Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo clovece, podle me mas recht.....taky mi pripada, ze mam neco jako flashbacky kdyz potkam nakyho kamose (hulice), nebo kdyz si vzpomenu na neco, co sme zazili zhuleny.....nejspis to bude ta sugesce
Na tý sugesci bude něco pravdy. Já, když zajedu za kámošem ze základky, tak stačí, že ho vidim a už se voba chlemtáme jak magoři a nepřestaneme, dokud jsme spolu.
Párkrát mně ale napadlo, jestli neni i zhulenost po brku vsugerovaná...
Mařka, tráva, ganja, frutta, zelí, hulo ... jednou za rok, za měsíc, týden, denně, každou hodinu ... od dětství, v pubertě, na stará kolena ... outdoor, indoor ... Je to jedno! Hlavně, že roste!!!
No lupl sem papir, Druhej den všechno v cajku tak sem si šel něco vokopirovat. V kramě taky všechno v pohodě - vyjdu před obchod, černa skvrna před očima, chytam se kandelabru abych nepad hubou na beton, všechno se na mně řítí a najednou nic - sluníčko svítí, ptáčci spívají, kámoš se mně ptá - co blbneš vole?
Tak tohle je podle mně fashback
Zhulenost po brku rozhodně není fsugerovaná, zkuste si třeba usušit kopřivy dát je do špeka a pak se celej večer tlemit.
Jinak takový ty miniflashbacky dou nejlíp znát při samotným vyhuleným stavu, kdy mi připadá že v jednu chvíli prasknu smíchy pak zase jako že už sem normální na co naváže novej brutální záchvat smíchu. To se opakuje dokud to postupně fšechno neodezní.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Tak to jo. To jo. Nejlepší je pak, že si člověk ve chvílích toho klidu říká, jaktože sem mohl bejt tak na paštiku a najednou lup ho! už se zase svíjí smíchy na zemi.
Mařka, tráva, ganja, frutta, zelí, hulo ... jednou za rok, za měsíc, týden, denně, každou hodinu ... od dětství, v pubertě, na stará kolena ... outdoor, indoor ... Je to jedno! Hlavně, že roste!!!
Jó jó přesně tak lup ho Ty stžízlivý místa sou na tom fakt zajímavý, takovej zvlášntí klid jako f oku brutálního tornáda (sakra to je ale přirovnání)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
4 kelly.com
Aha, tak to sem ani nevěděl. Docela zajímavá myšlenka, by mě zajímalo kam na to chodíš. :-)
Taky by mě docela zajímalo jak nejdýl po poslednim hulení ste flashback dostali. Do tejdne? 14 dnů? měsíc?
Tak toto je 100% flashback !
Stací keď deň dva drzíte pôst a ste naflashovaný jak svina.
je to jednoduché : pri pôste sa spalujú tuky = spaluje sa THC !
Ale ten stav je ešte lepší , taký preduchovnelý, len si to vayskúšajte a nielen že zažijete mystický zážitok ( ale ten slabší )
ešte urobíte niečo aj pre svoje zdravie !
2host400000000000:
jo tohle se mi někdy stává že třeba 3dny nemám brčko ale najednou sem v píči
Jinak flašbak jako takovej mám zřídka(to bude asi tim že sem furt v prdeli) jenom vopravdu tehdy kdy sem byl tag nahadry že sem se z toho nevyspal
Dnes som po skole isiel domov autobusom s jednou babou a chalanom z vedlajsej triedy... a kedze je piatok, rec bola iba o trave... Ja som mal vo vrecku 4g tak som zapotil, ze podme fajcit.... Cajocka si dala 1.5 slabeho sluka, ja som si dal 2 take otcovske, dosli sme na zastavku, ona chcela ist na trening.... NA zastavke sa zacala triast a padla na zem, tak sme ju s kamaratom zdvihli a nastastie prebrali, lenze ona bola v nejakom soku, pozrela sa aky stoji na zastavke autobus, nastupila donho a odisla... tak som odisiel aj ja... na zastavke ma este stihla zastavit nejaka tetka s otazkou Kde je ta dievcina? Teta mala pohar v ruke s vodou a ja som to zahral, ze jej len bolo zle a blablabla.... najhorsie bolo, ze som nemal jej cislo, vsade som sa ho snazil zohnat, az som ho nakoniec zohnal a ked som jej volal, nedvihala mi, neskor bola zase vypnuta a teraz pred chvilkou som sa jej dovolal a ona mi v pohode oznamila, ze je na treningu a ze sa mi ospravedlnuje...
Sice to bola cudzia zenska, nebola zrovna najkrajsia, ale ja som sa onu bal teda poriadne ... Aspon som jej zavolal, chcel som ju ist hladat, ale musel som ist s matkou prec...
PS: Najvacsia haluz je, ze to bola uplne pica trava, sklenik zmiesany s listami - uuuplny shit
Hmm, to ja poznam, to nebolo ani tak tou travou, ako skor ak pripadne tlacila a potom sa prudko postavila a...
Mi to s kamosmi raz za cas robime (volame to Flash- flashujeme)(zohnes sa, rozdychas, tlacis a prudko sa postavis.. ale musi ta niekto chytat aby sis nerozbil palicu)
Najhustejsie to je, ak to robys vykaleny a das posledny nadych dymu, zatlacis, postavis sa a padas (alebo letis ) kdesi do vesmiru .
Ale asi 10 sekund ako sa preberes si uplne o.k.
Flashu zdar & peace
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
Jo já měl flashbacky jen ze začátku (jednou trval asi 2 dny v kuse- ale o tom sem se tady už zmiňoval...). Docela mě to ale štve, že už žádný nejsou. Byl to vždycky takovej slabej krátkej staf...a hlavně nečekanej nevíte někdo, proč tam ten flashback je???a proč tam není, když hulíte dlouho a často???
1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com