Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hou hou....tak po vystřízlivění jsem se k tomu konečně dokopal
tak mrkněte
Ještě se to nechá lechce doschnout a uvidíme celkem kolik to hodí gggggg jinak spokojenost!!!
Už sem musel ochutnat....u mě to působí výborně...po prvním dobrá sladká chuť s nádherným pohodovým stavem....druhý kolo---> vcelku bomba do škeble ale stále výtlem takže jen tak naokraj no
Jinač sorry za ty fotky...bída s nouzí....ve skutečnosti to vypadá ještě líp
Ty vole,čumim jako blázen ) 170CM heh.... v kolikati cm ze jsi to přepínal?Ale já třeba uvažuju z jiného pohledu,třeba těch 170 cm je lepší ... bude mohutnější kytka - budou mohutnější palice i když zase 400kg to cele určo neprosviti ale kamo i tak se mi to moc libi a určo to ber jako úspěch !!!
jj díky moc
No na 22 dnu se přepínalo to měli zhruba 45 cm :/ bohužel mi to na začátku trochu ujelo... ale dopadlo to dobře a to dostaly ještě šok ze studený zeminy tak jsem je ještě oživoval ale vše ok
Je to přesně jak píšeš...ty spodky byly hodně slabý no..ale vršky za to stojí !!
cauas
ještě jsem se chtěl optat.... teď jsem jel s lampou 3 kolo...tak kolik kol by ještě snesla +-
a ještě obrázek je to tam nějak očoudlé tak aby nebyl průser...díky za rady
lampa jeste neco snese kor kdyz jsi dal peknou gramaš bych ji jeste nechal kabely by meli byt ok mas tam tepelnou ochranu + pruchodku,ale chce to sledovat jestli se to nehreje