Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoy všichni, je to nějaký divný, ale kytičky o který se každej den starám a který mají tu nejlepší péči se ještě ani neuráčily začít dělat paličky, myslíte že to stihnou? Měl by to být venkovní skank
No me naka svine asi seti ktery si tam hrali zlamaly kiticky policko number 2 ale kiti tam byly mali tak sem je povesil a uz sou i skoureni byli do pohody
->yTUmama: TAKLAMAKLAN je buď nějaká hora anebo poušť - teď nevim. ale považ: když se model může jmenovat (v doslovném překladu) Severní světla, Bílej žralok, Durbanskej jed atd... pak je to moje jméno až trochu normální :/
hmm venky letosni sou zatim dobry roste mi doma neco podobnyho co kolesovi a zastipky, no jedna radost. Zatim sem sklidil 2x 2m samce na mliko ale este sem ho nedelal tak uvidim
Eh, lidi, mě se letošní úroda děsivě podělala. Zkoušel sem hydroponii, ale nějak to nevyšlo. Kytky malý, hubený, samci. Všechny. Txme to s kámoše zkřížili a kytky lítly z okna, protože toho nebylo dost ani na mlíko. Ach jo, zase budu muset kupovat...
Help!!! Utrh sem palicku, ususil na monitoru ,zhulil a spokojen s vysledkem jsem naplanoval na dalsi den sklizen.. Bohuzel od te doby prsi a nechce se mi sklizet mokry huleni kvuli plisni. Ma nekdo zkusenost se sklizni mokry ganji????