Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od loner_x Co je to za blbost?! Jak mohl venku na zahradě tj. OUT vypěstovat konopí s obsahem thc 25% ?! To je venku podle mne nemožné.
...mmmm tak mrkejte na poliš foto č.3 - OG KUSH...typek je labuznik!kdovi jesi neni odsud z G snad mu nenapařej moc
jinak už to jak flojdi chytli ty blbečky v tý feldě jak píšou,že jim čumela kytka z auta....mluvi samo o demenci tech kokutku prasivejch zlodejskejch(jestli to tak opravdu bylo)
Původní příspěvek od teaman Každopádně držím chlápkovi pěsti...blbá smůla... Takovéto ústřely mi vždycky připomenou,jak nebezpečnému hobby jsem propadnul...
kalis---no to seš trochu mimo mísu s tim musíš do bazaru ,ale jinak pěkný topánky
naprostej souhlas s kusem ,kvalitní geny jsou prvořadý ,pak když jsou zaručený vegetativní podmíky jak maj bejt ukážou teprv maximum co z těch holek bude za cukrátka ,když jsou špatný seeds ,tak z hovna bič neupleteš a můžeš to piplat sebelíp.
hehehe klídek já myslel že nabízíš plesový škrpále to bych možná měl zájem:-)
jsem názoru že si fízli sem tam vemou něco na košt,známej u nich slouží a když naposled zatahovaly nějakej velkopěst ,tak dones na ukázku větev ještě syrovýho sena ,tak co by se nemoh někdy ze skládku ztratit nějakej ten usušenej gramík žeo
V pěstírně muž předpěstovával a různě křížil odrůdy marihuany, které obsahují vysoké procento THC
tak tohle jasně hovořéí o demenci těch poldu nebo těch co psali článek nebo obou
jak proboha mohu v jedný pěstírně předpěstovávat a zároven křížit to přece už jen kvuli rozdilný periode nejde
a upřímě bych řekl že to co tam v tom boxu podle mě vypadá spíš na matky než na modeli ke křížení
jedna velká demence možná se pánům sráčům zákona neštastnou náhodou dostalo přez pokožku do krve velké procento vysoce procentního THC ze super modelů který v tomto kraji ještě nikdo nevyděl
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !