Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kseroks taky se vám občas stane že sedíte v baru balíte hulíte či něco podobného a připotácí se se osoba jestli byste jako neměli na brko??? a vy máte tak dáte a osoba vám máchá kolem těla bankovkama??? a když vysvětlíte že je to zdarma tak jen nechápavě koulí očima a furt cpe ty prachy?? zaujímavý fenomenén nejenom české metropole ale i odlehlejšich krajů.... ať už si ty peníze vezmu nebo ne vždycky je pro mě naprosto kouzelné sledovat reakce lidí který naprosto nechápou že jim cpu zdarma něco za co palatí.... aaaa prostě nechápou......... nadhera......
u nas jen hladovci somrujou a nikomu necpou penize[jednou podas pomocnou ruku a celeho te sezerou,ale to uz je jina pohadka],,,,,,,zadarmo zhuluju uz jen zasadne cizince na festacich a sve zname
ad vlakno: hulim[e] vetsinou mimo lokal uz parkrat doslo na pestni souboje[nekteri lide proste nesnesou dobrou naladu ostatnich]
Původní příspěvek od Apartman Jo, taky chodim do jedné, do místnosti kde to tolerujou už několik let. Se štamgastama problém neni, ty sedí jinde i když to občas musej cejtit, a pak máš dnes skoro v každé hospodě terásku, pokud tam sedí lidi s malýma dětma, tak jdu o kus dál -někam, za roh, to je snad jasný, nemam s tim problém.
tak podobne to mam , a ano lide jsou k trave tolerantnejsi nez drive
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
V jedný pražský nejmenovaný na Žižkově jsme se někdy k poledni zeptali, jestli (jako když jsme tam sami) si to můžem odpálit ..a servírka nás poslala do kolen hláškou ! "
Nene, tady se hulí až od půl druhý"
WTF?!?
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Tak ve všech hospodách kam chodim to nevadí, pokud do toho leješ, jakmile tam ale přijde někdo na "celovečerní" džusík a pálí brko vod brka tak má většinou barman kecy že akorát smrdí a zabírá místo.