Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
koro píše:já bych zlegalizoval fšechny drogy, smažíš, tak si běž koupit ČISTÝ perník do lékárny a zaplať daň, jak mi ostatní za cokoliv jiného... mafie by měly po výnosným kšeftě a stát by měl prachy na léčbu těch smažek, kterou stejně platí... nic proti smažkám...
Tak,to je trochu přes čáru ne.Smažka,když potřebuje dávku,tak udělá cokoliv,aby se k ní dostala a kde na tu dávku vezme peníze,když nemá čas na práci a musí pořád smažit.Vymyslí jak je někde ukrást a neohlíží se na okradený lidi ani na nic jinýho.
To by se jim musela dávat zadarmo a nebo je donutit a to není jednoduchý pracovat.
Proto je nutný je brát spíš jako nemocný a podle toho postupovat.
Nebo jim můžem postavit Smaž!House a tam je nechat ať si v klidu smaží.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
Původní příspěvek od MagicHerb koro píše:já bych zlegalizoval fšechny drogy, smažíš, tak si běž koupit ČISTÝ perník do lékárny a zaplať daň, jak mi ostatní za cokoliv jiného... mafie by měly po výnosným kšeftě a stát by měl prachy na léčbu těch smažek, kterou stejně platí... nic proti smažkám...
Tak,to je trochu přes čáru ne.Smažka,když potřebuje dávku,tak udělá cokoliv,aby se k ní dostala a kde na tu dávku vezme peníze,když nemá čas na práci a musí pořád smažit.Vymyslí jak je někde ukrást a neohlíží se na okradený lidi ani na nic jinýho.
To by se jim musela dávat zadarmo a nebo je donutit a to není jednoduchý pracovat.
Proto je nutný je brát spíš jako nemocný a podle toho postupovat.
Nebo jim můžem postavit Smaž!House a tam je nechat ať si v klidu smaží.
Koro říká v hodně zkrácený verzi to, co jsem se v tom dlouhym příspěvku nahoře snažil vysvětlit já.. Podle mě má pravdu. Dokonce i to, že "smažky" kradou aby si koupily další dávku, by se s legalizací drog spíš zredukovalo na minimum, než že by češi začali víc krást..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)