Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hemp Passion » Specialne rostliny pro Cechy Czech Hope? Možná spása growerů?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od IqTyq
Každý (nejenom) český outdoorový pěstitel by jistě ocenil rostliny které vzhledem nepřipomínají konopí (odrůdy jako Duckfoot, ABC, Dizzy, ExEho kříženci...)

jo dobrá cesta. když jsem začínal, duckfoot byla moje první kytka bohužel jako tráva to vypadalo a co se týče zrání tak to byly vyhozený prachy - uprostřed listopadu se daly kouřit jen ty nejlepší paldy
to co ukazuješ je celkem zajímavý, nevěděl sem že je víc takhle kolchicinově zmutovanejch. jen škoda že z obrázku jsou ty paldy tak malý - výtěžnost je asi něco přes co se hodně lidí nedostane

citace:
Původní příspěvek od Časlove

Další věc, co řikáš, že vám lidi řikali, že jim to nedozrává, hnije, zmrzne, no tak to, ale neni tim, že by byl problém v poloze ČR, problém je v tom, že lidi nepřemejšlej když si ty geny kupujou a pak se diví... Je SPOUSTA různejch genetik a různejch určitejch phen, který u nás dojedou naprosto bez problému!
Samozřejmě, že když si nějakej jantar koupí Jacka Herera, je z vysočiny, v půlce října mu to zmrzne, tak se ale pak nemůže divit!

přesně tak!
mrkněte semka:
http://www.thctalk.com/cannabis-for...php/t-9515.html

např. guerilla gold // danish passion celkem zajímavej gen- viz obrázek dozrával 3. a 7. září

a taky třeba mrknout se po grouwru nenapadlo, když už sponzoruješ ten grower?
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=28550

dále : viz: zenseeds, hybrids from hell, early girl/misty/queen, (purple) maroc, easy sativa, typhoon, lebanese, royal dane, timewarp, purps, dutch passion venky,
dokonce i 100% sativa nepalese jam mi breeder psal že by některý phena měli bejt upro. října - ptát se seedbanek a koukat se - to je všechno

Old Post 25-02-2011 v 12:18 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Renata
Nový Člen

Jestedman Příspěvek č. 18

No o to tady slo ze my uz mame rostliny ktere konci v polovine zari a nejsou to automaty, ale ne vsechny vydrzi chlad.

Z nasich banek ti muzu odporucit - Caramelo - konci v polovine zari a toleruje velice dobre zimu

pak mas dalsi jako Sugar black rose,northern ligh blue, marmalate, alquimista nebo crazy miss hyde y kdyz ty posledni dve konci temer na konci zari.
taky mame hybrid white russian s Black dominou zvanej Black russian, taky konci v polovine zari

Old Post 25-02-2011 v 12:25 PM
Renata je offline   Profil uživatele Renata   Find more posts by Renata   Foto galerie člena Renata   Click here to Send Renata a Private Message   Add Renata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Renata
Nový Člen

Příspěvek č. 19

respect flowers

neni zly napad se divat po groweru, kdyby na to byl cas, ale mne nezajimalo jaky rostliny konci v zari mne zajimalo co lidi chteji po dokonaly rostline pro cechy, rozumis????

Old Post 25-02-2011 v 12:28 PM
Renata je offline   Profil uživatele Renata   Find more posts by Renata   Foto galerie člena Renata   Click here to Send Renata a Private Message   Add Renata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Re: Jestedman Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od Renata
No o to tady slo ze my uz mame rostliny ktere konci v polovine zari a nejsou to automaty, ale ne vsechny vydrzi chlad.

Z nasich banek ti muzu odporucit - Caramelo - konci v polovine zari a toleruje velice dobre zimu

pak mas dalsi jako Sugar black rose,northern ligh blue, marmalate, alquimista nebo crazy miss hyde y kdyz ty posledni dve konci temer na konci zari.
taky mame hybrid white russian s Black dominou zvanej Black russian, taky konci v polovine zari

to si mohla napsat ze začátku - vyhnuli bysme se nedorozuměním ,)
to už je ale záležitost pana breedera, protože musí vybírat rostliny který to prostě vydrží a kdyžtak to holt zkříží s něčim odolnym - erdbeer? purpurea a vysokohorský indiky/sativy?

pokud ty vaše některý rostliny nesnesou chlad ani nemaj na plísně odolnost, tak to je špatný prostě a nedoporučujte je ven...

breeder se může poučit u mandaly ,)
http://www.mandalaseeds.com/cz/Guid...Mold-and-Fungus

Naposledy upravil 25-02-2011 v 12:40 PM

Old Post 25-02-2011 v 12:29 PM
Host
Host

Příspěvek č. 21

citace:
respect flowers

neni zly napad se divat po groweru, kdyby na to byl cas, ale mne nezajimalo jaky rostliny konci v zari mne zajimalo co lidi chteji po dokonaly rostline pro cechy, rozumis????

dobře - já si myslim že mluvim za všechny když to bude nějak takhle:
early dozrávání (max. doprostřed října na severu)
odolná na : plísně, různé škůdce jako mšice, svilušky, třásněnky, píďalky, a jižní moravu taky trápí červík kterej se zavrtává do stonků tedka nevim jméno,,,
odolná na výkyvy počasí
stabilní na periodu - aby nenakvetla když je deset dní pod mrakem
aby měla aspon průměrnej výnos
co nejlíp snášela různý stresy a growerovi chyby
aby byly paličky tvrdý, thc silnější (12%+)...a chutný

opravdu grower sáhne po něčem co je později než uprostřed srpna ale kvalitní a ví že nebude mít polovinu kytky zplesnivělou

stačí?

a největší chybou pěstitelů zas bývá , že kytka nemá dostatek slunce, živin a prostoru pro kořeny a pak taky nemůžem čekat zázraky žejo

Old Post 25-02-2011 v 12:34 PM
Host
Host

Příspěvek č. 22

citace:

Ja tady na konci brezna vyhodim kvetinace na terasu, poleju to kazdy rano, nedam tomu absolutne nic a v polovici zari tam mam 2 a pul metrove stromy... takze tohle jsem mela na mysli

kamarád taky vypěstoval v květináči asi 5ti litrovym dva a půl metru vysokou kytku jenže je důležitý dodat že první metr stonek, pak to začínalo a nakonec to nemělo moc živin a tak i paldy byly řídší a menší
výška je zavádějící

Old Post 25-02-2011 v 12:43 PM
Renata
Nový Člen

Příspěvek č. 23

dik, za dokonalej popis ;-DDD

predam breederovi at se snazi, ja tedkom jdu vyskouset El Alquimista, co rikaji ze je zatim ta nejlehci nase rostlina tkz pro zacatecniky, co chce rict ze s ni vubec nemas starost tak uvidime

Old Post 25-02-2011 v 12:51 PM
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Re: Jestedman Příspěvek č. 24

citace:

Takhle, uvědomujete si jednu docela zásadní věc a to poměr délky dne a noci v různejch zeměpisnejch šířkách ve stejnym datu?
Já např. jsem zvyklej, že většina kvalitních genetik u nás začíná kvést cca 30.8. což máme den dlouhej přibližně 13,5 hodiny.
V tom bude ten problém, vy totiž ve Španělsku máte den dlouhej 13,5 hodiny někdy okolo 16.8., tim pádem můžete sklízet v půlce září, u nás by ten samej model byl hotovej na konci září až začátkem října...
P.s. jestli jste na jihu, tak ten rozdíl bude ještě markantnější! Takže zase jsme u toho, bez automatů se začátku září v našich zeměpisnejch podmínkách prostě nedostanete.
Z mojí osobní zkušenosti, kvalitní trávu jsem nejdřív sklidil první tejden v říjnu, vše co bylo dřív byly šmejdy...
Sakra přestávám s vysvětlovánim základních věcí majitelum seedbanek a du psát bakalářku, sbohem!

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 25-02-2011 v 13:05 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

tak tak, časlove má pravdu a k tomu ještě přidej pokles teplot, kterej způsobí zpomalení fotosyntezy

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 25-02-2011 v 13:14 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

já myslim že budu mít příští rok připravenýho něco co bude doprostřed září a bude to kvalitní , kiškiš :P
sice sem z jihu moravy ale furt lepší rozdíl než španělsko

nemůžu si pomoct, ale tímhle threadem si neudělala velkou reklamu . zvlášt když si přečtu ty oficiální popisy vašich pure diamond verze ...

Old Post 25-02-2011 v 13:16 PM
Renata
Nový Člen

Příspěvek č. 27

eeeeh, oficialni popisy jsou oficialni, tam nic nenadelam, a ty budes mit neco pristi rok ja to uz mam dva roky kiskis ;-DDDDDDDDD

Old Post 25-02-2011 v 14:49 PM
Renata
Nový Člen

Příspěvek č. 28

jeee a zapomnela jsem: je jedno jestli se mluvi v dobrem nebo ve zlem svetle, dulezite je ze se mluviiii kiskis

Old Post 25-02-2011 v 14:50 PM
Renata
Nový Člen

Příspěvek č. 29

Caslove

v patnactem stoleti si lide taky mysleli, ze slunce se toci kolem zemekoule

Old Post 25-02-2011 v 14:53 PM
Host
Host

Příspěvek č. 30

v tom případě nechápu proč zakládáš tohle téma když máš early věci dobrý proč je nenabídneš svému breederovi ,) jo hlavně že se mluví

Old Post 25-02-2011 v 15:34 PM
Renata
Nový Člen

Příspěvek č. 31

mam dojem ze stale nechapes o co jde, tady nejde o to jestli mame dobry veci nebo ne, mame dobry veci pro nase klima. Tohto roku to bylo po prve co jsme byli v cechach, a chceme udelat rostlinu pro cechy, nebo vice rostlin a jenom jsme chteli vedet co lidi potrebuji a pred chvili jsem mela dojem ze jsi to uz pochopil ale vypada to nakonec ze ne, tohle tema neni na to aby se mi nabizeli genetiky ani napady na genetiky, tohle tema je vyslovene na to aby lidi rikali s cim maji problemy. Pochopeno konecne????
My tady takove problemy nemame ani nas nenapadaji, rozumis???A vsechno se da udelat kdyz se chce a kdyz se vi co se chce dosahnout

Old Post 25-02-2011 v 15:59 PM
Host
Host

Příspěvek č. 32

jasný - ty problémy sou nahoře
...a jaxi psala o tý zimě - ta nabídka genetik ber to jako nabídka záplaty kterou hledáte ,) mrkněte na ty věci a hledejte vysokohorský geny a tak podobně co vám můžou fixnout doladit abyste měli speciální rostlinu pro čechy

Old Post 25-02-2011 v 16:04 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás