Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ok,tk to je jasny... suchy je o hodne lepsi.. hlavne davej pozor aby ti to na ty pude nechytlo plisen kdyz je tam takova kosa hlavne tam poradne vetrej.. pestu zdar
větrat se tam nedá,protože je tam jen neotvíratelnej vykíř,ale sou tam jen trámy,latě,igelit a tašky a všude tam profukuje.Bohužel nepříznivé počasí tam tvoří 72% vlhkosti a ještě tomu přidalo to že sem to nechal jak na stonku tak i s malou částí kořenovýho systému a tak je možný,že to v té tmě ještě nějakou dobu tvořilo pryskyřici ..... lepí to hafo.Myslím si,že tyhle odrůdy sou odolný vůči plísním páč ve skříni sem měl i 80% a nic.
Tak sem to zvážil.Váha to byla jen kuchynská a tak SH bylo 43 G + 15 sem dal do ganjovice a minimálně 15 vykouřil .Vertiga bylo jen 9 g a vykouřil sem cca 4 takze celekm pres 80 g ... dopustil sem se několika chyb který tetˇ neudělám . Ten slibovaný smoke r : SH citrusová vůně i chut´ . Stav trvá dlouho ale na práci to asi nebude . Vertigo má nepopsatelnou chut´ , těžkou a dusivou vůni silně kořeněnou .. jde cítít i máta xD účinek je zabijácký převázně smích
Polepšil jsem si o jednu objímku e40 a přidal 125W růstovku.V létě bych tu skříň neuchladil a proto ,když je to do podzimku moje jedíné kolo,rozhodl jsem se kytky pořádně prosvítit.Z budoucích šišek jsem udělal plochu a vše vhodně poohybal a povázal.