthread.p... Northern Light
https://grower.cz/forum/showthread.p...Sensi Star 600W

Old Post 20-04-2011 v 23:19 PM
keneth48 je offline   Profil uživatele keneth48   Find more posts by keneth48   Foto galerie člena keneth48   Click here to Send keneth48 a Private Message   Add keneth48 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D..
Stálý Člen

Karma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% PěstitelskáKarma uživatele D.. - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Vitaj!
Smilies pridávaj v tvare v akom sú uvedené v 1. stĺpci.
A držíme pazúry

FAQ
HLEDÁNÍ a Google
https://grower.cz/forum/misc.php?action=bbcode
Niečo na čítanie...

Naposledy upravil D.. 21-04-2011 v 01:11 AM

Old Post 21-04-2011 v 00:24 AM
D.. je offline   Profil uživatele D..   Find more posts by D..   Foto galerie člena D..   Click here to Send D.. a Private Message   Add D.. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sony
Nový Člen

Příspěvek č. 4

keneth48
Tvoj thread som si prečítala už minulý týžden a kiež by som mala také pekné bonsajky ako TY. Máš pm.

Old Post 21-04-2011 v 00:28 AM
Sony je offline   Profil uživatele Sony   Find more posts by Sony   Foto galerie člena Sony   Click here to Send Sony a Private Message   Add Sony to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sony
Nový Člen

Příspěvek č. 5

Naposledy upravil Sony 21-04-2011 v 00:47 AM

Old Post 21-04-2011 v 00:35 AM
Sony
Nový Člen

Příspěvek č. 6

D..
Vdaka,dúfam,že už to viem.Ak sa tu teraz neobjaví ten Jamaičan s brkom,tak ma roztrhne.

Old Post 21-04-2011 v 00:42 AM
Sony
Nový Člen

Příspěvek č. 7

Old Post 21-04-2011 v 00:46 AM
Date1
Stálý Člen

Karma uživatele Date1 - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Welcome

Old Post 21-04-2011 v 22:04 PM
Date1 je offline   Profil uživatele Date1   Find more posts by Date1   Foto galerie člena Date1   Click here to Send Date1 a Private Message   Add Date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od Date1
Welcome

U2

Old Post 21-04-2011 v 22:34 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sony
Nový Člen

Příspěvek č. 10

Date1--- thank you

Old Post 22-04-2011 v 02:03 AM
keneth48
Stálý Člen

Karma uživatele keneth48 - 91% PěstitelskáKarma uživatele keneth48 - 91% PěstitelskáKarma uživatele keneth48 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

citace:
Původní příspěvek od Sony
keneth48
Tvoj thread som si prečítala už minulý týžden a kiež by som mala také pekné bonsajky ako TY. Máš pm.

tak to som mal asi novacikovske stastie:-) ale kiez by sa mi podarilo aj druhe kolo taky vynos:-)

https://grower.cz/forum/showthread.p...09]2x MAZAR 250
https://grower.cz/forum/showthread.p... 1xSPECIAL KUSH
https://grower.cz/forum/showthread.p... Northern Light
https://grower.cz/forum/showthread.p...Sensi Star 600W

Old Post 22-04-2011 v 03:44 AM
keneth48 je offline   Profil uživatele keneth48   Find more posts by keneth48   Foto galerie člena keneth48   Click here to Send keneth48 a Private Message   Add keneth48 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sony
Nový Člen

Příspěvek č. 12

NO,ja semiačka v pondelok,alebo v utorok už hodím do Jiffy,tak som zvedavá,za ako dlho a či sa vobec ukážu

Old Post 22-04-2011 v 18:50 PM
Sony
Nový Člen

Příspěvek č. 13

Neviem,kde to mám dat,tak sa spýtam tu.Snad mi niekto odpovie Zaujíma ma ten dátum dole.Znamená to rok zabalenia tých semiačok do sáčku?Ak nie,tak čo znamená?Dúfam,že sa tu tá fotka objaví.

Old Post 25-04-2011 v 21:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 14

citace:
Původní příspěvek od Sony
Neviem,kde to mám dat,tak sa spýtam tu.Snad mi niekto odpovie Zaujíma ma ten dátum dole.Znamená to rok zabalenia tých semiačok do sáčku?Ak nie,tak čo znamená?Dúfam,že sa tu tá fotka objaví.

Taky nevím, ale myslím že to na funkci nemá vliv
Jinaxi docela vtipná, vítej

Old Post 25-04-2011 v 22:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Priestess
Nový Člen

Karma uživatele Priestess - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

to Sony: To nebude datum zabalení semínek, ale podle me se to vztahuje k tomu copyrightu a odrudě. Ať se daří..

Old Post 26-04-2011 v 09:46 AM
Priestess je offline   Profil uživatele Priestess   Find more posts by Priestess   Foto galerie člena Priestess   Click here to Send Priestess a Private Message   Add Priestess to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sony
Nový Člen

Příspěvek č. 16

Mirex---- Vtipná?No,budem to brat ako kompliment,takže dakujem.Pýtam sa,lebo som ich včera dávala do Jiffy a pripadali mi strašne svetlé,také žltobieleŽiadne žíhanie alebo dajaká kresba na nich.Len také malé hrášky.Podla toho,čo som tu všetko čítala,tak to zafarbenie nie je dobré.Tak ma napadlo,či to nemám pet rokov starý obal,a ak áno,či to može mat na tie semiačka nejaký vplyv.Ten dátum som si všimla až doma.

Old Post 26-04-2011 v 20:41 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás