Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Levny telesa na zarivky!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
WEBB
Stálý Člen

Karma uživatele WEBB - 0% Pěstitelská

Nápad Levny telesa na zarivky!!! Příspěvek č. 1

Ahoj,
potrebuju sehnat co nejlevnejs telesa (ty drzaky ) na zarivky, aby byly dlouhy do 1 m, tzn asi na 18W zarivky, klidne po dvou do jednoho drzaku, pokud nekdo o necem levnejsim vite, napiste to se, dik

Ja sem zatim objevil nejlevnejsi asi za 400 na 2x18 W

Webb

Old Post 29-08-2003 v 15:48 PM
WEBB je offline   Profil uživatele WEBB   Find more posts by WEBB   Foto galerie člena WEBB   Click here to Send WEBB a Private Message   Add WEBB to your buddy list     Navštiv homepage uživatele WEBB! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda Mraz
Stálý Člen

Karma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

dělat se ti s tim asi nechce, co? Já jsem udělal tělo z hliníkový konzoly na závěsy (nevim cenu, měl jsem ji doma) a součástky mě stály 2x11,- Kč patice G13, 1x patice startér 5,70 Kč, startér OSRAM 12,- Kč, tlumivka philips 75,-. Dohromady teda s tou konzolí a nějakými těmi vodiči 150,- jeden komplet. Práce s tim byla poměrně snadná, do toho hliníku se dá řezat nožem na koberce, řekl bych že je to tloušťka tak 0,1 mm. Dá se to i vyleštit do zrcadlovýho lesku...

Old Post 29-08-2003 v 17:27 PM
Deda Mraz je offline   Profil uživatele Deda Mraz   Find more posts by Deda Mraz   Foto galerie člena Deda Mraz   Click here to Send Deda Mraz a Private Message   Add Deda Mraz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WEBB
Stálý Člen

Karma uživatele WEBB - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Cauez

DedaMraz: taky me to napadlo, ale nevim kde sehnat ty patice...

SmallHolder: hele sorry, uz nevim, prochazel sem nabidku na netu a tam to bylo...

Dik

Old Post 30-08-2003 v 11:02 AM
WEBB je offline   Profil uživatele WEBB   Find more posts by WEBB   Foto galerie člena WEBB   Click here to Send WEBB a Private Message   Add WEBB to your buddy list     Navštiv homepage uživatele WEBB! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda Mraz
Stálý Člen

Karma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

WEBB: hele patice koupíš v jakýkoliv elektře (samozřejmě čim větší prodejnu navštívíš, tím budeš mít lepší výběr). Je jich víc typů, doporučuju (kdybys je sehnal) takový z průhlednýho plastu, mě stály jak už jsem psal 11 Kč jedna. Montážní otvor (ten, co budeš muset vyřezat do těla svítilny) má tvar jednoduchýho obdélníku, což usnadňuje práci. Jinak viděl jsem i takový robustnější patice, ale jednak stály 50,- jedna a druhak se musely ještě přišoubovávat k podkladu... Přívodní vodiče se do patic jenom nastrčí (u těch průhlednejch právě dobře uvidíš, jestli už jsou dostatečně uvnitř. Zapojení zářivek je v příspěvku od viridise.

Old Post 30-08-2003 v 12:33 PM
Deda Mraz je offline   Profil uživatele Deda Mraz   Find more posts by Deda Mraz   Foto galerie člena Deda Mraz   Click here to Send Deda Mraz a Private Message   Add Deda Mraz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda Mraz
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Ještě doplním, že možností je rovněž prolézt různé bazary a zastavárny. Já jsem teď narazil v jednom bazaru na zář. svítidlo 18W, celé od firmy Narva za 50,- Kč, tak jsem ho nemohl nekoupit... A hned jsem pro něj našel využití, dám ho na zadní stěnu pěstírny a lupnu do něj zářivkou trubici s UV světlem (pro terária) a budu s ní přisvěcovat ve finální fázi růstu

Old Post 21-09-2003 v 20:07 PM
ChutkaR
Nový Člen

Karma uživatele ChutkaR - 61% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 6

Čau já jsem kupoval tady http://www.elektro-paloucek.cz/aldo...oducts_id=12506

Old Post 21-05-2009 v 17:21 PM
ChutkaR je offline   Profil uživatele ChutkaR   Find more posts by ChutkaR   Foto galerie člena ChutkaR   Click here to Send ChutkaR a Private Message   Add ChutkaR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dymone
Stálý Člen

Karma uživatele dymone - 89% PěstitelskáKarma uživatele dymone - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

zdar
ja osobne mam toto: http://www.svitidla-osvetleni-elekt...-10/cz/d-75118/

a ja som ho kupil v globuse dokonca za 280kc .. c je myslim super cena.

White_box - matkarna & klonovna - all-in-one

Old Post 21-05-2009 v 18:08 PM
dymone je offline   Profil uživatele dymone   Find more posts by dymone   Foto galerie člena dymone   Click here to Send dymone a Private Message   Add dymone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spajk
Nový Člen

Karma uživatele spajk - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

dobrej shop je KV elektro.... www.kveletro.cz , maj tam vse co potrebujes a treba TL-D 865 18w na rust maj za 35Kc...patice G13 za 6Kc...

I have one feeling that I must bear so much until I reach the End.

Old Post 25-05-2009 v 07:29 AM
spajk je offline   Profil uživatele spajk   Find more posts by spajk   Foto galerie člena spajk   Click here to Send spajk a Private Message   Add spajk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás