IcanLearnUgRow
Stálý Člen

|
čau no rozhodne kvetou pekne, ale to na tech listech vypada na nejakou bunecnou destrukci, rek bych ze toje tou teplotou , ale jsou to jenom nejstarsi listy a novy se nedelaj ne? podle me si zvykla, a za mlada to nedavala, ja mel taky ve skrini i pres 50 ale jen dve hodiny a kytky to prezily a nejevily znamky spaleni, ale to jsem mel jen dve hodiny kdyz sem zapomel zapnout vetrak do casovace kdyz sem to prehazoval. i kdyz tedka koukam ze toje i na novejsich listech, ale jen obcas vid. ale myslim ze to bude ta teplota, ale presne jak rikas je to plevel. lidi to tady moc řešej jinak doporucuju ti aspon nejakej vetrak na ofuk, klidne i napoj nakej od compu na ofuk vybojky, snizi ti to teplotu , ja namiril vetrak an ct s vybojku z ktery je odtah pryc, a beztak tam byla teplota furt kolem 35-37, kdyz sem namiril vetrak na ct tak teplota klesla o dalsich 5 stupnu... a zaroven to ofukuje lehce kytky, ale mam v-scrog, takze bych rek ze to neni az tak potreba... jak vidis zvladnes to bez ofuku , kazdej rika ze je to nutnost, stejne jako vlhkost. já mam v rustu pořad vlhkost 28, a holky taky rostou. ale přijde mi že nějak pomalu. a to tam mam všude skleničky a hadr povešenej na pletivu hned u ct, kterej je ve sklenicce s vodou kterou vycucune za den. takze do odparuje dost, ale prostě mam malou skřin , musim mit pořadnej odtah abych odtah to teplo, tim padem i vlhstko , takže se mi ji nedaří zvyšit, sem si pučil i od kamoše zvlhčovač kterejmam u přitahu a vlhkost se vubec nehla  si asi musim zalozit svuj thread abych ti to tu nezasíral... ale řeknu ti máš to pěkně zaplněný , aby ti to neplesnivelo ,kdyz mas jen odtahy z pc větraků, tedka si vlhkost meřil v květu? zatim
|